Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blavor

Marketing

PRD!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Gospodo! Vrijeme da se upišate u gaće! Ne mora biti pampers pelena, kad može biti Hrvatska dyper (čitaj pelena)! Možete i kenjati. Bolje ako imate opstipaciju (zatvorenost) jer ćete više toga moći proslijediti peleni! O čemu se smrdi (radi)!? Je li, pitate se! E, pa vive nam Hrvatska! Duboko sam ogorčen da nam jedan striko iz stranke PRAVA koji ima magisterij (lat. magister = učitelj) napisan i priznat pod okriljem splitskog fakulteta, bude oslobođen svake KRIVNJE!!! Naime, dotična «časna» osoba je bila pred presudom, da bi mu sudac , vidi šarena vrata!, dosudio oslobađajuće obveze, odnosno, isključenje od svake odgovornosti pod izlikom (pa zar smo glupi i naivni?!) da «svi to rade!». Sram Vas sve bilo! Pa kako možete i pomisliti o pisanju vlastitoga djela! Da, eto Vam cirkusa montija pitOna, u 21. stoljeću, u modernoj Hrvatskoj! Koji je fijasko ove Kroacije osim što nema više stare dobre kinder lade?: Taj što nam sudac neki, u tako određenom i posebnom slučaju, koji je za prste lizati, (kako bi rekao jedan ugledni profesor pravnog fakulteta) stvori takvu wc-papirsku odluku kojom, toliko jasnog prijepora o njezinoj valjanosti koliko je jasno da malo dijete s pelenama osjeća svoje fekalije po svojoj guzi i jednako tako koliko to smrdi tati koji premata to dijete! Naime, dotični sudac, svaka čast na trudu do stjecanja te pozicije, ima problema: on još ne zna da mora spojiti mozak s očima. Kupit ću mu potreban kabao! I možda kinder ladu.
Još je gore to što se na nepričvršćenom stupu sramote, koji je tek trebao zasjati na Jelačićevom trgu, nasmijao nama u brk ANTE ĐAPIĆ! «Vrli zastupnik» koji je jedan od pravnika u saboru koji su u manjini, a opet, ima ovlasti tvoriti zakone! DA, dobro vidite – tvoriti pravni kostur ove države! Mislim da nam je bolje da saborske zastupnike njegova kova premjestimo, pa i njega (niste valjda pomislili da ne i NJega), na Jakuševački obronak. Tamo će moći varati galebove. Možda im vrate govnom po glavi!!!
Ako imate, a imate (nadam se) potrebu, dodajte sve lijepo i nelijepo. Bog i Hrvati! Inače zazirem od politike, a ovo je više zbog prava. Ne dao Bog da se okrene Ante Starčević u grobu.
A sad, želim jesti kinder ladu.






Post je objavljen 14.04.2005. u 01:19 sati.