Starija žena traži mlađeg muškarca - Brzog datiranja

utorak , 18.12.2018.

Net.hr










Click here: Starija žena traži mlađeg muškarca






Međutim, istina je da starija žena može puno učiniti za mlađeg muškarca — pored seksa. Djeca su odrasla, obitelj je zbrinuta, ne moraju se boriti za karijeru. Impuls 3,4 kn, krećemo! Djeca su odrasla, obitelj je zbrinuta, ne moraju se boriti za karijeru.



starija žena traži mlađeg muškarca

Iako nije poželjno da se ponašate nezrelo i djetinjasto, ako budete ono što jeste osjećat ćete se puno ugodnije i sretnije. Sa njom u srpsku književnost ulaze žena i grad.



starija žena traži mlađeg muškarca

Forum - Molim javljanje pozivom ili porukom, whatsapp ili viber.



starija žena traži mlađeg muškarca

Iako ima 41 godinu, Demi zahvaljujući skalpelu, jogi, dijeti i duhovnim vođama izgleda fenomenalno. Kada je pre godinu dana počela da se zabavlja sa 25-godišnjim Eštonom Kučerom, svi su predviđali da će se brzo rastati, međutim, oni čak planiraju venčanje. Zgodni Ešton, pred kojim je sjajna holivudska karijera, odbio je mnoge mlade lepotice da bi bio 15 godina starijom ženom. S obzirom na to da Demi ima veliki uticaj u prestonici filma, izbor je svakako pravi. Kada je o glumicama reč, javnosti je mnogo zanimljiviji njihov privatan život nego uspeh u poslu, a o haljini koju će izabrati za dodelu 'Oskara' i da ne govorimo! Ipak, Madona 45 kao i uvek jeste ona koja nameće trendove, tako da je i ovoga puta ona probila led. Naime, slavna pevačica i glumica se pre nekoliko godina udala za Gaja Ričija koji je deset godina mlađi od nje i sa kojim ima sina. Pošto njihov brak važi za veoma stabilan, očigledno da je izbor bio pravi. Sandra Bulok 39 takođe je krenula stopama starije koleginice i prošle godine ostavila Metjua Mekonehija 34 da bi započela vezu sa 23-godišnjim Rajanom Goslingom. Plavokosa Kameron Dijaz 31 već godinu dana se viđa sa devet godina mlađim Džastinom Timberlejkom koji je zbog nje ostavio mlađanu Britni Spirs. Rene Zelveger 35 pronašla je ljubav svog života u 28-godišnjem Džeku Vajtu za koga će se uskoro udati. A što je još bolje, osim što su mladi i lepi, neki od ovih momaka su čak i bogati. Lista dama koje se zabavljaju sa mlađim muškarcima zaista je dugačka i na njoj su još Naomi Vots 35 i Hit Ledžer 25 , Džulijan Mur 43 i Bart Frindlih 35 , princeza Stefani od Monaka 40 i Adans Peres 29... Da li ovo sve znači da su zvezde sa velikog platna uspele da dobiju bitku koju su feministkinje davno započele i da će od sada biti normalno da gospođa u godinama šeta sa momkom koji može da joj bude sin?! Međutim, na obrnut slučaj, kada je starija žena udata za mlađeg muškarca, ne gleda se baš blagonaklono i to se obično smatra brakom iz računa, a on dobija etiketu - žigolo. Naime, u današnje vreme žena od 40 godina je na vrhuncu karijere, dobro situirana, razvedena ili neudata, sa decom ili bez, ali sa iskustvom koje samo može da godi pravom muškarcu. Žena je u godinama kada još uvek može da postane majka, da otkrije pravi seks ili homoseksualne odnose.



I have lost my intimate friend in toilet
Ali šutim i slušam. Šta je s tim da su muškarci genetski predodređeni da traže glatku kožu, obline i plodno tijelo mlađih žena? Kada je pre godinu dana počela da se zabavlja sa 25-godišnjim Eštonom Kučerom, svi su predviđali da će se brzo rastati, međutim, oni čak planiraju venčanje. Sa njom u srpsku književnost ulaze žena i grad. Ako je energija koju imaju različita, ovo će izazvati bolne situacije. Tu nema tačnih i pogrešnih odgovora. Naravno, takve veze se i dalje ne percipiraju kao najprirodnije. Koji zna da postuje i ceni lepšu polovinu. Opis Ako su našu raniju prozu obeležili selo i muškarci, Mir-Jam se otvara za čitav jedan malo poznatiji svet. Takve veze mogu biti dobre ako je par od samog početka sposoban realno sagledati stvari. Ako su našu raniju prozu obeležili selo i muškarci, Mir-Jam se otvara za čitav jedan malo poznatiji svet.

[Sex oglasi Novi Pazar|Opasnosti oralnog sexa|Erotski turizam u Hrvatskoj: Popularni bičevi i grupni seks]






Oznake: Starija, dama, trazi

Sajt sex upoznavanje - Lijepe djevojke

Upoznavanje Sex










Click here: Sajt sex upoznavanje






Pozivamo sve koji imaju ovaj problem da sliku pošalju administratoru koji će umesto Vas postaviti ispravnu sliku. Samo smislite neku dobru porukicu, predstavite se, recite šta tražite i pošaljite je na naš broj telefona. Učlani se na ovu jedinstvenu društvenu mrežu koja ne liči ni na jednu drugu u Srbiji jer ćeš tamo upoznati brdo neisfoliranih likova i devojaka koji znaju šta hoće i ne stide se to i da kažu. Svi oglasi za upoznavanje su autentični.



sajt sex upoznavanje

Tako sve počinje i na taj način ćes započeti fenomenalnu onlajn avanturu koja vrlo lako može da se ostvari i preseli u tvoj svakodnevni život! NA SKRIVENE BROJEVE SE NE JAVLJAM!!!!



sajt sex upoznavanje

TOP 6 APLIKACIJA ZA MUVANJE: Ovo su najbolji sajtovi za upoznavanje i dejt (FOTO) - Sve se završava u roku od 30 sekundi, a pozivi kreću odmah.



sajt sex upoznavanje

Ovo je jedan od najstarijih za upoznavanje, a on poseduje i mobilnu aplikaciju. Njena posebna prednost je ogromna baza korisnika i besplatan pristup njihovim osnovnim informacijama, dok se za napredne opcije, poput one da saznate kome se sviđate, mora doplatiti. Tinder je prvenstveno namenjen za zabavu. Proceniti osobu da li je vredna samo na osnovu izgleda i nekoliko poruka možda zvuči plitko, ali ova aplikacija će od vas baš to zahtevati. Tinder će na osnovu lokacije pokazati najbliže osobe, a na vama je da pomerite u levo ili desno, u zavisnosti da li vam se neko sviđa ili ne. Ukoliko osoba koja vam se svidela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne. Ona je jedna od najpopularnijih u svetu sa više od 55 miliona korisnika. Prilično je jednostavna za korišćenje i privlačna je i mlađim i starijim korisnicima koji pokušavaju da pronađu svoju sreću. Bumble je aplikacija u kojoj glavnu reč vode žene. Slično kao i kod Tindera, korisnici skroluju kroz profile, ali samo žena može da započne razgovor i to u roku od 24 sata od kada se drugom korisniku dopadne. Primer dobrog domaćeg sajta za upoznavanje je i. Na sajt je moguće prijaviti se potpuno anonimno i diskretno. Pored dela za muvanje, korisnici servisa Lepotica i zver mogu pronaći i savete za upoznavanje na blogu ovog sajta.



Ona Trazi Njega
Nema prevare, nema laži. Neka seks upoznavanje začini svaki tvoj dan Sve već odavno dobro znamo sve klubove po svom gradovima i sva mesta na koja ljudi odlaze da se muvaju. Tako sve počinje i na taj način ćes započeti fenomenalnu onlajn avanturu koja vrlo lako može da se ostvari i preseli u tvoj svakodnevni život! Svaka devojka, koja se prijavila na chat, ima svoje korisničko ime koje možete videti kod svakog profila i koje pišete samo u prvoj poruci. To je upravo ono što ti sajt Seks upoznavanje nudi. Prvi korak ka tome da postaneš punopravni deo ove kul ekipe koja zna da uživa u životu i seksu je da se registruješ na sajt Upoznavanje za Sex. Pored dela za muvanje, korisnici servisa Lepotica i zver mogu pronaći i savete za upoznavanje na blogu ovog sajta.

[Trazim srodnu dusu za vezu|Izazovne slike zena|Tinejdzerke se jebu]






Oznake: sex, upoznavanje

Cure za jednu noć zagreb - Stvarne djevojke

Net.hr










Click here: Cure za jednu noć zagreb






Drzite jezik za zubima Bilo vam je lijepo, ali ne morate dijeliti svoje intimne zgode s ljudima koji to ne razumiju. Pozdrav, Odlucila sam postati ovdje jer spadam pod zagreb i pod druzenje pa valjda nitko nece zamjeriti. Da nije ljubomorna, da ne forsira coming out, da ima svoj zivot i da je pozitivna, lezerna i nasmijana.



cure za jednu noć zagreb

Zanimljiv si, nazovi me i zainteresiraj za sebe. Slobodna i otovrena za sve opcije. Konkretno, možemo Vam ponuditi jednokrevetnu sobu već od 180 kuna a dvokrevetnu sobu za 250 kuna.



cure za jednu noć zagreb

::::::::::::: SEX ZA JEDNU NOĆ ::::::::::::::: - Slobodna i otovrena za sve opcije. Nadam se da ce se nac netko tko ce razumijeti.



cure za jednu noć zagreb

Sex oglasi Zagreb Jedini pravi oglasi - Sex oglasi Zagreb Umorni ste od lažnih sexy sajtova. Dosta vam je bacanja novca na lažne oglase. Sex oglasi Zagreb Vam pružaju na tisuće potpuno besplatnih osobnih kontakata. Ovdje nema nikakve registracije. Svi ljubavni oglasi su stvarni i postavljeni od strane naših posjetitelja. Kontaktirajte osobu po želji ili sami ostavite oglas. Osobni kontakti za Zagrepčane Vaša diskrecija je zajamčena. Sve što je potrebno je da smislite osobni oglas, a onda i da ga pošaljete na naš broj. Ljubavni oglasi se postavljaju automatski u roku od jedne minute. Vaš osobni kontakt će na našem sajtu vidjeti na tisuće ljudi.



Bitange - Ti i ja (Dolazi nevolja)
Po mogucnosti da je BI ili ima BI sklonosti. Slobodna sam za sve opcije. Varaždinke i Varaždinci - Osobni kontakti na jednom mjestu! Moj ti je savjet, obzirom na to da oglasi rijetko pale, da si nađeš ekipu za druženje. Da nije ljubomorna, da ne forsira coming out, da ima svoj zivot i da je pozitivna, lezerna i nasmijana. Lakše je u čoporu Horvat wrote:Pozdrav, Odlucila sam postati ovdje jer spadam pod zagreb i pod druzenje pa valjda nitko nece zamjeriti. Svi ljubavni oglasi su stvarni i postavljeni od strane naših posjetitelja. Imam crnu kosu, plave oci, srednje visine, niti premrsava, niti predebela. Slobodna i zeljna mazenja, ljubavi i avanture. Sama tradicija i volja za stalnim unapredivanjem, dovela nas je da smo danas jedan od najpoznatijih hotelskih smjestaja u Zagrebu.

[Zgodne žene slike|Erotske serije|Alo oglasi beograd]






Oznake: &, sex, za, jednu, noć

Stranice za pronalaženje partnera - Susretit će se u sredini

Katolička spajalica – portal za upoznavanje potencijalnog bračnog partnera, prikupila 200 članova u prvome danu!










Click here: Stranice za pronalaženje partnera






Pronalaženje srodne duše je jednostavnije i efikasnije Pronaći srodnu dušu danas je veliki izazoz. Eharmony je otišao tako daleko da je tvrdio da je zaslužan za 2% brakova.



stranice za pronalaženje partnera

Stranice za upoznavanje poslužit će svrsi na isti način kao i sve spomenute konvencionalne metode. Internetsko upoznavanje sasvim je prikladan način i za njih, jednom kada ispunu sve svoje obaveze da sjednu za kompjuter i surfaju po ovim stranicama. Nakon što su se razišli, bivša devojka inženjera NASA centra Rašida Aminija rekla je da će najpre morati da sabere sve pozitivne i negativne strane njihove veze i tek onda odluči da li želi pomirenje.



stranice za pronalaženje partnera

Dosta vam je lažnih profila s interneta, nade i očekivanja zbog tajne veze. - Na tim tulumima članovi su se nakon online dopisivanja mogli upoznati uživo.



