RADIO RIVARELA - ISJEČCI IZ PROGRAMA
Ovdje su dijelovi programa Radija Rivarela sa Novigradskog proljeća 2005. Isječci su u Real Media formatu, a izrezani su iz snimke onoga što je išlo van iz odašiljača radija osim clipa br. 1 kojeg ekskluzivno objavljujem samo ovdje na blogu (emitiran je ali se NIJE NAŠAO na finalnoj CD kompilaciji "16 ZA 16 x 2".

1. NOVIGRADSKA RAZGLEDNICA
2. PJESMA O ŽOHARU

Radio Rivarela

25.02.2005., petak

TESTIRALI SMO GA.....OPET

Trenutačna situacija s prozora moje kuće Tiče se odašiljača. Prvo testiranje otprije tjedan-dva je završilo prilično neslavno. Nakon samo pola sata morali smo ugasiti odašiljač jer se na cesti iznad kuće pojavio poveći broj policijskih vozila....i to baš kod iranskog veleposlanstva. Nismo htjeli riskirati pa - klik!
Sada naš PCIMAX opet radi....još od 16:00 sati....i radi dobro. Ja povremeno pogledam kroz prozor u slučaju da se plavo društvo opet počne okupljati, ali ne vjerujem da će itko pomoliti nos na ovo vrijeme (vrlo gust snijeg iz sivih oblaka, što se može vidjeti na slici). Eto, svi koji ovo čitate, a blizu ste Pantovčaka, ulogorite se podno iranskog, korejskog ili belgijskog veleposlanstva, a možete i podno Dvora Stipinih i - slušajte nas na sto osam megahercova :-)

- 16:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ČEMU SVE OVO?
Radio Rivarela službeni je radio Škole stvaralaštva "Novigradsko proljeće" koja se svake godine održava u istarskom gradiću Novigradu (Cittanova). Radio Rivarela je od prošle 2004. godine po prvi puta uz Internet počeo emitirati i na FM frekventnom području preko odašiljača male snage (300 mW) koji se smatra eksperimentalnim uređajem, koji se kod nas na tržištu može legalno nabaviti i za kojeg nije potrebna dozvola za emitiranje. Radio Rivarela potekao je iz radijske radionice Škole stvaralaštva. To je (vjerojatno) jedini radio na svijetu koji svoj program (za sada) emitira samo 9 dana godišnje. Ovo je javni dnevnik RADIJA RIVARELA.
GLAZBENE ŽELJE....
....i sve ostalo što želite znati o Radio Rivareli ili o Novigradskom proljeću možete 24 sata na dan slati kao upite mailom AKO KLIKNETE MIŠEM OVDJE.


Company logo design
Logo Design