H r v a S T k a !!!!

srijeda, 05.01.2005.

2 JUGOSLOVENA SE BORE ZA PREDSJEDNIČkU FUNKCIJU; 50 POSTO HRVATA- NEGLASAČA DOKAZALO CIVILIZACIJSKU ZRELOST!!!

Muka me je uopće se vratiti na ovaj blog,koji očituje tragediju Hrvata 15 godina nakon stvaranja nezavisnosti i 15 stoljeća snova o nezavisnosti.
Na kraju skupe izborne redikulijade ostali su Stipe Ujdurović Mesić i Jadranka Vlaisavljević tzv. Kosor, dvoje (polu)Srba, Jugoslovenčina, nehrvata, nekatolika, članova komunističke partije, na početku tzv.Domovinskog rata i članova Pokreta za Jugoslaviju (riječ je o Jadranki Vlaisavljević, a tzv. - jer je to trebao biti masakr nenaoružanih Hrvata od strane JNA), nemoralnih osoba, bizantinskih crta lica s majmunskim predznakom, dakle to dvoje klasičnih idiota koji ne mogu biti ništa drugo nego predsjednici RH (za to se mjesto znanje i inteligencija ne traže, a recimo na natječaju za portira Svjetske banke trebao sam dati diplome i magisterije, blještavi životopis i prolaziti ekonomske testove da bi na kraju bio odbijen).

Jadranka Vlaisavljević nije ni (bila?) krštena, a bila je krsna kuma; ako je sredinom 90-ih radi karijere i krštena, ne zna se gdje:u Srpskoj pravoslavnoj crkvi ili ne daj Bože, katoličkoj crkvi. Ako se krstila u Srpskoj pravolsavnoj crkvi, onda je krštenjem uvedena kao Srbin, što faktički i jest po svemu što (ni)je dosad napravila za Hrvate i Hrvatima. Sva sreća da ne može nanijeti više zla od svoje nesposobnosti,jer je elementarna srpska glupača.

Par riječi o predizbornoj kampanji: Sleven Letica,koji je u ponor uvukao i HSP te debeljuškastog Đapića. Tako je 31.12.2004 tijekom sučeljavanju kandidata na vHTV rekao je kako Hrvatska treba zatražiti ratne odštete od 20 milijuna eura. Istina je naravno 20 MILIJARDI eura, odnosno gotovo 30 MILIJARDI eura. Naši političari su takvi dizduni da slične kriminalce i praznoglave hebivjetre ne možemo pronaći gotovi nigdje drugdje.
Zašto Vlada i Sabor nisu išli na (ne)zasluženi odmor u Tajvan, pa da ih sve tsunami 'opere' i nikada ne vrati u Hrvatsku!

Možda javnost u Hrvatskoj bolje nije ni zaslužila, posebice mladi, jer su svoje nesvakidašnje tupavilo i dosadnost dokazali idolopoklonstvom seriji za idiote zvanu Big Brother.
Znate li kako je uopće Big Brother započeo u SAD? Pustili su u ogradjeni prostor desetak štakora i kladili su se tko će zadnji ostati.
Ta hrvatska štakorijada upravo očituje vrstu ambicija, civiliziranosti, informiranosti, znanja, urbanosti i obrazovanja nadmoćnih Hrvata,koji su se nasukali na hrid balkanske gluposti.

O Mikšiću ću tek pisati - protestira, a nema pojma zašto, njegov 'stožer' se hvatao za staljinsitičke fore o upadu u kompjuter i sličnim besmislicama, a nitko zapravo ni ne zna što 'ultrabogati' Mikšić ima ili nema u SAD, te smo slušali takve besmislice koje je nazvao izbornim programom.

Potom izjave o troškovima kampanja. Kosorica, to smrdljivo djubre, oblijepila je sve gradove, ceste u Hrvatskoj, ne silazi s HTV a sve skupa za- 3,6 milijuna kuna.
Kada se nova banka bude osnivala, upravo ću okupirati Hvatsku takvom reklamom za Hrvatsku,ali za istu cijenu.

Naravno riječ je možda o 36 milijuna kuna ili još više ako se uračunaju i glasovi u Hecegovini, na račun HDZ-a kojega više nema, nego samo jedna opljačkana i ponižena struktura na čelu s Ivom Sanaderom, nabreklog premijerom glave vepra.

Jučer je kao Žuki Žužul odlučio dati ostavku,ali nisam čuo da su inspektori krenuli u istragu o njegovom bogatstvu koje je stekao isključivo na nezakonski, nemoralni i kriminalni način,obzirom da su on i njegova žena imali tisuću kuna u džepu 1990. godine.

Navodno,čak i diplomati zemalja EU plaču za njim, jer im je otišao jedan od ljudi koji su im dali Hrvatku i hrvatska bogatstva u bescjenje.

Primjer: Deutsche Telekom (T-Com) naplaćuje DSL 3,99 eura za brzinu od 1Gps i skidanja do 2 GB podataka. T-Com HT u Hrvatskoj naplaćuju korištenje DSL-a 182 kune mjesečno za mizeran broj skidanja megabajta, dok takvu mjesečnu naknadu T-Com naplaćuje kao tzv. mjesečnu flat rate s neograničenim skidanjem podataka i to po tri puta većoj dolaznoj i 16 puta bržoj odlaznoj vezi.

O bankama s konsolidiranim bilancama koje su preuzete gotovo besplatno, ekstra profitima financiranjem potrošačkog uvoza i gospodarskom uništavanju, kao i političkijm kriminalom mkoji je isto omogućio,drugi put.

Ipak,kao pionir potrebe osnivanja Pokreta Hrvata Neglasača, s radošću sam primio podatak da se 50 posto nije niti odazvalo na ove karikaturalne izbore u kojem su pobjedbici Srbi, Jugosloveni i svi oni koji Hrvatsku mrze i žele joj svako zlo.

Što znači svaki Srbin useljen u Hrvatsku, musliman i ostale tzv.manjine.

- 11:28 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi