Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Božjim stopama

Kad imate potpredsjednika europske komisije Josepa Borrella koji kaže
"zabrana ruskih medija u Europi je dobra za slobodu izražavanja", jasno je da živimo u "stvarnosti" koja se hrani masama koje ne misle.

U novom Windows 11 postoji aplikacija kojom se može pratiti stanje i prognoze vremena u cijelom svijetu.
Microsoft u početku traži da otvoriš i personaliziraš aplikaciju, ali ako nećeš, otvorit će se sama, jer kod Microsofta nema neću.

U 3D formatu može se zavrtjeti planet s prikazom temperature. Temperatura prati strjelicu miša, ali i bojom gdje različite nijanse
plave prikazuju 0 Celzija pa naniže, a zelena, žuta i crven boja temperature u plusu.
U tom prikazu jasno je vidljivo da je cijela sjeverna polutka u plavoj nijansi, od azurne boje uz topli Mediteran, do modrih nijansa sjevera, pa se tako temperature kreču od 0 stupnjeva pa sve do -47.

Iz navedenog jasno možemo zaključiti da teorije zavjere postoje, jer je propali narativ globalnog zatopljenja pod utjecajem ljudske emisije CO2, bila jedna od njih.

Kako je civilizacijska emisija CO2 daleko manja od 1%, i teoretičarima ove zavjere je postalo jasno da se narativ ne može nastaviti, pa su lukavo promijenjena tek nomenklatura, jer "klimatske promjene" mogu pokriti doslovno svako buduću neugodnost, pa je i ovo zahlađenje promjena koja "dokazuje" njihovu teoriju, dok se emisija štetnih plinova, kao povod,
i dalje podrazumijeva, jer ona je bit agende.

Emisija šetnih plinova su uistinu problem u velikim gradovima s jakom industrijom i gustim prometom, ali tek u polisima bez standardnih vjetrova, kako često biva u npr. kotlinama. Ali i dalje civilizacijska emisija CO2 nema nikakvog globalnog utjecaja na meteorološka zbivanja, te se ona i dalje odvijaju po zakonima fizike, kako na ovom planetu, tako i pod utjecajem fizike bližnjeg i daljnjeg svemira.

Siguran sam da će naša stvarnost i dalje biti hranjena masama koje ne misle, ali lijepo je znati da nam se planet zemlja neće pretvoriti u Veneru, bar ne dok se ne dogodi armagedon u vidu biblijske emisije CO2 iz prirodnih izvora planete, kako se već dogodilo u zemljinoj povijesti.

Pa čak i onda je naša Gea našla put oporavka, doduše bez većine stanovnika koji su je tada obitavali, a što je dokaz ispravnosti
stare mudrosti koja nas podučava da se ne smiju držati sva jaja u jednoj košari.

Sve, ali baš sve mitologije kažu su naši bogovi došli sa zvijezda. Ako mislimo preživjeti u nekoj alternativnoj budućnosti prepune emisije CO2 iz vulkana, a koja će poticati emisiju CO2 iz mora i koja će podići temperaturu koja uništava floru i faunu koja dodatno uvećava emisiju stakleničkih plinova... morat ćemo krenuti njihovim stopama, stopama zvjezdanih staza, ali nažalost i zvjezdanih ratova, jer je to ljudska narav naslijeđena od naših bogova.

Do tada je ovaj narativ tek teorija zavjere u cilju bogaćenja već bogatih, a u dodatnom cilju zadržavanje vlasti i moći. I koji, kad govore o zelenoj agendi, misle tek na vlastito dvorište, jer zagađivači koji im daju bogatstvo
su svi u njihovom vlasništvu.

A oni će se i dalje hraniti na masama koje ne misle, u stvaranju stvarnosti koja im odgovara.



Post je objavljen 08.02.2023. u 14:33 sati.