stranice za pronalaženje partnera

Od domaćih portala Iskrice i Smokve do međunarodnih Badoo i Twoo, servisi za online upoznavanje u Hrvatskoj žive svoj život ponude i potražnje. Tabu oko upoznavanja ljudi na netu je odavno razbijen, svakodnevno se otvaraju novi profili i pokreće komunikacija. Svaki od tih servisa ima svoje specifičnosti po kojima se razlikuje od drugih. Iskrica Najpoznatiji i najdugovječniji portal za online upoznavanje u Hrvatskoj. Na tim tulumima članovi su se nakon online dopisivanja mogli upoznati uživo. Iskrica je tako bila prvi portal koji je razbio predrasude upoznavanja preko interneta u Hrvatskoj, ali danas više nije toliko popularan, iako još uvijek privlači preko prosječnih 1200 online članova. Razlog padu popularnosti je pojava novih modernijih sličnih portala i naplaćivanje komunikacije porukama iako je i dalje moguće besplatno slati kratke poruke u naslovu. Tako je danas potrebno platiti 90 kn za 3 mjeseca, 120kn za 6 mjeseci ili 180kn za godinu dana, što zapravo i nije neki veliki trošak. Muških profila je bar 2x više nego ženskih, registracija je još uvijek jednostavna. Badoo Badoo je vrlo brzo nakon pojavljivanja pretprošle godine postao popularan servis za upoznavanje u Hrvatskoj. Međunarodni format sa 243 milijuna korisnika u svijetu osvojio je i lijepu našu s famom da Badoo nije portal isključivo za upoznavanje partnera već mjesto za chat, sklapanje prijateljstava i dijeljenje interesa. Iako naravno da i na Badoou ljudi otvaraju profil većinom kako bi našli nekog za nešto više od dopisivanja. Profil se može potvrditi i povezati preko društvenih mreža što se pokazalo dobrim zbog potvrde autentičnosti i smanjene mogućnosti za lažne profile. Registracija je besplatna, ali kasnije ograničena brojem poruka koje se mogu poslati dnevno samo pet. Prema nekim podacima na Badoo ima 5x više otvorenih profila žena nego muškaraca, ali online stanje baš ne govori tome u prilog. Komunikacija je moguća kada i jedna i druga strana pokažu obostranu privlačnost klikom na fotku. Smokva Najeksplicitniji i najdirektniji portal za online potragu za partnerom u Hrvata. Registracija na portal je inicijalno besplatna, ali da bi stupilo u kontakt s drugim članovima potrebno je uplatiti minimalno 7 kn za korištenje na 42 sata do 40kn za 14 dana. Na siteu je online prosječno 1800 članova iz cijele regije 80% iz Hrvatske , s time da je muških profila 10x više od ženskih. Komunikacija je klasična kao i na drugim portalima, muškarci porukama, oglasima, pozivima na chat pokušavaju stupiti u kontakt s ženama. Otvaranje profila je brzo i besplatno, ali za objavu oglasa potrebno je imati minimalno 100 postova na Forum. Tako da je instant akcija, kao na drugim portalima, ovdje onemogućena. Oglase većinom stavljaju muškarci, ali nije da nema i ženskih. Na oglas se može javiti privatnom porukom i nastaviti konverzaciju u četiri oka na dvije tipkovnice. Ciljana publika su punoljetni slobodni katolici koji žele živjeti u skladu s naukom crkve i pronaći ozbiljnog partnera s kojim će dijeliti vjeru i vrijednosti. Kreiranje profila je jednostavno kao i na ostalim portalima, kao član imate mogućnost čitati profile, pretraživati prema određenim kriterijima, koristiti algoritme podudaranja, kontaktirati druge, pozivati na privatni chat, sudjelovati na forumu i informirati se o terminima susreta uživo, hodočašća i plesnih tečajeva. Tromjesečna članarina je 100kn, godišnja 200kn. Portal je otvoren prošle godine, u večernjim satima privlači i preko 1000 online članova hrvatskog govornog područja, a u svakom trenutku ima podjednak broj žena i muškaraca online. Twoo, OkCupid, MeetMe i naravno Facebook Zadnjih godina dogodio se pravi procvat portala za online upoznavanje. Svako malo se kod nas pojavljuje neki novi s međunarodnom milijunskom bazom korisnika iz cijelog svijeta. Najpoznatiji od njih je Twoo koji ima više registriranih korisnika u Hrvatskoj od Badooa, ali zbog zagušenja pojavom novih portala i zbog velike sličnosti s Badoom nije u potpunosti zaživio kod nas. OkCupid je jedan od vodećih američkih servisa za spajanje ljudi, kao i MeetMe. Sličnost, konkurencija, zasićenje i relativno mali broj potencijalnih korisnika u Hrvatskoj razlozi su skromnoj popularnosti novih međunarodnih portala kod nas. Na kraju tu je naravno i Facebook, koji nije formalno portal za upoznavanje, ali zbog velikog broja pogodnih funkcija, zapravo je najveći portal za online upucavanje. Slanje zahtjeva za prijateljstvo, lajkanje, slanje poruka i bockanje često imaju konotaciju uleta koji nekad završi vezom ili brakom.



KAKO DO IDEJE ZLATA VREDNE-Katica Djordjevic
Zahvaljujući internetu dobili smo mogućnost komunikacije s ljudima diljem svijeta. Veoma slično ovom razmišljanju je ovo da se tamo nalaze samo muškarci koji ni na jedan drugi način nisu mogli da nađu devojku, pa im je Internet poslednja šansa. I, iako kod svakoga od nas ima mjesta za napredak i rad na sebi, ipak nemojte lagati o vašem karakteru, pa ni na stranicama za upoznavanje. Morate vjerovati svojoj intuiciji, ona će vam reći kada trebate djelovati. Neke devojke će iz radoznalosti smatrati da tog nekog treba upoznati uživo što pre i pristati na. Kreiranje profila bilo mu je dosta lako i ubrzo se našao kako pretražuje među stotinama slika. Kako biste postali dio baze kontakata te time omogućili ustanovama iz Republike Hrvatske i inozemstva da s vama kontaktiraju i time uspostave moguću buduću suradnju, svoje podatke možete unijeti u.

[Dobre vode crna gora smjestaj|Sex u autu forum|Domaci chat pricaona]






Oznake: dosta, vam, je, lažnih, profila, s, interneta, nade, i, očekivanja, Zbog, tajne, veze

Prvi hrvatski pornić - Pronađite djevojku

SRPSKI BESPLATNI DOMAĆI PORNIĆI










Click here: Prvi hrvatski pornić






Najbolja i 100% besplatna Hrvatska porno stranica. Na suđenju održanom 1985. Za nevolju, Maycugu i njegovoj klapi to nije bilo dovoljno. Zrele žene i tinejđerske kurvice puše kurac u autu, amatersko jebanje u šumi i amaterski analni seks s užitkom.



prvi hrvatski pornić

Ukoliko imate manje od 18 godina, molimo Vas napusite ovu stranicu Sav sadržaj na ovoj stranici je preuzet kao iframe sadržaja koji je hostovan na tuđim serverima. Ne desetominutni, ne polusatni, nego baš cjelovečernji film. Naš sajt je jedan od najposećenijih srpskih porno sajtova. Tvrdi pornić Redatelj se nije dao pokolebati.



prvi hrvatski pornić

DOMACI HRVATSKI BESPLATNI PORNO FILMOVI - SRPSKI PORNIĆI Velik izbor domaćih besplatnih srpskih pornića.



