Zaposlenje novi sad trgovina - Brzog datiranja

srijeda , 26.12.2018.

Vesti










Click here: Zaposlenje novi sad trgovina






Prvi Aroma market je otvoren u septembru 2012. Pretežna delatnost preduzeća je trgovina na veliko duvanskim proizvodima, šifra delatnosti 4635, trgovina na veliko.



zaposlenje novi sad trgovina

Kontakt HR službe MK Group d. Organizovanjem redovnih seminara usmerenih na podizanje nivoa kompetencija, sportskih manifestacija, preko team buildinga i korporativnih svečanosti, vodimo računa o zadovoljstvu zaposlenih, ali i svim standardima bezbednosti i zaštite na radu. Veletabak se nalazi na opstini Novi Sad, mesto Novi sad, adresa Temerinska 102.



zaposlenje novi sad trgovina

Šopovi, trgovine - Novi Sad - Ukoliko želite da se prijavite za posao van konkursa molimo Vas da pošaljete radnu biografiju na.



zaposlenje novi sad trgovina

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button Opis posla: rad na prijemu i izdavanju paletizirane i komadne robe, deklarisanje robe, pripremanje robe za punjenje polica prodavnice, odgovornost za stanje zaliha. Opšti uslovi: minimum SSS bez obzira na struku , minimum 1 godina radnog iskustva, poznavanje rada na računaru, vozačka dozvola B kategorije, regulisana vojna obaveza. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom u magacinu. Lokacija: Beograd, Novi Sad a Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button Opis posla: usluživanje i savetovanje kupaca, briga o kvalitetnoj i stručnoj usluzi, urednosti i čistoći prodajnog prostora i okoline, rad na blagajni, briga o životinjama. Lokacija: Beograd, Novi Sad a Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button Opis posla: usluživanje i savetovanje kupaca, briga o kvalitetnoj i stručnoj usluzi, održavanje akvarijuma i akvarijumske opreme, briga o kondiciji riba i osiguravanje adekvatnih biohemijskih uslova za ribe, briga o urednosti i atraktivnosti odeljenja akvaristike, rad na blagajni. Opšti uslovi: minimum SSS, iskustvo u akvaristici, poznavanje akvarističkog asortimana, ljubav prema životinjama, poželjno iskustvo rada s kupcima u renomiranim maloprodajama, te poznavanje asortimana hrane i opreme za ostale kućne ljubimce, komunikativnost, motivisanost i izrazit osećaj za standard kvaliteta, poznavanje rada na računaru. Lokacija: Beograd, Novi Sad Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button Opis posla: briga o životinjama, te čistoći i urednosti nastambi, usluživanje i savetovanje kupaca, briga o kvalitetnoj i stručnoj usluzi, urednosti i čistoći prodajnog prostora i okoline, po potrebi rad na blagajni. Opšti uslovi: minimum SSS, ljubav prema životinjama, poželjno iskustvo rada s kupcima u renomiranim maloprodajama, te poznavanje asortimana hrane i opreme za kućne ljubimce, komunikativnost, motivisanost i izrazit osećaj za standard kvaliteta. Prednost imaju kandidati sa završenom školom za veterinarske tehničare. Lokacija: Beograd, Novi Sad a.



POSAO, Oglas za posao, zaposlenje
Prijave sa biografijom možete poslati na: Rok za konkurisanje je 12. Želimo da našim potrošačima obogatimo životni stil, stoga je svaka naša aktivnost usmerena ka pronalaženju novih ideja kako bismo u tome na najbolji mogući način i uspeli. Radno mesto operater u kol centru podrazumeva pozivanje gostiju da dođu na prezentaciju u restoran. Matični broj Veletabak je 08762023. Koncept Aroma maloprodajnih objekata je takav da se izdvaja svojim vizualnim identitetom, gde svaki objekat ima jedinstvenu ilustraciju koja pruža utisak tople, porodične atmosfere i koja je karakteristična za određeni deo grada gde se objekat nalazi. Organizovanjem redovnih seminara usmerenih na podizanje nivoa kompetencija, sportskih manifestacija, preko team buildinga i korporativnih svečanosti, vodimo računa o zadovoljstvu zaposlenih, ali i svim standardima bezbednosti i zaštite na radu. Prijave slati na mail info. Lokacija: Beograd, Novi Sad a Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button Opis posla: usluživanje i savetovanje kupaca, briga o kvalitetnoj i stručnoj usluzi, urednosti i čistoći prodajnog prostora i okoline, rad na blagajni, briga o životinjama. Aktivni smo u oblastima agrobiznisa, proizvodnje šećera, finansijskih usluga i menadžmenta, mesne industrije, trgovine nekretninama, hotelijerstva, ali i implementacije novih informacionih tehnologija.

[Bosna chat.ba|Zrale Zene party1|Fakultet za fizičku hemiju]






Oznake: Šopovi, trgovine, &, novi, SAD

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.