Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Venecija-Australija


Putovi crnog plemstva


Kažu...
Kad je Cinzia Mele, koautorica knjige La Bibbia il regno del nord? (Biblija sjeverno kraljevstvo?) upitala finlandske povjesničare otkud semitski toponimi u Finskoj, među koji se Sodoma i Gomora ističu poput Eiffelovog tornja u Parizu, odgovorili su da ne znaju, al da su vjerojatno inspirirani biblijom u srednjem vijeku. S obzirom na to da bi malo koja kršćanska duša, zdrave pameti, tog doba, dao ime dvama šumskim područjima po dva biblijska grada ogrezla u grijehu, primorani smo prihvatiti prvotni odgovor finskih povjesničara koji kaže "ne znamo!". Semitski toponimi se šire iz Finske preko cijele vikinške Skandinavije.

Za više informacija o ovoj temi morat ćete pričekati prijevod knjige u našim knjižarama, ovim sam samo želio naglasiti tajanstvenost puteva crnog plemstva od Mezopotamije, preko Venecije pa do novog odredišta Australije. Jedna od najvažnijih stanica crnog plemstva je naravno i V. Britanija, koju je crno plemstvo osvojilo upravo zahvaljujući Vikinzima potekli iz snježnih zemalja i hladnih mora sa semitskim toponimima.

Pa kažu...
Crno plemstvo, da bi znali o čemu pričamo, su sljednici (nasljednici, potomci) mezopotamskog, egipatskog, izraelitskog itd. svećenstva, koja su tisućljećima migrirali u potrazi za moći. Znamo tako da je izraelitsko svećenstvo, nakon pada Jeruzalema u rimske ruke i nakon što su rimskom caru predali sve zlato jeruzalemskog hrama, završili kao vrlo bogati građani Rimskog carstva.

Nakon stoljeća i tisućljeća migracija od centara moći do centara moći, crno plemstvo se odlučilo skrasiti u oazama sigurnosti. Tko je otišao u Skandinaviju i tom kraju dao semitske toponime, teško je reći, ali nema sumnje da se radi o operativnim ograncima crnog plemstva, koje je zaštitu sebe i svog bogatstva našlo u Veneciji.
Zašto Venecija? Venecija je primjer koje će slijediti svi ostali njihovi centri moći, odnosno položaj zaštićen od direktnog napada. Venecija se nalazi u laguni i licem gleda prema moru, dok joj je guzica u neprohodnim močvara, zaštićena od kopnenih napada. Isti modum se oslikava i u svim ostalim centrima tog plemstva.

Kažu zatim...
Nakon što su Vikinzi osvojili Britaniju, crno plemstvo je idućih dvjesto godina selilo svoje bogatstvo na to, sa svih strana od mora zaštićeno mjesto. I kao u Veneciji stvarala politiku vladanja morima, što je na kraju i uspjela osvojivši pola svijeta.

Ali crno plemstvo koje oduvijek djeluje u skrovitosti okultnih organizacija različitih imena i provenijencije, ne miruje, te uvijek traži nove i veče oaze, jer ako je ičega svjesno, crno plemstvo je svjesno propadanja kraljevstva i carstva.

Sljedeći centar moći su bile SAD-e, ne slučajno osnovane od Masona i s istom kopiranom razvojnom arhitekturom Venecije i V.Britanije, odnosno morima zaštićena zemlja koja vlada oceanima, pa onda i cijelim svijetom.
Kažu svašta za probleme SAD-a, od problema sa unutrašnjim dugom do rasnih i unutarnjo-političkih prilika, pa do najnovije o razdvajanju Amerike po granicama iz njihovog građanskog rata. A ako itko zna prepoznati kraj carstva, to je onda crno plemstvo.

Kažu...
Kažu da priče o Australiji kao o još jednom veliko otoku s rasističkim anglosaksonskim stanovništvom, kojim pune novine u posljednje vrijeme, nisu slučajne. Priče da više ne žele Francuske dizelske podmornice već američke nuklearne, nisu stvar sigurnosti pred rastućom kineskom prijetnjom, već stvaranje nove pomorske sile sa svih strana okružena morem (poznato?). Kažu da uvođenje covid fašizma nije slučajan, već se radi o demonstraciji sile i utjerivanju straha domaćem stanovništvu pred dolazak njihovog novog plemstva,, onog crnog.



Post je objavljen 25.01.2022. u 11:40 sati.