P U N K Y _H A J D U K _ R.K. P O R E Č

utorak, 07.03.2006.

Beckham na Olimpijskim igrama

Beckham, Zidane, Schumacher, Depardieu, Delon i Cardinale će glumiti u filmu o pustolovinama malog Gala Asteriksa. Parada zvijezda producente će koštati 78 milijuna eura.


Nogometaši Real Madrida David Beckham i Zinedine Zidane te njemački vozač Formule 1 Michael Schumacher tumačit će manje uloge u novome filmu o galskome junaku naslovljenom Asteriks na Olimpijskim igrama, piše španjolski tisak.

Španjolska regija Valencia i filmski producent Pathe potpisali su sporazum o snimanju francusko-španjolsko-njemačke koprodukcije o novim pustolovinama strašnoga Gala koji, zahvaljujući čudotvornom napitku, redovito nanosi strašne gubitke Rimljanima.

Snimanje će početi 19. lipnja blizu turističkoga grada Alicantea, a francuski glumac Gerard Depardieu ponovo će glumiti Obeliksa, dok će Asteriksa igrati Clovis Cronillac. U filmu će se pojaviti i Claudia Cardinale te Alain Delon u ulozi Julija Cezara.

Film u režiji Frederica Forestiera i Thomasa Langmanna bit će najskuplji u europskoj filmskoj povijesti, s proračunom od 78 milijuna eura.


- 22:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>