RADIO RIVARELA - ISJEČCI IZ PROGRAMA
Ovdje su dijelovi programa Radija Rivarela sa Novigradskog proljeća 2005. Isječci su u Real Media formatu, a izrezani su iz snimke onoga što je išlo van iz odašiljača radija osim clipa br. 1 kojeg ekskluzivno objavljujem samo ovdje na blogu (emitiran je ali se NIJE NAŠAO na finalnoj CD kompilaciji "16 ZA 16 x 2".

1. NOVIGRADSKA RAZGLEDNICA
2. PJESMA O ŽOHARU

Radio Rivarela

24.02.2005., četvrtak

DEMANT: PRIVILEGIJA RADOVANJA? NEĆE IĆI.....

Delitius PsychoDamianius vulgaris maximus Ponukan člankom vrlog Psiha na NOVIGRADSKO.MOJBLOG.NET u kojem navodi da (citiram): "Mislim da se slobodi izbora u kombinaciji jela i slobodi obilja na proljećima među odraslima najviše radujemo Damjan i ja", pišem dodatak navedenoj izjavi koju sam vrlo ozbiljno razmotio.
Naime, moj se trbuščić također vrlo radosno priprema za sve ono što je Psiho tako zorno i trodimenzionalno naveo na stranici. Nije nikakva tajna da su moja usta od lani pa tamo negdje do "tri kralja jahahu" uspjela natući 122 kilograma žive vage, na što uopće nisam ponosan a nisam bio ni ranije, pa sam eto pribjegao spartanskoj dijeti. U mom životu otpala su čak 3 (tri) obroka: večera, povečerje i mali ponoćni sneak. Već punih 46 dana sustavno upražnjavam šumeće tablete Encijanove Jabučne dijete i pijem samo i isključivo kavu (neophodni poslovni napoj i porok) i jabučni ocat razrijeđen vodom u odnosu cca 1:100. Teško je, naporno je, grozno je ali - isplatilo se. Moja trenutačna kilaža (vidi nadnevak) smanjila se na podnošljivih 111 kg. Konačni cilj je - stotka do 8. travnja 2005. Zašto baš toliko i zašto baš do tada? Upravo zato da ne dam baš u potpunosti gore navedenoj dvojici da se sami samcati najviše vesele svim onim švedskim i inim skandinavskim i nekim drugim multinacionalnim stolovima. Taman ću imati dovoljno "manevarskog" prostora da prionem "poslu" onako kako se to od mene očekuje prema domaćoj reputaciji (he, he). Zato Psiho i Damjane - čuvajte se zagrebačkog Radiomanijaka :-)))


- 14:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ČEMU SVE OVO?
Radio Rivarela službeni je radio Škole stvaralaštva "Novigradsko proljeće" koja se svake godine održava u istarskom gradiću Novigradu (Cittanova). Radio Rivarela je od prošle 2004. godine po prvi puta uz Internet počeo emitirati i na FM frekventnom području preko odašiljača male snage (300 mW) koji se smatra eksperimentalnim uređajem, koji se kod nas na tržištu može legalno nabaviti i za kojeg nije potrebna dozvola za emitiranje. Radio Rivarela potekao je iz radijske radionice Škole stvaralaštva. To je (vjerojatno) jedini radio na svijetu koji svoj program (za sada) emitira samo 9 dana godišnje. Ovo je javni dnevnik RADIJA RIVARELA.
GLAZBENE ŽELJE....
....i sve ostalo što želite znati o Radio Rivareli ili o Novigradskom proljeću možete 24 sata na dan slati kao upite mailom AKO KLIKNETE MIŠEM OVDJE.


Company logo design
Logo Design