Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cafukaka

Marketing

Gerrard: Kako bih mogao otići nakon ovakve noći?

TRENER novog europskog klupskog prvaka Liverpoola Rafael Benitez oduševljen je igrom koju su njegovi igrači prezentirali u drugom poluvremenu finalne utakmice Lige prvaka, a pored odlične igre Redsa, Benitez je beskrajno zahvalan navijačima Liverpoola.

Benitez kaže kako su se Redsi, unatoč ogromnoj razlici od 3:0, u herojskoj maniri uspjeli izboriti za naslov prvaka, te dodaje kako bi to bilo nemoguće bez snažne podrške s tribina. "Učinili smo to za navijače" - ukratko je prokomentirao osvajanje naslova.

"Bez sumnje, ovo je moja najveća nogometna noć. Na poluvremenu smo morali nešto poduzeti, i odlučili smo uvesti neke promjene. Prvi je gol puno značio i uz pomoć naših izvanrednih navijača, uspjeli smo se izvući." - rekao je Benitez nakon utakmice.

Za dodatno iznenađenje pobrinuo se kapetan Liverpoola Steven Gerrard koji je nakon utakmice rekao da poslije najveće noći svog života nema šanse da napusti klub.

"Kako bih mogao otići nakon ovakve noći? To mi je najveća noć u životu. Razgovori o budućnosti će uskoro početi. Forma mi je tijekom sezone bila vruća i hladna, ali, u idućoj sezoni ćete vidjeti sasvim drugog Stevena Gerrarda." - rekao je veznjak Redsa.

Gerrard je na utakmici postigao Liverpoolov prvi zgoditak, a 6 minuta kasnije, nakon prekršaja na njemu unutar Milanovog 16-erca, Alonso je izjednačio na 3:3. Drugi zgoditak Redsa postigao je Šmicer.


Post je objavljen 26.05.2005. u 14:53 sati.