Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

fakat ono..

jebiga..danas mi se neda pisat..čopila me neka bedara i mozak je na odmoru pa ono..boli me grlo, boli me glava..već mi je 3 put curila krv iz nosa..jebote, ko da ću se raspast svakog trena.sranje.. danas sam skoro zakasnila u školu..lijepo se ja spremam i tak..i opet me zakrčila ona riba od jučer..jedva da sam šupak stigla obrisat:)
razmišljam..niš mi ne pada na pamet..e, kak ja mrzim tipove koji upoznaju curu..traže broj..jave se i odmah počinju temu o seksu..pa jebote, nismo mi rasplodne krave!! znam ja da nisu svi takvi al ipak..daj malo obuzdajte to u gaćama..pričaš s nekim i samo ono...vidiš da se nekaj miče..katastrofa!! opet ispada da se svodimo samo na jedno..divljački, bolje rečeno, životinjski nagon za razmnožavanjem vrste..možemo bit u odijelima, fini i pristojni..ali svima se ponekad samo to jedno vrti u glavi...nije to ništa loše..al ipak nemožeš uletit curi koju znaš dva dana i reći joj da te napalila do ludila..pa gdje ti je pamet???
i onda s čude kad je pozovu na cugu a ona neće..baš sam neki dan čitala na netu o tome kak se svećenici opet bune protiv kontracepcije..IDIOTI!
koliko je časnih već zatrudnilo jer su i svećenici zgriješili tu i tamo..:) misle samo na svoju guzicu i kao neki bezgrešan život..a na aids, neželjenu trudnoću i ostale bolesti..ko ih jebe! ma daj...pogotovo ne kužim razlog zabranjivanja pobačaja..slažem se da su djeca najljepše što ti se može dogoditi, ali ako su djeca produkt silovanja..baš i ne..koliko bi djece tako rođene moglo patiti od spoznaje da ih vlastita majka možda ne voli jer su ju silovali..jeli bolje poroditi dijete koje ima sidu i dati mu da pati cijeli život ili abortirati..neznam..to je na majkama i očevima da odluče..ali ipak mislim da se pobačaj ne bi smio zabraniti..
opće neznam kak sam sletila na tu temu..no dobro..ljudi moji, idem ja neki dan na jarun s frendicom i tak se mi šećemo i kaže ona meni da pogledam lijevo...NAJGORI PRIZOR MOG ŽIVOTA!!! nudistička plaža..jebote, fakat odvratno..sami stari dedeki i babe..i dva se okrenuli prema nama, smiju se i nekaj viču..skoro sam želudac kroz usta izbacila..majke mi...nemam ja niš protiv nudista..al, nisu baš previše udaljeni od ''normalnog''dijela, a stare, debele i mlohave guzice mi se fakat nije dalo gledat..pa smo se pokupile..da..nikad više!!
eto, toliko za sad..peace

Post je objavljen 01.06.2005. u 14:43 sati.