Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Kosovo


Ruski veleposlanik pri UN-u, izjavio je da još uvijek postoji mogućnost da Ukrajina, kao država, preživi u nekom obliku. Ta bi Ukrajina, naravno, trebala biti demilitarizirana, pacificirana, neutralna, bez rusofobije i uzdizanja ratnih zločinca, poput Stefana Bandere, u heroje Ukrajine.
Diplomatskim rječnikom, ova izjava znači da će doći trenutak kad takva mogućnost više neće postojati. Diplomatski rječnik zvuči sasvim logično, jer nije za očekivati da će Rusi trošiti živote svojih vojnika, da bi kasnije trgovali o bilo čemu.

Kako je vidljivo, ruski uvjeti nisu ekstremni već sasvim logični, za razliku od "Ukrajinskih" odnosno "Zelenskovih", koji je dekretom zabranio pregovore s Rusima, ali koji, unatoč tome, daje svoje uvjete.

Ti uvjeti glase: Ruska kapitulacija, povlačenje sa svih ukrajinskih teritorija, plaćanje ratne reparacije i (slušaj sad) odricanje od nuklearnog oružja.
Jedan engleski novinar, blizak vladi i vojnim krugovima, objavio je članak u kojem tvrdi da se potajno razmišlja o nuđenju Rusiji pregovore kojim bi tražili mir u zamjenu za teritorij.
Prevedeno na "diplomatski jezik", nudili bi Rusiji ono što već ima ili će uskoro osvojiti, za još jednu "Minsk prevaru" kojom bi dobili primirje i vrijeme za novo naoružavanje ili novi jeftini pokušaj uvlačenja Ukrajine u Nato.

Ruski veleposlanik Vasily Nebenzya je već upozorio UN da ne postoje "okupirani teritorij" u Ukrajini jer su te teritorije referendumom pripojene Rusiji, a po Ruskim zakonima niti Putin nema pravo o njima pregovarati.
Zapad naravno ne priznaje te referendume, ali zapad treba podsjetiti na svoje prevare i laži, samo jednom imenicom, Kosovo.



Post je objavljen 25.02.2024. u 09:03 sati.