Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tribute

Marketing

po šabloni...

„Problem je u mojoj glavi. Moram neke stvari riješiti sam sa sobom. „ nisam znala da su ove izjave samo dio šablone. Kad je on meni uputio te rečenice mislila sam stvarno da je to tako i da je to samo jedna činjenica. Mislila sam da stvarno postoji to nešto o čemu ne može ni ne želi razgovarati sa mnom. Ali nakon brojnih razgovora sa drugim „ostavljenim“ ljudima shvatila sam koliko ljudi upotrebljava te isprazne fraze. Što uopće to znači ? zašto bi morali neke stvari rješavati sami sa sobom? Ako postoji problem trebali bi ga podijeliti sa nekim. Trebali bi se potruditi riješiti taj problem ili bar raspraviti o njemu da vidimo gdje je greška, da vidimo tko što radi krivo.
I danas sam pokušavala pronaći recept za zaborav dotične osobe. Ali izgleda da ja koristim krivu recepturu. I to onu po kojoj još više razmišljam o njemu.
Osjećam se isto kao i jučer. Jadno. Kao da sam sama, bez igdje ikoga. Još uvijek ga volim. Kad bi mi bar netko isčupao srce i taj osjećaj. Ne mogu više to podnjeti. Boli...


Post je objavljen 18.03.2005. u 21:33 sati.