normalnO nenormalaN

ponedjeljak, 12.10.2020.

Lile Nacionale! ( . ) ( . )



dakle, kao prvo:
- seksist - nisam.
- muski sovinist - nisam (tesko da i mogu biti sa dvije kcerke doma).
- golo ili polugolo zensko tijelo - vidjeti volim (ako pripada mojoj zeni - tim bolje! dok god nisu hrvatski portali preplavljeni njime i njom).

elem, ima - koliko vec? - baremko 2-3 godine kako se Lile Nacionale ne skida sa cro-portala. mislim, skida se kao velika, jer je cro portali vole vise neg severinu, suputicu, zanamari i jaquesa zajedno (cek samo da se taj pocne skidati!).

bio je ono jednom neki sociolog, koji je isao brljaviti i praviti se pametan o necemu bez da nije, u pocetku, bio svjestan da nikaj korisnoga iz sve te pisancije o Liletovim sisama&guzicama ne bu izaslo. Lile je na sve to reagirala onak kak najbolje zna: skinula se u badic ili uvukla u uske trapke i odjebala sociologa u dva skoka. ili njihaja sisama&guzicama.

tko je uopce lud ici prilaziti temi poput sisa&guzica Lile Bacic na tak jedan prosvjetiteljski nacin?!
pa kaj se misli tko cini publiku - tko cini VECINU publike! - Liletovih eroticnih virtualno-zbiljskih eskapada?!

dakle, osim mene, tu se nalazi:
- 60% tinejdzera kaj ne docekaju niti 2-u recenicu Liletovog instagramskg posta, vec jure u toalet ili kupaonicu da se rijese navale napetosti;
- 20% cine zene. tu se radi o onoj vjecitom samo-propitivanju svake hrvatske cure, supruge i majke: da mi se decko/muz/otac moje djece nadje u biti-ili-ne-biti situaciji sa Liletovim sisama&guzicama na izvol'te da li bi isti pokleknuo kusnji?
- 10% su ti muzevi i ocevi. kliknu na naslov, odgledaju sav taj saroliki portofolio tjelesne savrsenosti, prodje im lagani drhtaj, skrgutnu zubima i nastave dalje sa Lukom Modricem ili kriznim stabom.
- 5% su vjecni solo igraci u srednjoj dobi ili sretno rastavljeni, sa povremenim snosajom sa nekom vrsnjakinjom njihove djece. prije nego kaj i oni obave jednu anti-stres terapiju (bez jurenja na wc dalje od staraca) okrenu broj neke sinovljeve ili kcerkine vrsnjakinje da provjere ak ima nade za plan B;
- 3% su lezbe. na Liletove sise&guzice otpuhnu prezrivo i obicno izvuku zelenka iz sinusa i razljepe ga po podu, na uzas njhovih ljepsih polovica.
- 2% su pederi. (alo, alo, ekipa! imam za pojasom dva gay pride-a: zagrebacki broj 2 iz ranih 2000-ih i jedan Londonski; "peder", jer mi je bezveze pisati homoseksualac).


da li ima itko medju konzumenatima fotki Liletovih sisa&guzica koji poznaju i jednu jednu pjesmu nase Lile?
ili barem jedan ili dva stiha? naslo bi ih se nekolicina ziher.

pitanje kaj mene zeru zanima, bez da kao onaj sociolog idem protpitkivati i kusati govno za koje po prirodi stvari znam da smrdi:
da li Lile svjesno ili podsvjesno odbija prihvatiti cinjenicu da je vecini njenih fanova do njenog umjetnickog izricaja stalo koliko do nocasnje polucije?
pola ekipe iz prvog reda na nekoj seljackoj veselici u kakvoj vukojebini dalmatinskog zaledja bi dalo desnicu ruku da istom mogu preci preko Liletovih sisa&guzica, a da se o ostalim ekstremitetima ne govori.
gnjusno, ali nekak se nemrem ne sloziti sam sa sobom.

Lile ne poznajem osobno. ono sto sam bio procitao iz njenih intervjua i pokojeg tv-priloga daje mi predodzbu o jednoj pametnoj i sposobnoj zeni, kaj ima konkretan cilj u zivotu. o raznim aspekktima istoga promislja na jedan sasvim prihvatljiv i zreo nacin. i definitivno je za par desetaka evolucijskih karika dalje od tih perverznjaka iz prvih redova na nekoj seljackoj veselici u kakvoj vukojebini dalmatinskog zaledja.

i onda se sa zalom u srcu zapitam:
da li joj je golotinja zaista jedini nacin da ostane u kolektivmnoj memoriji hrvatske publike? kao sto su to uspjele, bez jedne jedine pokazane sise&guzice, npr. tereza, josipa, zdenka, gabi, radojka...
da li to uopce zeli?
obzirom da je drzim inteligentnom osobom, siguran sam da su joj zivotni i profesionalni ideali nekaj potpuno drugacije od onoga kaj bi na prvu desnicu ruku zakljucio kakav povrsni uzivatelj fotki njenih sisa&guzica.
nisam ekspert, ima nasa Lile glas, i uz malo dodatnoga treninga, mogla je vec sada biti uz bok ovih ikona cro-estrade.
seve je... prekomplekna i prezamorna. suputica je dropljica na baterijice. fakat mi ide na zivce. mozda serem, no brijem da joj bez "bijeloga" ne pocinje, niti zavrsava dan.

uz ovakvo pretjerano, nepametno i nestratesko baziranje medijskih istupa na paru aduta, u kombinaciji sa trecim, prica nece potrajati dugo. jedan dan kad priroda i gravitacija ucini svoje i Liletovi aduti krenu "na jug", kaj ce biti sa nasom Lile? nista. tko ce je se sjecati, osim po sisama&guzicama? nitko. zalosno.

osim!
osim ako se neki njen Tomica Petrovic ne dosjeti jadu i predlozi Liletu da "izgubi" kucni porno-uradak. drugo dan ce dobiti "gazu" od 100.000 eura i besplatan dvotjedni boravak u Dubaiu na poziv seika Zayeda.

12.10.2020. u 19:06 • 0 KomentaraPrint#

Odgovor jednom forumasu na "30 godina od pada zida - Hrvatska je (p)ostala sirotinja i provincija. Zašto?"

cuj zasto?!

pa, ima li primjera u novojoj europskoj povijesti, da je odabrana grupa pripadnika jednog naroda na tako bezprizoran nacin opljackala vlastitu drzavu?! kaj je najgore, to su cinili dok je ta ista drzava bila doslovce na rubu egzistencije.

za 45 g. trajanja "tamnice naroda" "Beograd" je uzimao od "Zagreba" 80 para od svakoga dinara zaradjeng u SRH.
'90-e su Srbi okupirali trecinu zemlje. indirektne stete, skup sa direktnim ranim stetama, bile su ranih 2000-ih procjenjene na 50 mlrd USD (Kalogjera, rece onomad, "neovisan"). govorio je isti Kalogjera u intervjuu "Globusu" 2000-e i o 30 mlrd USD stete od HDZ-ove pretvorbe i privatizacije

SRBI: 50 mlrd.
HDZ: 30 mlrd.

SRBI/HDZ= 1.67
HDZ/SRBI=0,60

ako Kalogjera nije bio fulao za konjski nokat, HDZ je Hrvatskoj ekonomiji pocinio 40% manje stete u 10 godina nego Srbi u 5 g.
ako zanemarimo na trenutak da usporedjujem kruske i jabuke to bi mu doslo da Srbi nisu voljeli Hrvatsku 1.67 puta vise nego sto tu istu RH nisu voljeli hadezoevci.
ja sam uvijek mislio da Srbi RH nisu mogli smisliti sto bi ovaj prvi razlomak morao pribliziti beskonacnosti.
no, izgleda da nije tako.
a Kutle, Rajic, Gucic, Vlahovic, Drk, Ergovic, Zec i ostali junaci hrv. privatizacije i pretvorbe su bili postali i ostali do dana danasnjeg cjenjeni clanovi hrv. drustva. doduse neki od njh sa godinu ili dvije zatvora, no, gro njih hodaju slobodni kao ptice.

"Dok su hrvatski branitelji ginuli po ratištima, Zakon o P&P je doslovno izvlastio vlasnike poduzeća, “odabrani” od vladajuće elite, s obveznom HDZ-ovom članskom iskaznicom nakon što su bacili partijsku, najčešće bez kune u džepu, dobivali su tzv. menadžerske kredite, za koje su jamčili imovinom poduzeća koje su “kupovali”., kako to lijepo sazima jedan desnicarski portal, da ne ispadnem kak citiram samo "neovisne" .
ali, tko vise prica o 300 milja ondasnjih maraka vrijednih menadjerskih kredita u prve ili druge dvije godine hrvatske samostalnosti.

samo u Hrvatskoj! pa kaj su nam Srbi uopce trebali?!

zapravo - JESU!
dosli su Franji kao naruceni.
glupav narod, kakav vec je i kakvim ga je bio u ono vrijeme nazvao i sam Slobo, od prvoga balvana su pobunjeni Srbi isli su na ruku ondasnjim HDZ-ovim kabadahijama i warlordsima.

nakon 25000 mrtvih i desetina tisuca raseljenih, ima li upoce smisla vrtjeti brojke!? elem, tih gornjih "30 mlrd" je bila postala slavnija sintagma od "200 obitelji", "prodani Vukovar", "Franjina salveta" ili ona fatalna "hrvatska sutnja".

sad vise nema Srba. hadezeovske tajkunare su ranih 2000-ih zamjenili esdepeovski i haesesovski. koji su ipak spram hadezoevskh bili kamilica.
pa tko je nam je onda sada kriv?!

kriva nam je ta jebena "hrvatska sutnja"!
brijem da je kriva za genetsku predoodredjenst prosjecnog Hrvata rodjenog i prije i nakon '90-e da postane indiferentan spram sveg hebanja u glavu od vlastodrzaca bilo kojih boja.
vlasrtodrzaca kojima svih ovih skoro 30 godina fali samo jedna odlika, koja je hrvatsku ekonomiju danas mogla ciniti jacom od Ceske, Poljske i Slovenije zajedno:

HRVATSKI POLITICARI NE VOLE, NITI SU IKADA VOLJELI SVOJU DOMOVINU.

oni misle da je vole, ali je zapravo ne vole.
sva romantika je iscezla nakon kaj im se u ruke predala ekonomija tada vrijedna 30ak mLrd USD. romatnika je bila zamijenjena novim dvjema fetisima novih/starih vlastodrzaca (ak uzmemo u obzir da je 90000 bivsih komunista prek noci preslo u HDZ): NOVAC I MOC.

u svijest hrv. naroda je neizbrisivo inkoproriran balkansko-plemenski moral nove vlasti. mozemo ga pronaci sazetog u biseru hrvatske tranzicije izasranog od strane polupismenog bivseg sofera:
"Tko je jamio - jamio je!"
Tako su bili govorili hrvatski domoljubi.

I onda se sjetim rijeci H. Kissingera iz ranih '70-ih koje sam bio citao nakon sto je 30-ak godina kasnije od njegovog stvaranja doticni tajni memo ili sto vec pripremljen sa ondasnjeg americkog predsjednik, bio izasao na svjetlo dana.
u njemu je H.K. slozio popis zemalja koje, kako je bio savjetovao tadasnjem americkom predsjedniku, se mora drzati pod kontrolom odnosno dobro razmisliti prije nego im se dopusti osamostaljivanje. medju masom bjelosvjetske i trecesvjetske sirotinje tu je bila i bivsa SRH.

umjesto epitafa na grobu svih onih 25000 koji su na ovaj ili onaj nacin dali zivote za ovu i ovakvu slobodu:
sad kad gledas, junace, nakon 30ak godina distance, jesmo li mi stvarno zasluzili vlastitu drzavu?
pljunenm, lupim petama i velim: jesmo, naravno!
svaki narod zasluzuje da sam odlucuje o svojoj sudbini. a kako mi to radimo? nikako ili lose.

12.10.2020. u 19:01 • 0 KomentaraPrint#

Cigo uso u Sabor


Samo da srecu izrazim nakon dugo vemena sta je sos Veljko uso u sabor. opet kolko znam. mange soccare duktaru futengur puj hare. on je moj dobar prijatelj i cigan i jebac veci nego sta sam ja. i skup on sa mnom. i zazluzijo je vise od svih onih pedera zajedno da udje tamo di je uso uso im tetkama svima dok ne gledaju. neznam jel to ide automacki posto je cigan il poluautomacki posto mu je stara hrvatica. al sta je da je meni dusa pjeva sad i srce oce da iskoci o prevelke srece marto gare sumani deni. hjao veljko druze mnogo si me obradovo. ko sta si mi obradovo i rizijanu mi i djecu mi i ramiza sa benzinske. sad moram da vidim sa rizijanom jer je rekla da ako ti udjes u sabor da cu moci i ja uc u nju. prvo normalno razumes a onda da prostis u onu stvar. bio si veljo i jesi osto otoritet za sve nas. i laf i po. bogtidao zdravlja i srece moj najdrazi sos veljo.

12.10.2020. u 18:53 • 0 KomentaraPrint#

Martina Ugrinić - Jos jedna predobra prica iz Hrvatske... sa ocekivanim zavrsetkom


Prica... :(


No, kako jedan od komentara na clanak kaze:
u hrvatskoj ti mogu oprostiti sve, samo uspjeh ne!

ja to fakat nemrem skuziti!
kaj tjera hrvate poput ovog budale ispod clanka da sa takvim prijezirom komentiraju uspjesne hrvate?!

prica ove biloginje je upravo fenomenalna! mislim, meni su trnci prolazili, i njen uspijeh me ispunjavao takvim ponosom, kao kad smo rasturali engleze u polufinalu 2018-e.

takvih sam prica u zadnjih 30-ak godina procitao masu, i samo mi daje za pravo kad tvrdim da ljudi iz ove male zemlje imaju zaista nevjerojatne kapacitete. i samo kad bi se stanje sredilo, kad bi se ovoj i slicnim izvrsnostima dala sansa... samo bi nam nebo bila granica.

ali, ne!

vratite se, npr. na onaj net-ov feljton "oni su otisli". pa pogledajte kolike i kakve su gadosti ostavljali neki (vecina!) od citatelja tih clanaka.
u amanet generacijama, fakat! neka svi vide koliko medju nama ima zavidnih, frustriranih, a zapravo, brijem, nista drugo nego samo bolno svjesnih vlastitih ogranicenja i nesposobosti, fatalnog manjka odlucnosti da se izbori za bolji i kvalitetniji zivot.

ovoj naciji nis nemre sa pijedestala popularnosti, i bit ce utjelovljenja pravih vrijednosti kaj prolaze u zivotu, maknuti red-carpet droplje i TV-reality troglodide, vlasnice picaka, sisa & guzica, cajke i cajkane sa 500 prodanih CD-a, influencere (koga oni u triqurtza "influensiraju"?!?!)...

ne moze covjek vjerovati da je ova nacija uspjela dati:
- 3 nobelovca;
- lika kojeg je Encyclopedia Britannica bila stavila medju top 5 SVIH VREMENA, uz Galiela, Newtona, Einsteina i Stephena Hawkinga;
- likove koji su izmislili kemijsku, padobran, MP3 player, bezicni punjac...;
- curu kaj je pronasla kak nastaju bolesti poput Parkinsa, Alzeheimera, dijabetesa...;
- gospodju iz Koprivnice cija se "Vegeta" prodaje vec 60 godina u 40 zemalja;
- par clanova medjunarodnog tima znanstvenika koji su radili na desifriranju ljudskog genoma;
- 3 (mislim) CERN-ovca;
- srednjeskolske visegodisnje prvake svijeta u matematici i informatici;
- astrofizicarku za koju su se otimali NASA i MIT;
- lika kaj uporno ne zeli otici iz Hrvatske i postati najjaci proizvodjac elektricnih super-automobila (takodjer ga godinama ponizavaju ultra-gadljivim pricama);
- vinara ciji se "sivi pinot" pije na svedskom kraljevskom dvoru;
...

mogu ovak do sutra. o naciji kaj se blizi brojki manjoj od 4 milje...

ali, ne!
uvijek ce se javiti oni koji umjesto da blistaju od ponosa zbog uspjeha nekog od nas, radije ce prosuti uvrede i psovke. a posebno su izritirani ak je netko postigao kakav uspijeh van Hrvatske. pa i sama bivsa predsjednica je takvima bila porucila prije 3-4 godine da Hrvatska moze bez njih... bolesno. i tuzno.

je li postoji neka medicinska kategorija pod koju bi mogla potpasti nesto tak omasovljeno?
brijem da je to nekaj endemicno hrvatsko, poput velebitske degenije. mozda postoji kakav lijek, pa da se takve luzere institucionalizira i podvrgne nekakovoj terapiji. ovak nas sve skupa vuku prema dolje. gdje obitavaju zavist, frustacije, defetizam, indisponiranost, fejkano domoljublje, cemernost i jad.

12.10.2020. u 18:48 • 0 KomentaraPrint#

Vojislav Mazzocco "pere" Matanica, a da niti nije pustio vodu...


Pobrkani Loncici

"(...)ali u osnovi svrha tog spota se ni po čemu ne razlikuje od par sekundi videa ili fotografije koju neki influencer ili influencerica objavi na svom profilu."

vojislave,
ne izgleda mi da se salis kad usporedjujes reklamni spot za Rijeku kao glavni europski grad kulture i ono sto je uradila Doris Stankovic, i sto rade svi hrvatskin influenceri.

spot jest kostao pol milja kune, na njemu je radilo 20, 30 ljudi, mislm da su jednu dobru stvar: pokusali su Rijeku uciniti opcim mjestom u zivotu svakoga europskog kulturnjaka te godine u Europi. nisam pratio, ne znam da li su u tome uspjeli...

A Doris...
Doris je zicala besplatnu veceru. da bi stavila ime restorana na svoj profil.

Matanicev opus ne poznajem, "Blagajnica..." mi je bas simpa film. i lik mi je oke. zabavan je i svoj, ima musica i baca ga s vremena na vrijeme, no takvi su valjda svi umjetnici.
sve da je napravio jedan jedini film, i niti jednu nagradu da nije osvojio, ne mozes u istu recenicu staviti influencera i redatelja filmova, i vrednovati ih tim svojim "kruska/vergazer" kriterijima kojima ih usporedjujes, a ocigledno i izjednacavas.
ne vjerujem da je Matanic usetao u ured rijeckog gradonacelnika i zicao posao. bas kao sto nije usetao u Renualt-ovu centralu u Zagrebu i trazio da mu daju auto. opet: kruske i vergazeri.

i, daleko sam od znalca, no cijim to novcima da se plati reklama za jedan grad koji narucuje gradska vlada?!
i je li Matanic bio jedini koji je bio fit za taj posao?
je li bilo kakvog natjecaja?
i je li bio namjesten?
pisi nam o tome. ak u tome kontekstu ispadne da je Matanic karakterna drolja poput Bandica ili Rimceve, onda cemo mu i mi skuop s tobom reci kaj mislimo o njemu: da je karakterna drolja.

a dotle se stvarno nemoj razbacivati floskulama za koje se nadas da ce sirotinja uhvatiti: nas novac.
i kaj je najgore, koristis ih da bi izjednacio rad jednog poznatog redatelja i influencerice, koja, eto, ima veci "utjecaj". i bas u toj tvojoj recenici se kristalno cisto ogleda sav jad i cemer hrvatskoga drustva, jedan njegov segment je izazvao ovakav Matanicev bijes. malo jest pretjerao, istina, no, mozda sad influenceri istupe iz toga virtualnog mraka i objasne nama, "neutjecajnima", sto zapravo cini njihov radni dan. ili tjedan. ili mjesec.

ak si htio pisati o netransparentnom dodjeljivanju novaca iz ove ili one drzavne institucije, za to ti nije trebala - influencerica (?!). ne zelim banalizirati, ali nemrem jednostavnije: i iza tih projekata za koje je Matanic dobivao novce stoji nesto sto ziher nije u rjecniku (svakog) inflencera - tezak rad.

nemoj mi reci da ne kuzis koliko zapravo vremena, volje, pozrtvovanosti, odricanja, mozda cak i zivaca i suza treba da bi jedan hrvatski influencer/ica stavilo/a fotku kakvog parfema, obukao/la par nekakvih tenisica ili pozirao/la u kakvoj majici. probaj i sam.
ja, eto, probao jesam. i u pol sata sam skupio 1000 lajkova. a lik ispred cijeg sam se kafica slikao mi je par dana poslije kupio cevape i veliku zuju. no, nisam mu usao u birc i trazio cugu. probaj i sam. em je zabavno, em je korisno.

a sad probaj napraviti reklamni spot od 3 minute... bez da "zicas" pare.

12.10.2020. u 18:45 • 0 KomentaraPrint#

Crtica o razvodima...

O Razvodu...

slicno rezoniranje cujem od mojih frendova i poznanika ili slucajnih ljudi, (ne)sretno rastavljenih. Ne znam ih previse, na prste ruke...
Neki su se pronasli nasli svoj mir, bolje im je, i definitivno su sretniji. Jedna dobra frendica pak bila je plakala tjednima, izgubila kila, a onda je bila pronasla jedan do tada nepoznati aspekt u zivotu oko kojeg se zainteresirala, shvatila koliko joj popunjava (dotadasnje) praznine i sad je super sretna. ja joj bio jednom rekao u sali: "razvod ti super stoji, trebala bi to cesce" bang
A jedna bivsa kolegica je bila promijenila "tim", nasla je super zabavnu, inteligentnu i zgodnu curu, i promijenila se za 180. a obadvije rade u jednom od Ministarstva, i vele da bas nemreju sa tim u javnost, jos...
Drugi bas i nisu imali takve srece. Jedan mi je sam bio rekao da je prve 2 g. bio kao pusten sa lanca, mislio je da je "to to", a zapravo je bio zestoko nesretan i prazan. Preozenio se, preselio u Irsku i sve 5.
Druga 2 ica 3ica ne rjesavaju emocionalne i svake druge mentalne dubioze kupovinom, nego pijancevanjem, izlascima u klubove u drustvu vrsnjakinja svojih kcerki i sl. tko ne bi to volio?! pa, ja prvi! :) no, svi imamo neki vlastiti sustav vrijednosti, sutradan bih se vjerojatno osjecao kao govno na kisi.
no, eto, nema pravila...

Jelo,
ak ti je jezicac na vagi bio taj kako ti je bivsi suprug gledao na tvoje shopping navade, pa te bilo prelomilo, onda mi je fakat zao. a mozda je bilo nekaj drugo... kako bilo, cini mi se da ipak saljes pomalo krive poruke.
za svaki probem pa i taj o kome pises na jedan interesantan nacin ima rjesenje. pitanje je samo koliko je neki bracni par spreman na otvoren i hrabar razgovor, koji ce iznjedriti nekakav plodonosan kompromis.

12.10.2020. u 18:43 • 0 KomentaraPrint#

Mrak Medju Usima...

Zaostalost

ko jos pusi ovakve stvari?!
jebote, srednji vijek.

12.10.2020. u 18:41 • 0 KomentaraPrint#

Bolesti Photoshopa

ZARULJICE


pa ovi sjaje ko zaruljice! karikature samih sebe.

molim djevojcice i djecake, koji slucajno nabasaju na ovaj clanak, da ga zanemare i nikako ne uzmu za ozbiljno.
ova dama i gospoda vam daju potpuno krivu sliku o tome kaj je bitno u zivotu. oni jesu bez sumnje inteligentna bica, koja su uspjela u svojim domenama djelovanja. no, to ih nikako ne mora ciniti vasim uzorima. oni to i mogu biti, ali na ovom nivou, bez imalo, sumnje "vrijednosti" koji on kroz "zezanje" (a zapravo je sve isplanirano do zadnjih detalja) promoviraju su pogresne. narodskim rjecnikom: ovo je "fake" koji pristojnog covjeka cini da se osjeca neugodno.

12.10.2020. u 18:39 • 0 KomentaraPrint#

Influencericma/ima - part 3

Drobljenje - Dio 3

Andjela,
ne zabadam nos, no cinis mi se - normalna.
nadam se samo da ces u novinarstvu naci svrsishodnije izazove i vecu srecu i zadovoljstvo, nego u... fotkanju... dok ispijas kavice.


Andrea,
definitvno si na vise evolucijskom nivou od Free Lunch-Doris i neurokirurginje Nike, zato imas moj like.
no, nemam instagram, pa te nemrem... pratiti. pa ak mi mozes nekak drugacije javiti kak da za malu lovu sakrijem ove ruzne kolobare oko ociju.


Jole, mio amici, kapa dolje!
bez jebe, simpa si mi skroz.
no, ne bum te pitao nikaj na kaj bus lako nasao odgovor, jer se kuzis u "psihologiju covjeka", a i ne zelim da ispadne da imam "psihicki problem koji trebe lijeciti". (sala, buraz! evo: :)))) ),

no, zanima je jedna stvar:
kad velis da "sve ovisi o feedbacku koji dajete kompaniji ili firmi koja vas je platila odnosno unajmila", da li to znaci da ak nekoj firmi das los "feedback" (bit ce da im velis da su im neke cehla ili sulja za quratz), onda ti ta firma ne da nikakvu lovu ili...?
a kaj bude sa lovom kojom su te unajmili da im napises kak su im neke cehla ili sulja za quratz? ima li tu nekakvog refunda u slucaju negativne kritike?
pa, buraz! pa ja bih omnda bez obzira o kakvom se njusra radi pisao panegirike! jebes sve, ak nema love. jel tak ili nije?

12.10.2020. u 18:38 • 0 KomentaraPrint#

Influencericma/ima - part 2

Drobljenje - Dio 2

e, Natalijo, ja... ne znam kaj reci! odusevljenje me satrlo, jer sam upravo otkrio novu dimenziju ljudkskog bivstvovanja! sam Stephen Hawking ti nije nit do noznog palca, jer si pronasla odgovor na jedno od Pitanja Svih Pitanja:

"ZASTO SMO OVDJE?"
drugo, btw, bi bilo, "gdje idemo?", no na to takodjer imamo tvoj odgovor: pa tamo di me pozovu na photo session, Stevie!!!

jedan od fundamentalnih uprornjaka na tvome highwayu zivota kaj hrabro vrluda prek provalija i udolina kaj ti zivot cini je i: pa ti opce, bogtesretnuvido, vise ne ides u ducane!
bit ce da ti sve dolazi na tvoj P.O. box. sister, you're one godamn lucky b***!

Nato, dostigla si ideal, ne samo zenski, nego i muski!
primjerice, evo, ja ko muz i otac, ti otvoreno izjavljujem moje divljenje i nemrem docekat da dodjem s posla kuci, da svojim dvjema kcerima citiram tvoje jezgrovito sumiranje pravih vrijednosti u zivotu. za dvije underage djevojcice to ce biti pravo otkrivenje, a mozda i glanva nit vodilja u njihvim buducim zivotima!
doduse, ne znam kaj da velim curama kad me pitaju zakaj je teta Natalija na ovim fotkama polugola....

12.10.2020. u 18:37 • 0 KomentaraPrint#

Influencericma/ima - part 1


Drobljenje - Dio 1

Niko, niko kao ti!
275.000 dusa je jedna poprilican masa, brijem, ljudi. mislim, zena i muskaraca. nadje se i pokoje dijete, bit ce. eto, kroz malo gledanja jutjuba, malo zeke-peke, sa 14 godina si savjetovala ekipu na toj... platformi, kak da... naprave il valda kupe nekaj... kaj pokusavaju napraviti il... kupiti neko vrijeme! kuzim.
i sve skupa, nit prezahtjevno, nit prestresno, velis ti?
a uskoro je pocela kapati i lova. jer se, valjda, toj... ekipi sa novcem svidjelo kak ti... savjetujes ekipu na toj... platformi... kao tinejdzerica.

gle, beda nema, ovo nije negativa, pa ti se nece dic... "reach" i "engagement", kao sa svim tim negativcima kaj velis da se prave pametni.
sto bi zapravo ipak...bilo bed! jer ti necu podici R & E! kak sam glup.

shit!
evo, da ne bum dakle "galantan" kao sto si, kako kazes, i ti (steta kaj si tak "galantna", tj. kak velis, "lijena" pa nisi provjerila Klaica kaj bi zapraf bilo znacenje rijeci
"GALANTNO".

dakle, ne bum LIJEN, pa ne bum pozitivan, neg negativan, da ti podignem R&E! i ucinim da ti se nekaj love "salije u dzep".

Niko,
povrsna si i plitka.
pa i malo neobrazovana. to kuzis i sama, bez da ti selo kaze (kad vec, velis, nisi slusala vlastite roditelje), osim kaj si lijena.
i osim kad si tri dana na putu. tijekom kojih nije da kao neurokirurg "prckas nekome po mozgu", nego se ubijas od poziranja u sandalicama, majicicama ili cugas koktele za nekim sankom ili - boze, daj joj snage i dobar wifi na njenom putu svagdasnjem! - izlazes vlastiti privatni zivot!

mislim, to fakat nije lako:
treba naci materijala odrzavati svih onih 275 somova muskaraca i zena.
kojima niti neurokirurg ne bi bio u stanju "otprckati" ta njihova medjuusna stanja.

jad.
i cemer, Niko, to si. kao sto su, brijem, jad i cemer svi ti savjeti kaj djelis okolo. mozda da se okanes toga i zahaklas si kakvu novo dizajniranu snalica za kosu. to niti prosjean neurokirug ne bi mogao bolje.

(p.s.
koka, ako OVO nije negativa kaj bu ti digla R&E pod nebo i napunila dzepove - ne znam kaj jest!")

12.10.2020. u 18:32 • 0 KomentaraPrint#

Vid'la zaba da konja potkivaju...

Nasle Se Dvije Specijalistice


leptirici na fotkama - leptirici u glavi.

doris, majketi!
daj se ostavi tema za odrasle, nisi tome dorasla i ne baratas niti najosnovnijim znanjem. vodis se srcem (shvatljivo), katolickim odgojem (ogranicavajuce) i zadrtom sredinom u kojoj si odrasla (zaglupljivajuce).

a glede ateizma... to ti je jos manje poznato podrucje. velim mani se velikih tema i drzi se snalica za kosu, majicica, sandalica i koktelica u posh barovima.

bas svaka zaba mora gledati kak konja potkivaju konja...

12.10.2020. u 18:23 • 0 KomentaraPrint#

Budale anti-maskerske!

Budale.



odsrca - ali ono ODSRCA! - zelim da Tonija i ostale sa Trga corona zgromi - ali ono: ZGROMI!-da ih prikuje za krevet, da zavrse na respiratorima, da im pluca gore, da im svaku udah predstavlja horor, da leze u nesvjesti 10 dana, da kmece i cmizdre od bolova, da preklinju dan kad su odlucili ne nositi maske...
i onda da ih vratimo na Trg, pa da cujemo kaj imaju reci.

12.10.2020. u 18:18 • 0 KomentaraPrint#

Kako voljeti Hrvatsku? Samo je nemoj pljackati!


Bravo, Decki!


da covjek ne povjeruje da ovi decki gore dolaze iz iste drzave kao i Sanader, Todoric, Kutle, Bandic, sav onaj sljam ministarski, i sad ovi gadovi iz JANAF-afere.

Bravo, Rimac!
Bravo, Nanobitovci!

Zbog vas postoji tracak nade za ovu napacenu, opustosenu, popljackanu, ponizenu i bespomocnu drzavu.

12.10.2020. u 18:17 • 0 KomentaraPrint#

Zlocinac Se Samospasio U Vjeri

ZLOCINAC. ZLOCINAC. ZLOCINAC.


taj u boga ne vjeruje. jer da vjeruje ne bi onakva zvjerstva bio dopustio.

kako bilo, zbog onoga sto je ucinio, a i zbog onoga sto nije ucinio, i kako mi javljaju odozdo, za njega ima rezervirano mjesto vrlo blizu do samoga Necastivoga.

muciti ce te u paklu, zlocince Kordicu, do kraja vremena. pa i nakon toga, to ti ja kazem, pa postao ti i samim Papom!

12.10.2020. u 18:10 • 0 KomentaraPrint#

Kako NE voljeti Hrvatsku?

Hrvatska Sramota

...u ovoj nasoj popljackanoj, ponizenoj, korumpiranoj, demoraliziranoj, amoraliziranoj, apaticnoj, inertnoj domovini koji misli da ce JR odguliti i jedan, jedincati dan zatvora?
retoricko.

iako nam je zemlja, kazu, po mentalnim kapacitetima nazadovala zadnjih 20ak godina, jer je gro pameti otislo van (preko 40 000 visokokvalificiranih? ).
a i nije bitan akademski stupanj, neg samo zdravi razum: vjerujem da je ipak ostalo dovoljno pametnih koji kuze da od svega ovoga nece biti nista. kao i masu puta dosada: USKOK, policija hapse - pravosudje oslobadja.

ova zena je planirala pomoci vise stotina miliona tesku pljacku svojih sunarodnjaka.
bez mrve zadrske.
bez milosti.
stotine milijune kuna.
kroz nesto papirologije i telefonskih poziva, zeru sastanaka i par prekovremenih radnih sati. citam, 500.000.000 kn na ime visih cijena el. energije.
ako netko ima tocne brojke, pliz, no ovdje brojke zapravo i nisu vazne.

kad bih htio biti patetican i glup, pitao bih se:
pa je li je nije, ako nicega i nikoga drugog (ne zelim niti spominjati krscanskog Boga kaj joj je samo malo manje drazi od kune) sram 10000 poginulih branitelja?
ekipa je ostala bez zivota, bez udova, bez zivaca, bez zdravlja, posla, obitelji da bi omogucila sve ovo kaj danas jest Hrvatska.
i onda se desi Josipa Rimac (iako je ona dj.vrtic prema carobnjacima hrvatske Privatizacijske I Pretvorbene Pljacke od 30 mlrd USD!).
zamislite je da je 15 g. starija i da se nasla na slicno mocnoj poziciji 92e, 93e? Danas bi bila Todoric ili Rajic min. cak nije niti trebala popljackati 100ak hrvatskih firmi i potjerati tisuce ljudi na ulicu. danas se to radi uz par kavica i poziva telefonom.

i sad se pristojan covjek pita:
zasto Hrvati kad se domognu politckih pozicija pocnu toliko malo mariti za svoju domovinu i svoje sunarodnjake?
odgovor nemre biti jednostavniji:
zato kaj mogu. i zato ih boli... nebitno o kojem se vec spolnom organu radi.
o nekakvom blesavom domoljublju nema niti smisla govoriti.
voljeti domovinu, raditi na boljitku svojih sunarodnjaka nistarijama poput JR ne znaci nista. to je za naivcine kaj su ih huskali 90-e da kajjaznam uz Dinamo i Za Dom jurisaju na Srbe i tenkove.

fakat je to zapanjujuce. i vise nego kaj je zalosno.
gledam to vec 29 godina i ne mogu se zacuditi. zato i jesam prije 12+ pokupio prnje kad se bila ukazala prva prilika i otisao u zemlju gdje ako vas uhvate u financijsko-korupcijskoj muljazi, najmanje kaj vam se moze dogoditi je da vas strpaju u zatvor dok ne vratite do zadnjeg novcica.
a najgore je da ti odsjeku obje ruke.

divljaci necivilizirani? mozda. ali sljaka.

no, zato smo mi dio "mitlojropskog kulturnog kluba", kak je bio govorio covjek kaj je zmirio na oba oka na pljacku vlastitoga naroda, bezprizornu u novijoj europskoj povijesti.
i usput pomogao utkati u sam bit hrvatskog drustva vrijednosti kaj ih je jednom recenicom bio sazeo Lj.C. Rojs, bizarna i najveca sramota kaj je ikada hodala zgradom kojom su bili hodali neki od najcasniji ljudi kaj ih je hrvatska nacija bila iznjedrila.
tako je govorila polupismena sofercina, primitivna seljacina bez manira i morala, izasravsi mudrost kaj se moze slobodno staviti zlatnim slovima kao kredo svih hrvatskih vlasrtodrzaca od 91-e na ovamo, mam iznad ulaza u Sabor RH:
"TKO JE JAMIO - JAMIO JE".


"divljaci" rezu ruke, a mi se pravimo se uljudbeni i fini. a zapravo smo dno dna, sljam, cijepljeni protiv morala i vrednovanja elementarnih ljudskih vrijednosti, i na koncu najobicniji konjusari gazdi sa zapada.

za TO su poginnuli onoliki ljudi. niti u peti im nije bilo da nam, pored tih i takvih Hrvata, Srbi uopce nisu bili potrebni.

12.10.2020. u 18:07 • 0 KomentaraPrint#

Zenski orgazmi

MUDROSERIJE

ja cu se samozapalit! smijehsmijehsmijeh hrvatskahrvatskahrvatska
nakon kaj sam se izpisao od smijeha: prve 4 fotke su apsolutni zakon: trash nad trashom! jeste li vi to povukli analogiju izmedju zenskog klitorisa i cvjetica?! lud

ludludheadbangheadbangheadbang

ostatak fotki su reklama. btw. super mi je inace kak "super telegram" baci clickbait naslov, ocekujes ono "neovisnu" i strucnu obradu zanimljive tematike, a iza svega je zapravo samo obicna reklama. meni je to bas fuj. i, ak hocete, bas degradirajuce, i to bas spram zenske populacije.
pa vama niti zenski orgazam nije svetinja!! zujo

telegram curke, najte se srditi!
ne kazem da sam strucnjak, od 1-10 u zenske orgazme, te s tim u vezi tehnike i vjestine, kuzim se za jednu solidnu 8-icu, no evo vam dobronamjerna i nepatronizirajuca kritika od strane decka na pragu krize srednjih godina:

drage T-dame,
zenski orgazam je "tabu" i "mit" bio prije 60,70 godina. u vecini svijeta. oke, dan danas je "no-no thing" u islamskim zemljama kaj zive po serijatu.
no, medju normalnim, mentalno sazrelim nacijama, koje ne pate od fatalnih kompleksa nize vrijednosti, ukorijenjenog straha od misljenja okoline, tamo gdje obitava zdravi i kriticki razum, otvoreni umovi i siroki horizonti neprestang propitkivanja i skepse, tamo gdje vjeronauk nije vazniji od informatike, i gdje se - pardoncek na mom french! - pedofilski junferi u svili i kadifi, te batman-zenturace kaj svrsavaju na ves-masinnama u podrumima samostana, ne petljaju u osnovnoskolske kurikulume - e, TAMO je zenski orgazam "kamilica".

ne? otvorite bilo koju stranicu bilo koje npr. finske srednje skole ili nekog engleskog koledja gdje se bila odrzala panel-diskusija na temu seksa srednjeskolaca.
gdje ste vi to, moje telegram dame, i gdje je Hrvatska?!
kome vi prodajete "mit" i "tabu" i... SORAYU 5 za "dvojake" zenske orgazme?! rofl

ajteroflrofl proc.

12.10.2020. u 18:04 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2020 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Travanj 2023 (1)
Listopad 2020 (17)
Kolovoz 2020 (1)
Studeni 2018 (3)
Lipanj 2018 (13)
Svibanj 2018 (111)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pita mene ovdje "Opis bloga"...

OPIS BLOGA?!?!?!

e, taman da upisem kaj cu pisati, pa da ljudi bjeze kao Hrvatski Tajkun od Pravde!

I samo jos jedna stvar, molim lijepo...


kad ste vec dosli ovdje, procitajte prvo prvi post sa ovoga bloga, biti ce jasnije glede odredjenih nota u nekim od postova.