Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divljicvit

Marketing

Napetost u kući

Mama je prestala spremati stol. Deda, seka i ja smo prestali kartati. Baka je poglasnila TV. Janica je bila na startu. "Ajmo Jano"- svi smo u sebi navijali... Nitko nije ništa govorio, samo smo piljili u TV.

Image Hosted by ImageShack.us Janica je na kraju svoje veleslalomske utrke bila četvrta, a Anja Pärson je zauzela u tom trenutku 13. mjesto. Prije nastupa posljednje četiri veleslalomašice (Hosp, Poutiainen, Görgl, Rienda Contreras) samo je jedno bilo jasno: ako sve četiri budu bolje od Janice, tad će Šveđanka osvojiti Svjetski kup. U svim ostalim varijantama (uz uvjet da Anja bude 16. ili slabija) Janica bi bila pobjednica. I eto, nevjerojatno, ali Anja je uspjela- osvojila je Kristalni globus... Našoj Jani su falila 3 boda. 3 boda!!!!!!! Jao.. da, malo sam živčana i fakat mi je žaaaooo!! No, s druge strane, Anja mi je isto draga iz 2 razloga: Šveđanka je (a meni je Švedska super zemlja) i moja je imenjakinja. Mama je nastavila spremati stol. Deda, seka i ja smo nastavili kartati. Baka je ugasila TV...

I provala moje bake: Htjela sam ju slikati, a njen komentar je bio: "Sad kad sam stara i nefotogenična me slikaš, a kad sam bila mlada i fotogenična nije bilo fotoaparata! Pif..."

Post je objavljen 13.03.2005. u 16:50 sati.