H r v a S T k a !!!!

srijeda, 01.12.2004.

KONGRES(MENI) U LISINSKOM-A GDJE JE BILA KOSORICA?

Skoro sam dobio srčani napadaj.
Kada sam spoznao da na 1.Kongresu malog i srednjeg poduzetništva u dvorani Vatroslav Lisinski, kojem su nazočili i u kojem su sudjelovali premijer,ministri financija i gospodarstva te niska briljantnih gospodarskih stručnjaka,nije bilo odurnog priljepka Jadranke Kosor,
kojem zapravo nigdje nije mjesto.
A najmanje u Hrvatskoj!
Je li se razboljela?

Kongres je bio odlično i sadržajno organiziran, svaka pohvala i sponzorima na materijalima.

Nakon Kongresa šok-Hrvatska će zaista ući u EU zajedno s Turskom,što je povijesna nepravda prema Hrvatima koji su svojim životom zaštitli Europu od ulaska osmanlijskih ubojica,te omogućili toj Europi razvoj,dok smo mi izgubili Bosnu.

S druge strane, ako Sanaderčić i njegova banda polit-pionirčića, s druge strane zakona,žele u EU,neka odu bez kuna koje su ukrali (da ne govorimo o tome koliko su političari oštetili Hrvatsku) u Hrvatskoj i služe kao portiri nižerazrednim činovnicima u Bruxellesu.

Naime,Sanader je na kongresu rekao da je i sam bio 'kolega', tj. mali poduzetnik, pa se onda ispravio i rekao kako je bio četrnaest godina srednji poduzetnik u Austriji, o čemu još nemamo kvalitetnih informacija,makar ljudi koji žive u Austriji pokušavaju doći do relevantnih informacija.

Imamo samo Sanaderovu priču iz 1991. kako je došao pomoći Hrvatskoj kao uspješan poduzetnik iz dijaspore, dok nam se čini da je zapravo Hrvatska otad njemu pomogla da stekne (na razne načine) sve što danas ima.

Kroz svoju antihrvatsku povijest, EU je ubio hrvatske velikaše (Austrougari - Nikolu i Petra Zrinjskog,Krstu Frankopana), otela zemljišta i naseljavala Srbe, utrpala Hrvate u dvije Jugoslavije,omogućila Bleiburg,djelovala protiv Hrvata za vrijeme Hrvatskog proljeća 1970-ih,dala zeleno svjetlo Miloiševiću za klanje Hrvata izglasavši embargo (Hrvatima) na naoružanje, davajući podršku islamskim mudžahedinima i muslićkim vlastima u borbi za istrijebljenje jedinog iskonskog naroda BiH-Hrvata.....

Što mi to dobijamo od EU? Investicije u 'zrak i maglu' - banke, osiguranje, telekome, čime oni samo crpe Hrvatsku i Hrvate, ne razvijajući gospodarstvo?

Zauzvrat, ulaskom u EU gubimo suverenitet i opet nam mogu useliti muslimane, kupiti najbolje parcele plodne zemlje,šume,more, izvore vode....

Zato jedva čekam REFERENDUM u ulasku u EU, prije kojeg će Hrvati najjednostavnijim jezikom i informacijama shvatiti sve što gube i što ne dobivaju, te se malo bolje upoznati s grijehovima EU i Turske nad Hrvatima u povijesti,sadašnjosti i budućnosti.





- 16:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi