H r v a S T k a !!!!

petak, 12.11.2004.

PRAVI HRVATI NEMAJU ZA KOGA GLASOVATI NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

Petak, 12.11.: Nakon što sam gledao mog dragog poznanika Ćiru Blaževića na tzv. OTV-u, a glede njegove kandidature za predsjednika RH, moj je savjet Hrvatima - bojkotirajte tzv. izbore, neka se manje od 50 posto birača pojavi na biralištima, jer se tako mogu sazvati jeftiniji elektronski izvanredni izbori i svrgnuti tijekom njihov mandata jednog od Antihrvata - Mesića ili Kosoricu.
Mikšić je u redu, ali taj se zagrebački dečko koji je uspio u SAD, počeo služiti debilnim realsocijalističkim trikovima Vladimira Šeksa (sjetimo se izmišljenog prisluškivanja i 'bubica' koje nisu našli, a onu navodnu koju jesu kupili su za 50 kuna - i to bez PDVa - na sajmu u Hreliću).
Maime,Mikšić je izmislio, ili su mu to njegovi vrsni PR i marketing savjetnici rekli:'Idemo objaviti da su nam upali u kompjuter, ukrali ideje za promidžbenu kampanju (mo'š si misliti kakva je to umotvorina) i sazvati konferenciju za tisak. To uvijek pali kod glupih gradjana u Hrvatskoj '. Boli me glava od toga.
Stoga,pa-pa Mikšiću.Idi u Hollywood snimati video filmove C produkcije.
Rojs je,recimo, jasnih stavova,ali dvojben je njegov kapacitet vodjenja jedne države na cjelovitiji i korisniji način od Mesića.
Ma zapravo koji je to kapacitet Mesića koji ne zna da su Crnogorci i četnici pred tv kamerama devastirali Dubrovnik i ubijali Hrvate. Možda mu to ništa nije čudno, jer je njegov otac svojedobno mučki likvidirao Hrvate. A Stipe je cinkao Hrvate dok je bio u Partiji.
Mesić i Kosorica-toliko od njih zaudara, da je svaki komentar suvišan.
Ćiro Hito itd. - legenda,ali preseljava se u kategoriju ludita i nacionalnih redikula, što možda uopće nije loše za Hrvatsku,
PRAVI HRVAT,KOJI JE INFORMIRAN (ali ne zagadjen Dnevnikom) TE DRŽI DO SVOGA DOSTOJANSTVA I BUDUĆNOSTI, NEMA ZA KOGA GLASOVATI (što ne znači da nema Hrvata koji bi bili i po milijun puta bolji predsjednici od postojećih likova gorenavedene galerije).
UKOLIKO SE SMATRATE HRVATIMA, NEMOJTE SHVATITI KAO OBVEZU IZAĆI NA GLASOVANJE ZA NEKE KOJI SU CIJELI SVOJ ŽIVOT RADILI PROTIV HRVATSKE (MESIĆ I KOSOR).
Time samo dajete svoj glas za propast sebe,Hrvata i Hrvatske.
Zatražite promjenu uvjeta kako bi se pametni i pošterni mladji ljudi i znanstvenici, koji su mozgovno svjetlosnim godinama ispred Kosorice ,mogu kandidirati za vašeg i našeg predsjednika.
Zadržite pravo brzog referenduma i smjenjivanja predsjednika i Vlade koji rade protiv materijalnih i općih interesa Hrvata.
Neglasači,dakle pametni i urbani ljudi,nemojte više dozvoljavati da političari (neuki,koristoljubni,bijedni) upravljaju vašim životima i sudbinom!

- 11:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi