Vodič: Kako instalirati Viber na PC bez telefona - Susretit će se u sredini

petak , 28.12.2018.

Top 8 Viber problemi i rješenja










Click here: Vodič: Kako instalirati Viber na PC bez telefona






Ako vaš Viber ne zvoni, provjerite postavke zvuka. WhatsApp za sada može zvanično da se koristi samo na mobilnim telefonima i tabletima sa pomenutim operativnim sistemima. Nije pomagala ni reinstalacija ni ništa, ali deinstalacija i prebacivanje na drugi IM je. Alat će početi izradu sigurnosnih kopija Viber poruke i datoteke automatski.



Vodič: Kako instalirati Viber na PC bez telefona

Spremite program na vaše računalo. Ukoliko ste poslali više od tri 3 zahtjeva za aktivacijskim kodom, moguće je da sustav blokira vaš korisnički račun na 24 sata.



Vodič: Kako instalirati Viber na PC bez telefona

Top 8 Viber problemi i rješenja - SMS poruka s kodom će biti poslan na redovite mobitel.



Vodič: Kako instalirati Viber na PC bez telefona

Može na laptopu, ali ne može na mobilnom. Evo što sam kucao na drugom forumu, copy paste: Otvori novi profil u windowsu... Instaliraj novi vajber na tom profilu... Izloguj se i uloguj se na svoj profil i napravi prečicu.. Dakle, koristim sistem kao bachi... Tu sam instalirao Viber i pokrenuo i radi... Zatim sam se izlogovao i ulogovao na drugi nalog, u mom slučaju djbubj Na tom nalogu sam instalirao Viber da, mora da se instalira za svaki nalog ponaosob. Tu sam ga pokrenuo i izašao odmah. Izlogovao sam se i ulogovao kao bachi. Ako želite prečicu, desni klik na desktopu, pa na new shortcut i pastujte isto tu liniju i radi. Instaliraj novi vajber na tom profilu... Izloguj se i uloguj se na svoj profil i napravi prečicu.. Dakle, koristim sistem kao bachi... Tu sam instalirao Viber i pokrenuo i radi... Zatim sam se izlogovao i ulogovao na drugi nalog, u mom slučaju djbubj Na tom nalogu sam instalirao Viber da, mora da se instalira za svaki nalog ponaosob. Tu sam ga pokrenuo i izašao odmah. Izlogovao sam se i ulogovao kao bachi. Ako želite prečicu, desni klik na desktopu, pa na new shortcut i pastujte isto tu liniju i radi. Interesantno kako čoveku logične stvari mogu lako promaći.



Kako instalirati Viber na telefon?
Preuzimanje datoteka Droid4X aplikacija za android emulator. Ukratko, to je jedan od najboljih aplikacija za besplatnu komunikaciju putem interneta. Dio 6: Kako se oporaviti pogrešno izbrisane Viber poruke je Viber ponovno dobivanje alat koji se može koristiti za popravljanje izgubljen , slike, video, , audio i tako dalje. Probao instalirati na poslu viber na racunalo i nikako da mi prodje aktivacija. A žena ga je stvarno prestala koristiti jer je jednostavno postalo nemoguće. U prethodnom koraku, našao linije na alat za pretraživanje, a sada morate ga skinuti. Pokretanje i pretraživanje U ovom koraku, morate otvoriti BlueStacks koje već imate instalirane na računalu. Zatim sam se izlogovao i ulogovao na drugi nalog, u mom slučaju djbubj Na tom nalogu sam instalirao Viber da, mora da se instalira za svaki nalog ponaosob. MONDO, Foto: MONDO portal.

[Upoznavanje dama za sex|Badoou wiki|Zaposlenje novi sad trgovina]






Oznake: top, 8, Viber, problemi, i, rješenja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.