prvi hrvatski pornić

Bilo je to najveće prikazivačko poduzeće u Hrvatskoj, imali su više od 200 zaposlenih te osim kina i nekoliko zgrada namijenjenih za posebne potrebe: jedna od njih bilo je bivše kino Romanija u Trnjanskoj ulici, sve dok nisu srušili most koji je preko pruge na Glavnom kolodvoru povezivao Trnje sa središtem grada, poslovalo je posve dobro, ali kad ga je i izgradnja Palače pravde na današnjoj Vukovarskoj potpuno izolirala, kino je bilo osuđeno na odumiranje. Pretvorili su ga u skladište, a jedan od mojih prvih zadataka na novoj funkciji bio je pregled zatečenih plakata filmova koje su Kinematografi imali u vlastitoj distribuciji. Pitao sam direktora distribucije Željka Brkića, što je s njima, zašto film nikad nije prikazivan u kinima i dobio neodređen odgovor da se od toga odustalo. Riješena zagonetka Ovih dana dok sam razgovarao sa Zvonimirom Maycugom, redateljem tog filma, čiji će cjelokupni opus biti prikazan u pratećem programu predstojećih jubilarnih Dana hrvatskog filma 25. Maycug je film snimio po povratku iz vojske, imao je samo 22 godine, nekako je s prijateljima skupio novac za 16mm vrpcu i honorar glavnoj glumici i obavio snimanje u Gornjem Vakufu. Zato što je u vojsci upoznao momka iz tog grada, otišao mu je u posjet, otkrio da tamo postoji amaterska glumačka družina čiji su članovi, između ostalih, supruga mjesnog šefa policije i službenik koji odobrava kredite u Privrednoj banci Sarajevo te shvatio da se s takvim adutima lako može snimiti dugi igrani film, što je bila žarka želja njegovih kolega iz Kino kluba Panonia film. Ne desetominutni, ne polusatni, nego baš cjelovečernji film. Gornji Vakuf je tada privredno cvao, Maycugu i ekipi sve je bilo na raspolaganju, čak i službeni policijski automobili, a jedini se problem sastojao u tome što su svi bili amateri. Osim Ružice Sokić, svi ispred i iza kamere nisu imali nikakvih iskustava s profesionalnim filmom, pa su katkad bili itekako nesigurni je li odluka koju su donijeli za pojedini kadar bila ispravna. Maycug je zapravo ipak nešto znao o filmu. Pomoglo je i to što mu je brat u Njemačkoj imao vlastito poduzeće koje se bavilo snimanjem dokumentarnih etno filmova i posve solidno poslovalo. Maycug je poslije u Zagrebu upisao hotelijersku školu, a kad ju je završio, prijavio se na zagrebačku akademiju na odjel filmske režije. Čemu, kada je osigurao svoj prvi film i postao najmlađi redatelj u Jugoslaviji. Počinje drugi segment u kojem uz Maycuga on igra još jednu ulogu, nesretnog junaka nastupa amaterska glumačka družina iz Gornjeg Vakufa, ima tu nešto malo seksa pa i nasilja, ali sve je dosta benigno u odnosu na ono što se tada viđalo po jugoslavenskim filmovima. Ipak, film je dovršen po planu i 1983. Za nevolju, Maycugu i njegovoj klapi to nije bilo dovoljno. Kad su već napravili svoj prvi film, zašto ne bi i prve privatne novine. Skupili su materijal, u tada još vrlo moćnoj kući Vjesnik gledali su u čudu momke koji su došli u tiskaru rezervirati termine za prvi broj svog časopisa Yu Express, planirali su nakladu od 200 tisuća primjeraka, ali su im savjetovali da se otisnu samo probni primjerci i odnesu javnom tužilaštvu, jer je u listu bilo dosta golotinje. Prvi broj trebao je izaći 22. Ciljalo se tu vrlo proročanski na Homeinija i Gadafija, međutim, zagrebački okružni sud smatrao je da se njime uznemirava iranska i libijska državna i kulturna predstavništva u Jugoslaviji te zabranio kompletan časopis, urednicima čak nije dao ni priliku da izbace sporni članak. Presuda je donesena točno na Silvestrovo 1983. Tvrdi pornić Redatelj se nije dao pokolebati. Nakon dugog filma i privatnih novina što bi mu mogao biti naredni izazov, što je to što još nitko nije napravio? Svakako, tvrdi pornić, i tako se 1984. Glumce su već imali, glumice su odabrali putem audicije, ali su napravili kobnu grešku kad su snimljeni materijal poslali u Jadran film. Da su odabrali neko beogradsko poduzeće, vjerojatno se ne bi ništa dogodilo, poznato je da ono što ne prolazi u Hrvatskoj dobiva dozvolu u Srbiji i obrnuto, međutim, čitač negativa u Jadran filmu upozorio je pomoćnika direktora na sporni film, ovaj je alarmirao policiju i uslijedila je zabrana. Na suđenju održanom 1985. Priznaje da ju je snimao sa zadrškom, ispala je to više parodija na porniće, jer se plašio novih petljavina sa zakonom, a za svaki slučaj materijal je razvio u beogradskom Zastava filmu, uzgred, vojnom poduzeću. Film u kinima nije pobudio osobito zanimanje, ali je zato na VHS kazetama bio veliki hit: od zarade je redatelj uspio izgraditi obiteljsku kuću. Najprije ga je postavio u bivšem kinu Bratstvo u Dubravi, no kad su se namjeravali preseliti u Studentski centar, u središte grada, neredi na utakmici Dinamo - Crvena zvezda onemogućili su taj plan. I scenama s Ružicom Sokić u hotelskoj sobi simulirao je kako ona na televizoru gleda tvrde porniće - i to strane produkcije. Nju je to tako razbjesnilo da je film izbacila iz svojih službenih filmografija. Priznaje, bila je to pogreška, no na Danima hrvatskog filma gledat ćemo integralnu verziju, sa scenama koje je svojedobno suviše kratio, jer je smatrao da usporavaju radnju. Pravi spektakl Vodeći se geslom probijanja barijera snimio je 1996. Iznimno spretan organizator prijatelj mu je opravdano prigovorio da bi finese tog posla trebao prenositi studentima filmske akademije , uspio je zabadava dobiti rekvizite iz zagrebačkog HNK i namjestiti Veliki Tabor kao da tamo živi obitelj glavnog junaka, u interijer Trakošćana nije dirao, ali su tamo također snimali besplatno, kao i na Plitvičkim jezerima. Njegov je koncept bio da nekoliko najvažnijih uloga igraju profesionalni glumci; Dubravko Sidor, spiker na HRT-u i Hrvatskom katoličkom radiju, nije imao ništa protiv da glumi biseksualnu osobu, Mato Pavlović nije imao glumačkog iskustva, ali se pokazao solidnim u ulozi njegova partnera, no sa ženskom postavom bilo je problema: dogovori s Ninom Violić, Jelenom Miholjević i nekim drugima su propali jer ih je redatelj Lukas Nola navodno upozorio da imaju posla s pornografom, pa su počele uskakati amaterke. Ipak, kad se upustite u tu neobičnu pustolovinu koja se odlikuje neobičnim prizorima kakva je naslovna kalvarija polugoli muškarci vise na križevima nadajući se ispunjenju svojih molbi to gotovo da i nije problem. Putujući harmonikaš i čuvar dvorca Sidor zaljubljuje se u novinara Pavlović i poziva ga u goste, unatoč tome što mu žena i djeca slute da u pitanju nije obično prijateljstvo. Bilo je to 1996. Cio projekt koštao je 30 tisuća dolara, trebalo je puno manje, no teško je bilo suzdržati se kad su se posvuda nudile prilike za snimanje i obogaćivanje filma. Maycug je digao kredite i stavio kuću pod hipoteku, nije ih mogao vratiti pa je ostao bez nje, prodao je i kupio nešto skromnije izvan Zagreba. Danas vodi catering za uspješno poduzeće, ima i veliku salu koja može primiti i do 300 gostiju i iznajmljuje ih za vjenčanja i slične prigode. Ako netko u njih želi uložiti novac, zašto ne, ali on sam po svoj prilici neće. Intervju je objavljen u novom broju Globusa:.



Hrvatski ratni veteran se zaljubljuje u srpsku porno glumicu (NIJE KRAJ, 2008.) FILM
SRPSKI PORNIĆI Velik izbor domaćih besplatnih srpskih pornića. Maycug je zapravo ipak nešto znao o filmu. Intervju je objavljen u novom broju Globusa:. Najviše amaterskih porno snimaka stoji u telefonima, neobjavljeno što je šteta ali i razumljivo jer da bi se neki amaterski porno film objavio, treba imati pristanak druge strane koja je u njemu učestvovala. Da su odabrali neko beogradsko poduzeće, vjerojatno se ne bi ništa dogodilo, poznato je da ono što ne prolazi u Hrvatskoj dobiva dozvolu u Srbiji i obrnuto, međutim, čitač negativa u Jadran filmu upozorio je pomoćnika direktora na sporni film, ovaj je alarmirao policiju i uslijedila je zabrana. Film u kinima nije pobudio osobito zanimanje, ali je zato na VHS kazetama bio veliki hit: od zarade je redatelj uspio izgraditi obiteljsku kuću. Najprije ga je postavio u bivšem kinu Bratstvo u Dubravi, no kad su se namjeravali preseliti u Studentski centar, u središte grada, neredi na utakmici Dinamo - Crvena zvezda onemogućili su taj plan. Ako volite zgodne plavuše s velikim sisama i napetim guzama koje uživaju u primanju što više kurčeva — sve to možete pronaći ovdje. Intrigantne priče uzbuđuju maštu: Hrvatske cure se nalaze s jebačima kako bi probali kasnije s njima seks u prirodi, zavode školske kolege, jebu se za novac i dolaze na snimanje pornića.

[Čuvari galaksije Vol. 2|Porniči sa matorkama|Albanke za udaju stigle u Srbiju]






Oznake: DOMACI, hrvatski, besplatni, porno, filmovi

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.