Dara bubamara sexy slike - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 20.12.2018.

Zabava










Click here: Dara bubamara sexy slike






Podsjetimo, magazin Svet juče je objavio kompromitujuće fotografije na kojima pjevačica pozira potpuno gola simulirajući seks, kao i SMS prepisku s mladićem u kojoj Bubamara opisuje kakav seks želi s njim. Ne postoji čovek koji u svom mobilnom nema bar jednu fotografiju na kojoj je go. Dara, je ipak nase gore list...



dara bubamara sexy slike

Ona tvrdi da joj je neko ukrao fotografije iz mobilnog telefona: — Menjala sam telefone, stavljala šifre, ali izgleda da danas nikako ne možeš da se zaštitiš. Saznaću ko mi je ukrao te fotografije. Jedna devojaka sažalila se na Daru i opomenula Lakija da nije fer. Ona priznaje da slične fotke i Milan šalje i njoj: — Užasno je što su te slike objavljene, ali mene nije sramota jer sam ih slala svom mužu.



dara bubamara sexy slike

Net.hr - Svestan sam te cinjenice, sto se reprezentuje na estradnom nebu, ali, sta je tu je to je taj.



dara bubamara sexy slike

Pevačica tvrdi da je na ivici nervnog sloma nakon što je javnosti nepoznat momak plasirao u medije eksplicitne slike i poruke koje mu je Dara navodno slala. Novosađanka tvrdi da je nevinašce i da je muž neće ostaviti zbog ovog skandala jer je te slike i poruke navodno slala upravo njemu. Suprug Milan je pored mene sve vreme. Te fotografije sam slala mom mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnela na popravku, a neko je to očigledno zloupotrebio. Mi tako šaljemo jedno drugom fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Svako ima neku golu sliku u telefonu, pa goli smo se i rodili! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto žele da mi rasture brak - rekla je Dara za Kurir. Pevačica je otišla toliko daleko da je sebe uporedila s Madonom! Foto Kurir - I Madona ima takve slike i decu, pa joj ništa ne fali! Moj muž to razume i podržava me maksimalno. Ostaćemo zajedno uprkos svemu. I ostarićemo zajedno - pravdala nam se Dara. Podsetimo, magazin Svet juče je objavio kompromitujuće fotografije na kojima pevačica pozira potpuno gola simulirajući seks, kao i SMS prepisku s mladićem u kojoj Bubamara opisuje kakav seks želi s njim. Dečko je otkrio da je pevačicu upoznao preko društvene mreže Instagram, gde mu je ona ostavila svoj broj telefona, a ubrzo je usledila sočna prepiska praćena vrućim fotografijama.



DARA BUBAMARA GOLE FOTKE
Ja sam pevačica, nisam starleta. Ma svi smo rođeni goli, a to što Milan i ja radimo je ljubav, strast — rekla je Dara Bubamara za Informer. Zlatna haljina koju je nosila više je otkrivala nego pokrivala, pa su tako njene nemirne grudi u jednom trenutku ispale iz dekoltea, pa je kolege častila prizorom svoje bradavice. Kako to uvek biva kod naših estradnih ličnosti, fotografije su misteriozno procurele i dospele u javnost. Milan Kesić nije želeo da komentariše suprugine fotografije. Prema šuškanjima njenih bliskih prijatelja reč je o mladom sportisti sa kojim se Dara već izvesno vreme dopisuje. Mnogi su, nakon ove fotografije, veličinu njenih grudi okarakterisali degutantnom. Najuspešniji period u njenoj karijeri počeo je 2007. Dara gole slike slala fudbaleru Kako se šuška po gradskim kuloarima, sporne fotografije Dare Bubamare i poruke seksualne sadržine pevačica je slala jednom fudbaleru. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Ali je zaista žalosno u šta se pretvorila ova osoba.

[Www pornici hr|Oglasi Dalj Osobni kontakti |MB Hadis rodbinske veze]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.