Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/scarpetta

Marketing

E, jesam i ja budala! U svojoj beskrajnoj revnosti i želji za poslom, odnosno za nekome pomoći, skoro sam ostala invalid!
Dakle, subota ko subota, dan kad ne znam gdje mi je glava a gdje guzica...trči sim, trči tam, svatko ima neke želje i željice, svatko nekaj od mene treba...Curke se spremale na svadbu, pa se moraju od ranog jutra dotjerivati i isprobati sve moguće modne kombinacije, znate kak to već ide, tako da im malo vremena preostaje za kućne obaveze. Pomislim tada, kaj sad, mladost je jedna i neponovljiva,kad će ako ne sada. U redu, uzmem usisivač u ruke i udri.. Još nisam do kraja ni gotova, kad se moj dragi mužić, sav zajapuren i znojan pojavi na vratima, gunđajući kak samo on radi u kući ( čovjek je kosio travnjak ispred kuće!), kak se gospođice čitav dan uređuju i izležavaju i tako još koješta blablabla...Inače, osim posla na radnom mjestu, košnja travnjaka (dvorišta) je njegov JEDINI posao, da se zna! No, bit će da mu je i to teško palo, sav se uspuhao...bilo je zbilja vruće! I tako...pogađate! Da ne bude rata (a već se "nabrusio" na cure!), završim s usisavanjem i prihvatim se.....KOSILICE! Nije to baš lagan posao, naročito ako imate cca 300 kvadrata za kositi heheh...a trava je bila dosta visoka i nekako vodnjikava, pa se kosilica stalno začepljivala...Sad ugasi kosilicu, pa ju očisti, pa ponovo upali, pa tako nekoliko puta, pa ti lagano dopizdi! I da skratim postupak, sagnem se, kosilica radi, a ja rukom čistim ispod travu! Koza! Naravno, dobro sam i prošla, nož me bočnom stranom udario u kažiprst! A vidjela sam sve zvijezde usred sunčana dana, čak i one do sada neotkrivene:))))))))) Prst je istog trena bio ljubičast i barem duplo deblji od ostalih:(((((((( Tako je košnja (a i svi ostali poslovi) za taj dan završila! Tek sam kasnije postala svjesna koliko sam bila neoprezna i kako sam u sekundi mogla ostati invalid! A desna ruka! Brrrrr...nije bez vraga polaganje zaštite na radu, iako je to mnogima trivijalna stvar! A nije da ne znam koliko je to opasno!
Srećom, sve je dobro završilo, osim kaj sam u dva dana potrošila tonu leda! Danas je već bolje. Prst je ljubičast, ali je oteklina splasnula.
Pouka: Ne gurajte prste gdje im nije mjesto!

Post je objavljen 23.05.2005. u 13:58 sati.