Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirgalen

Marketing

Konačno petak

....i ja sam doma....zbog opravdanih razloga doduše, ali pokušavam u ovaj blog unositi što više pozitivnih i sretnih stvari pa nebi sada o tom razlogu.
No, ipak, moram reći da se u zadnje vrijeme osjećam ko da mi neko krade vrijeme. Neznam baš kak to objasniti, al možda je nekima poznat osjećaj da kad puno toga radiš i moraš napraviti onda si sve organiziraš i stigneš napraviti, a kad baš nemaš posla, onda ne napraviš ni niš za sebe. Problem je u tome kaj trebam nekaj novog svaki mjesec barem....bilo kaj...novi razmještaj namještaja u sobi, novi cd, nove zavjese, bilo kaj novog kaj će me malo zabavljat. Ako ne, onda sam sva bezveze. I dobim svakakve komplekse. Nikome koristi od toga....eventualno mom psihijatru (da ga imam).
Dosta mi je čekanja stalno, kakav je to život ak stalno nekaj moraš čekat!??
A opet, moram se strpiti do Uskrsa, da počnu pripreme za natjecanja i onda sam opet na konju (doslovno i u prenesenom značenju).
Do tad.....čekanje.....a nestrpljivost je najveća mana Ovna. Koja koma.


Vidim da nitko nov nije došao komentirati....čisto se nadam da je škola tomu razlog.
Zato ću se obratiti onima koji su našli vremena:

Dragi Peles, o tuširanju smo već danas raspravili na zemljopisu, a ono pitanje....kao teoretsko...jel bi mi smetalo....bla,bla....jel je to bilo samo teoretski ili i u praksi (doslovno)?



Najljepši pozdravi ostatku ELM-a....i Ravnosu
+pusa Bokici, s kojim sam se upravo čula :o)

Post je objavljen 04.03.2005. u 20:00 sati.