H r v a S T k a !!!!

subota, 27.11.2004.

NIŽERAZREDNA UMJETNA AFERA MESIĆA I SALETA - A GDJE SU PODACI O SANADERU IZ POA-e?

Moram se što prije vratiti u medije i strpati Mesića,Panadera,Pusićku,Kosoricu u kontejner postojanja, onemogućiti im ikakav 'društveni i javni' rad,te osiromašiti ih nakon tužbi (pred javnom porotom) za sve ono što su zaradili radeći zapravo protiv Hrvatske.
Naravno, šteta koju su nanijeli Hrvatima je nepovratna, ali barem da ih bacimo tamo gdje zaslužuju.
Sada Sale,još pun beogradskih dojmova (sram bilo tog skota, dopustio je da se GOTOVINU izjednači s ratnim zločincima Mladićem i Karadžićem, u EU definiciji 'trojice najtraženijih ratnih zločinaca iz ratova na području bivše Jugoslavije ), konstruira neku bezveznu afericu oko Podbevšeka iz POA-e,kao što i spominju neku novinarku za koju nisam nikad čuo već deset dana spominju na Dnevniku i HTV-ovim emisijama.

Kvorum oko Žužula je,najvjerojatnije, lažiran monster-primitivnim metodama Vladimir šeksa (sjetite se onih kretenskih izmišljotina i "bubica" za prisluškivanje prošle godine,grrrrrrrrrrr) i to je vijest.
VIJEST ZA MOJE NOVINE JE PRENAGLI USPON SANADERA,ŽUŽULA I KOSOR, OD MATERIJALNE NIŠTICE DO BOGATST(A)VA, UZ POMOĆ KRIMINALNIH RADNJI KOJE SU OBAVLJALI U SVRHU SVOG OBOGAĆIVANJA,KAKO OČITO NI JEDNO OD OVE TROJE BASTARDA HRVATSKE POLITIKE NE RAZUMIJE NI FUNKCIJU POLITIKE KAO DAJELATNOSTI PRIMARNO NAMIJENJENU SLUŽENJU POBOLJŠAVANJA UKUPNIH OKOLNOSTI I ŽIVOTA HRVATIMA.

S umjetnim pokušajem aferice, Sanader se smatra još i pametnim,a Mesić je ionako njegov sudrug; ta dvojica majmuna smatraju da je četiri milijuna Hrvata polupismeno, glupo,nepismeno ili ravnodušno.
Na izborima, svojim (ne)odazivom i potom glasovanjem Hrvati će dokazati tko su što su,zapravo. Na,već možemo reći,lažiranim izborima za Predsjednika RH, Hrvati će još dublje utonuti u Jugoslaviju kao način i postavku svijeta u kojoj će Hrvatska i dalje (ne)funkcionirati,dok ne bude sva rasprodana i uništena.

- 12:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi