Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zagrebackidekameron

Marketing

Purgeraj: Zagrebačke sponzoruše





Zbog recesije sve se više sponzoruša udaje iz ljubavi

Nekad je biti sponzoruša bilo prestižno i cijenjeno zanimanje. To je zanimanje bilo ugledno, uglednije od liječnika, advokata, inženjera, arhitekata i ostalih. U to vrijeme su se naslovnice brojnih tračblata što su pronalazili publiku šarenile osmijesima sretnih starleta koje vrijeme ugodno provode u svijetu jet seta.

A danas? Velika gospodarska kriza srozala je status tog zanimanja. Pa tako iz razgovora s današnjim sponzorušama zaključujemo kako to zanimanje najbolje opisuje metafora "kruha sa sedam kora". Tina, Korina i Mia, tri su zagrepčanke koje su vrlo rano otkrile sklonost i talent za to zanimanje.
“Mislim da je to bilo kad sam prvi put izašla. Od staraca sam dobila 200 kuna za izlazak. Tu večer nakon svih popijenih pića, plaćenih svih ulaznica za klubove i tada skupog taksija, kojim sam sve to obilazila, kući sam se vratila s 3000 kuna. Tada sam shvatila da imam smisla za taj poziv.” objašnjava nam Tina, a Korina i Mia svjedoče o sličnom trenutku prosvjetljenja.

Nekoliko godina sve je bilo sjajno. Sponzoruše su zaradile dosta nakita, automobile, estetske operacije. Mia, najvrijednija od njih, priskrbila si je čak i vlastiti stan u centru grada, ali ... Dani ponosa i slave brzo su proletjeli, pa su se tako sve tri našle na brisanom prostoru.
“Izlazile smo. Žeđale smo. Gotovo redovno se događalo da po cijelu večer nam nitko nije htio platiti piće. Zbog Mamićeve zabrane nogometaši su prestali izlaziti. Zbog smanjivanja troškova poduzetnici su počeli odustajati od dvije, tri ljubavnice i postupno su se vratili suprugama. Tako više nije išlo” gotovo kroz suze priča Korina.

I tako se situacija promijenila. Danas? Danas su i Tina i Korina i Mia udane žene. Tina se udala za automehaničara, Korina za konobara, a Mia se kao najvrjednija od njih udala za službenika u Zagrebačkom holdingu.
“Lijepo je udati se iz ljubavi. Ali nije loše, za promjenu, voditi ljubav s nekim od koga ti se golog ne diže želudac. Bilo bi sjajno kad bi ove usrane platnene pelene oprala baba Manda iz Busovače koja na crno radi kao služavka u mojoj vili na Pantovčaku, ali ... Što je tu je.” sa sjetom u očima i prljavim pelenama u rukama zaključuje Mia.




Pita učiteljica decu kaj misle da je jako vredno.
Ivica: Mercedes mog tate!
Marica: Dijamant na prstenu moje mame!
Jankec: Menstruacija!
Učiteljica: Oplaaaaa! Hej Jankec, znaš li kaj to znači!?
Jankec: Ne znam kaj znači, al’ mora da je jako vredno. Kad je moja starija sestra jutros rekla da nema menstruaciju, mama je pala u nesvest, tatu je strefil infarkt, a susjed se vubil!




TRAŽIM SPONZORUŠU

Zanima me di se i na koji način more doć do sponzoruša? Dost je priča o tome kak ima puno sponzoruša i kak se svi na to žale. Sa mnom je druga priča. Upisal sam faks i završil ga isključivo kaj želim zarađivati, pa da i ja jednog dana dojdem do tih famoznih sponzoruša. Trenutno sam u kasnim dvadesetim godinama, mesečni neto prihodi su mi oko 30.000 kn i vozim športski Mercedes. Živim u luksuznoj urbanoj vili kaj bi za hrvatske prilike trebalo bit dost za većinu sponzoruša. Nosim markiranu obleku, izgledam nadprosječno, inteligentan sam, pristojan, vani dost trošim, a sponzorušama ni traga ni glasa.

kakav ti je penis?

Neobrezan 17 cm.

lažeš, lažeš, lažeš i lažeš

Nemam problema s curama prosječnog ili nadprosječnog izgleda. Zbog toga nisam temu ni stavljal u taj podforum. Tam ne bi dobil adekvatne odgovore. Tema su sponzoruše kaj zgledaju vrhunski.

ak si iz zagreba odi u green gold i puno troši pa će ti konobari znati preporučiti sponze koje tamo obitavaju

Been there, done that. Konobari su sam naplatili bez ikakvih informacija o sponzorušama.

e sad jebiga. zaboravil si e il si ga zamenil s a? bilo kak bilo, sponze su svud oko nas. ne verujem kak si preokrenul nebo i zemlju da ih nađeš. znam, čudno je, jer normally one traže tebe. ali takva su vremena došla, konzervativizam se vraća na velika vrata, pa se na pičke stavljaju lokoti, teško je ... nono

kaj je to uopće bitno? imal si dojam da bu one došle same od sebe. izgleda da ni tak.

Mene zanimaju sponzoruše koje se pale na muškarce koji imaju puno love, ali troše vrlo malo. Di ima takvih, fiskalnih sponzoruša?

poanta sponzora je da sponzorira. belj

tema su sponzoruše koje vrhunski izgledaju, pa si temu stavio na ŽK? rofl
ovde se žene pale na sredstva za čišćenje cerek
i daj, na forumu si. kad te netko pita za veličinu penisa, preuveličaj barem za dvostruko. sve se forumske veličine dijele najmanje s dva. ili već jesi? zubo


kak to misliš? pa bitno je jesi li u dvadesetima ili devedesetima. mad

narafski, još dobiješ i R1 zubo

ak si u kasnim dvadesetima i u bergazu si onda odi u Sokol! tam se vrte sponzice. a ak si u kasnim devedestima onda fakat ne znam, možda isto Sokol il slični klubovi. e da i Gallery ak to uopće više dela. tamo ih imaaaa ... rofl

eo, ak ti dalmoš govori di da najdeš sponzu onda znaš da si dosegel limit. mouthwash

ne seri. da je istina sve kaj si napisal do sad bi našel jednu zgodnu koja čak i ni sponza. smokin

morti je tih 30000 jako malo za vrhunsku spozorušu. probaj tražit prvo neku prosječnu. garderoba košta, parfemi koštaju, umjetne cice danas jako puno koštaju. ljepota košta. smijeh

nema tak puno sponzoruša. tu priču šire idioti koji nisu svjesni da su idioti i da je to razlog kaj ih žene ne žele, a ne zato kaj nemaju nofca

da probaš morti na HZZu?

brate mili, koliko li si ti ružan ak ti ni lova ne pomaže? rofl
sponze su na LJES-u naughty
šifra: mlada i obrazovana


Već sam prije napisal kak nemam problema s "normalnim" curama. Želim neku vrhunsku sponzorušu o kojima svi, čak i mediji, pripovedaju, a njih nigdi. no
I da, u pitanju su dvadesete, ne devedesete. Sad su izgleda i godine važne za sponzoruše. no
I sam znam kak je to premalo za tipa Lidije Bačić, Nives Celzijus i ostatak ekipe u njihovoj kategoriji. Zato ni ne ciljam na njih. Ciljam na medijski neeksponirane sponzoruše za koje bi to trebalo bit dovoljno.
Dakle, u Sokolu da potrošim dosta i one će same doći? I je li bolje naručiti više boca odjednom za stol tako da se vidi sve odjednom ili jednu po jednu? Jedna po jedna je logičniji izbor koji većinom prakticiram, s time što onda sponzoruše nebu videle kolko sam zapraf potrošil te večeri, osim ak bi celo vreme pratila kaj sam naručival.

nađi si neku s poremećajem osobnosti koja će trpeti tvoja sranja i pretvori je u sponzu. makeover, slutover i to yes

kaj ti se još nijedna ni javila u inbox? odi na LJES, tam bi ih prije mogel nać nego ovde. rekla bi ti i da postaviš oglas na US, al nemaš dovoljno postova.







Post je objavljen 27.07.2024. u 11:58 sati.