Cafukaka

26.05.2005., četvrtak

Gerrard: Kako bih mogao otići nakon ovakve noći?

TRENER novog europskog klupskog prvaka Liverpoola Rafael Benitez oduševljen je igrom koju su njegovi igrači prezentirali u drugom poluvremenu finalne utakmice Lige prvaka, a pored odlične igre Redsa, Benitez je beskrajno zahvalan navijačima Liverpoola.

Benitez kaže kako su se Redsi, unatoč ogromnoj razlici od 3:0, u herojskoj maniri uspjeli izboriti za naslov prvaka, te dodaje kako bi to bilo nemoguće bez snažne podrške s tribina. "Učinili smo to za navijače" - ukratko je prokomentirao osvajanje naslova.

"Bez sumnje, ovo je moja najveća nogometna noć. Na poluvremenu smo morali nešto poduzeti, i odlučili smo uvesti neke promjene. Prvi je gol puno značio i uz pomoć naših izvanrednih navijača, uspjeli smo se izvući." - rekao je Benitez nakon utakmice.

Za dodatno iznenađenje pobrinuo se kapetan Liverpoola Steven Gerrard koji je nakon utakmice rekao da poslije najveće noći svog života nema šanse da napusti klub.

"Kako bih mogao otići nakon ovakve noći? To mi je najveća noć u životu. Razgovori o budućnosti će uskoro početi. Forma mi je tijekom sezone bila vruća i hladna, ali, u idućoj sezoni ćete vidjeti sasvim drugog Stevena Gerrarda." - rekao je veznjak Redsa.

Gerrard je na utakmici postigao Liverpoolov prvi zgoditak, a 6 minuta kasnije, nakon prekršaja na njemu unutar Milanovog 16-erca, Alonso je izjednačio na 3:3. Drugi zgoditak Redsa postigao je Šmicer.

- 14:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  svibanj, 2005  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SUBOTA

Lens-Toulouse 1 1,70
Dinamo-Zadar 1 1,60
FC Brugge-GB Antwer.(n.t.) 1 1,40
Bayern München-Schal(n.t.) 1 1,90
Celta Vigo-Terrassa 1 1,55
Sebatspor-Besiktas 2 1,40
Andrejev I.-Kiefer N. 1 1,65

UKUPAN TEČAJ:25,91

Linkovi

Marseille zainteresiran za Niku Kranjčara

Josip Sloblar, proslavljeni zadarski nogometaš i sportski savjetnik francuskog prvoligaša Olympique Marseillea zainteresiran je za Niku Kranjčara.
Na pitanje novinara Sportskih novosti zanima li ga Niko, Skoblar je odgovorio: "Zašto ne? Niko je najtalentiraniji, u međuvremenu je napredovao, sve je pred njim. Blažević najavljuje da će od ljeta pod njegovim nadzorom doživjeti totalnu eksploziju. To je u redu, Marseille je spreman i pričekati, to prije što se mijenja predsjednik, direktor, trener.."
Skoblar je izrazio zanimanje za Dinamovog napadača i hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silvu, ali i žaljenje za mladim napadačem Osijeka Josipom Tadićem koji je već dogovorio transfer u njemački Bayer Leverkusen.
Hoće li Hajduk pustiti Niku Kranjčara, ovisit će, naravno, o ishodu sezone, ali i najavama Hajdukove "alfe i omege" Igora Štimca da će sljedeće godine stvoriti "atomski Hajduk" za pohod na Europu.
No, uzme li se u obzir stanje u hrvatskom nogometu, uvijek postoji mogućnost dogovora ako stigne kakva basnoslovna ponuda za Niku.