Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Hit the Road Jack

Sad sam upravo cula: umro je Ray Charles u 73. godini zivota (jetra). Dobar je bio, dobar. Odrastao u siromastvu i bijedi, k tome jos i slijep (oslijepio je u sa sest godina od glaukoma), bio je neko vrijeme i ovisnik o heroinu, a vidi sto je postigao. Respect.

Inace, pocelo je prebrojavanje glasova za lokalne izbore. Laburisti puse. Konzervativci solidno dobijaju. Liberaldemokrati isto solidno. Grrr, cak i ova UK Independence party dobiva tamo neke glasove, grrr.. Da su ovo bili generalni izbori, Tony bi i dalje dobio izbore, ali bez vecine ("without an overall majority"). Redpen, Red Ken ce u drugi krug sa Steven Norrisom. Da, ne mogu glasat za njega, posto nisam u Londonu, a i nemam pravo glasa osim za europski parlament (u Londonu se danas birao i gradonacelnik: Ken Livingstone trenutno obavlja tu duznost).

Ali evo, glasala sam za europski parlament. Bila je cijela citaba na listi, cak i neka "Pro-Life" partija. Prvi put da sam glasala u zivotu pa sam onak, malo uzbudjena. Koji sam ja luzer, a znam da psi samo laju, a karavana i dalje prolazi.

Post je objavljen 10.06.2004. u 23:43 sati.