H r v a S T k a !!!!

četvrtak, 05.05.2005.

18.SVIBNJA BITI ĆE DOSTAVLJEN PRIJEDLOG O IZGLASAVANJU NEPOVJERENJA VODSTVU HDZ-a

Dogovor je postignu s časnim i ničim 'umrljanim' početnim članovima HDZ-a, od kojih su neki i osnivači.
Iako se Sanader sa svojim debilima tipa Kosor i dr. okružio tjelohraniteljima koji 'ima da odmah biju' i spriječavaju svaku pomisao o deinstaliranju svoga šefa izdajnika, prevanta, lažova, obmanitelja i moralnu karikaturu, 18. svibnja o.g. u HDZ-u će biti uručen zahtjev autohtonih članova HDZ-a za žurnom iizvanrednom skupštinom na kojoj će se raspravljati o iskazivanju nepovjerenja trenutačnom vodstvu HDZ-a (Sanader,Kosor i sl.) na argumentima koji bi u civiliziranoj zemlji bili dostatni, ne samo za politički, nego i za kazneno-materijalni progon.
Znate što se sada dogodili? Zove me na mobitel WITHHELD. Zove, zove, zove....
WITHHELD.WITHHELD.WITHHELD. PRIVATE NUMBER...Bez broja, identiteta... Pogodite tko zove. Osim časnih iznimaka, kada su velikomm poduzeću spojeni na centralu, s WITHHELD se služe donekle službe pravosudja, ali uglavnom (još neosudjeni)kriminalci i primitivni debili koji su zalutali u urbane sredine.
A sud, to je groteska nepravde i izbjegavanja svakog stvarnog zakonma. Pljujem ja na njih, mene su upropastili u zadnjih 13 godina.
Citat:
Zagrebački Županijski sud donio je nepravomoćnu oslobađajuću presudu na suđenju Miroslavu Kutli, optuženom za malverzacije s dionicama Dione i bjelovarskog Univerzala. Kutle je ranije oslobođen i na suđenju za slučaj Tisak. Kutle je bio optužen da je protuzakonito stekao 15,2 mil. tadašnjih DM kupoprodajom dionica, a sud je zaključilo da je razlika u cijeni bila posljedica učinaka tržišta.(


- 11:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi