Svakidasnja jadikovka

27.08.2004., petak


Usponi i padovi
kako me svi ti nasi zivotni usponi i padovi znaju izbaciti iz takta, to nije za povjerovati. U posljednjih godinu dana, moja zivotna putanja je bila konstantno u kurcu. Ali toliko u kurcu, da ja, koja inace nisam ni mrvicu praznovjerna, sam pocela misliti o urocima i slicnim pizdarijama. Svaki dio mog zivota je dozivljavao svojevrsnu krizu.
A danas ... idila. Veza je izgleda napokon izasla iz krize. Situacija s BP-evim poslom se izgleda pocela popravljati. Nakon susnog ljetnog perioda sto se tice ponude poslova, firme su se napokon pocele javljati. Za nevjerovati.
Ne mogu vjerovati da sam toliko glupa da svaki put zaboravim kako to izgleda kad ti se napokon osmjehne sreca. Tako da kad sam u kurcu, se mogu sjecati sto me ceka kad prebrodim teski period. Ne, ja koza odmah sve bacam u besmisao i crninu. Znate li da je meni muka citati moje stare blogove, kad vidim u kojem sam ja bila bedu. Imam feeling kao da je to pisao neki moj alter ego.
Zasto u takvim situacijama zaboravljamo da nakon kise uvijek dolazi sunce?
- 11:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.08.2004., četvrtak


ciao a tutti!!!
samo da navrat nanos (iz net caffea) javim big news .... mali je dao !!! proveli smo prosli vikend zajedno ... nekako je s pocetkom njegovog novog posla nestalo sve sto nas je u prethodnih nekoliko mjeseci razdvajalo
ja sam, moram priznati, malo ispala iz mota s tim problemima oko trazenja posla i slicno ... ali zar stvarno covjeka moze gubitak posla dovesti u takav ocaj, pa cak i kad ima podrsku, i financijsku i moralnu
dobro mi je doslo ovih tjedan dana soliranja u roditeljskom domu ... ovaj moj rodni grad se totalno promijenio na bolje u ovih 6 godina kako vise ne zivim tu
sutra mi dolazi dragi za vikend. probat cu ostavit njemu inicijativu, pa da vidim ako smo (i koliko) napredovali
toliko za sad ... pusa svima s mora
ciao

- 20:26 - Komentari (4) - Isprintaj - #

05.08.2004., četvrtak


NA OBALU RIJEKE PIEDRE SJELA SAM I PLAKALA
sažetak

Pilar i njezin prijatelj upoznali su se u djetinjstvu, udaljili se u ranoj mladosti i - nakon jedanaest godina - ponovno se susreću. Ona, žena koju je život naučio da bude čvrsta i da ne pokazuje svoje osjećaje. On, muškarac koji ima moć da čini čuda, koji u religiji traži rješenje svojih unutarnjih sukoba. Združuje ih želja da se promijene, da slijede vlastite snove, da nađu novi put. Za to je nužno savladati mnoštvo unutarnjih prepreka: strah od prepuštanja, krivnju, predrasude. Pilar i njen prijatelj odlučuju otputovati do jednog malog sela u planinama - i prokrčiti težak put do svoje vlastite istine.

Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala priča je o ljubavi i mudrosti.



Volite li Coelha? Ja tako-tako ... neka djela su mi ok a neka bas volim. Gore spomenuta knjiga mi je trenutno jako draga, valjda zbog situacije u kojoj se trenutno nalazim. Vjerujem da vise ni stres ne moze biti 100postotni uzrok ovakve usrane situacije. Il je peder ili ima drugu. Po meni, nema sta drugo bit.

Sutra odoh na more. Solo. Idem se odmorit od svega i od svih. BigMamma hvala ti za ovaj link :)))))).

By the way, gdje nam je nestao biseksualac ? Postao mi je nezaobilazna literatura uz jutarnju kavu. Mozda je napokon uspio upecati nekoga preko Iskrice ;)))). Takodjer preporucam citanje dopsynog bloga.

Komp ide sa mnom tako da ce ovaj blog biti (vise-manje) redovito azuriran. Pusa svima!
- 17:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #

03.08.2004., utorak


.... just to keep you informed ....
Jao meni ... susni period je vec debelo zagazio u svoj sedmi tjedan (!!!!). No, situacija se polako popravlja. Poceli smo pricati. I pricali smo, jako puno. Tako da je trenutno u tijeku period oporavka. Jebiga, svaka veza padne kad-tad u krizu, pa tako i ova nasa. Toliko za sad.... ciao svima
- 09:45 - Komentari (5) - Isprintaj - #