H r v a S T k a !!!!

petak, 10.12.2004.

'LJUDSKA PRAVA'- SREDSTVO ZAŠTITE OLOŠA U HRVATSKOJ!

Danas svi lupetaju o tzv. ljudskim pravima, troše vaš i moj novac za svoja izmišljena radna mjesta u udrugama,fondacijama,asocijacijama,ministarstvima koja ništa ne rade ili krivo rade, a ta se ljudska prava zapravo svode na zaštitu ljudskog ološa u Hrvatskoj.
U osnovnim školama pedagozi ne rade ono što moraju raditi,nego jadni brinu brigu o ljudskim i dječjim pravima uvezenih cigana (ili kako se to kaže Roma,iako nemam pojma zašto kada Cigani dolaze iz indijske pokrajine takvog naziva),muslimana i svih nehrvata,čiji su roditelji preko noći dobili državljanstvo zemlje koju mrze.
Ta djeca divljaju,razbijaju sve u školi, ne uče, ometaju nastavu,ne znaju ništa, ali imaju ljudska prava.Priglupi pedagozi, od kojih (iz mog iskustva) neki trebaju hitno biti najureni iz škola iz Hrvatske u Srbiju i Crnu Goru,vode danonoćnu brigui o tome da se divlji, primitivni i neobrazovani roditelji te dječurlije ne uvrijede,te da ti roditelji, koji su nasilno dovedeni u Hrvatsku da je unište ako već to nisu stoljećima mogli muslimani-osmanlije i Srbi, ne zovu novinare jugo ili krim-novina poput Jutarnjeg lista:ti poluprimitivni i neobrazovani novinarčići (sve ih znam,bez brige), onda napišu nešto o 'povredi ljudskih prava' njihove djece,a javnost se zajapuri.
Djece,koja zajedno sa svojim roditeljima trebaju biti strpana s par kufera u kamion s i vraćena u svoje vukohebine i zavičaje! Oni pronose bizantinsko divljaštvo u svoju generaciju,pa i hrvatska djeca podivljaju videći kako se hrvatska vlada,s mjehurastom nateklinom Sanaderom,a pod paskom EU, više brine o manjinama (koje se ne asimiliraju kao u drugim EU zemljama) nego o 90-postotnoj većini Hrvatima.
Svaka je izvrsnost za Hrvate žrtvovana radi tih 'ljudskih prava' u koja spadaju i prava političara da lažu,obmanjuju,kradu i koristoljubno vladaju (a ne upravljaju).
To je ljudsko pravo, ali samo u Hrvatskoj, jednog hebivjetra Miomira Žužula,to je pravo Sanadera,to je pravo Kosorice.
Njihovo ljudsko pravo je legalizacija svog kriminala, i kriminala političke 'elite' (kakav veličanstveni izraz za to odvartno krdo koje prodaje maglu i stavara štetu, i za to sve još biva plaćena).
Ali i ljudsko pravo da uskrate ljudsko pravo bavljenja i bogaćenbja kriminalom drugim gradjanima, što je u suštoj suprotnosti s demokracijom,koju oni kao nekakvi doktori književnosti,idolopoklonici komunizma itd. uopće ne shvaćaju.
Ako je kriminal dopušten Mudrinjiću, Sanaderu, Žužulu, Čačiću, SKJ.....onda je dopušten svakom gradjaninu Republike Hrvatske, poglavito Hrvatima.
To je praktičan smisao Ustava i ljudskih prava u ravnopravnosti (što je opet teška pogreška demokracije, ali o tome sam već pisao što se dogadja kada milijun ljudi s 60 minuta škole sveukupno glasa i glasuje na svakom izboru).
Drugim riječima,sve one prosrpske,četničke i antiljudske organizacije (HHO itd.) koje se,paradoksalno,bave čovjekovim pravima, zapravo služe za odbranu ljudskog ološa,nemorala,kradje i kriminala.

- 13:16 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi