Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Pametan, glup i arbitar


Nakon što par dana naša Anči nije bila ni na nebu ni na zemlji, napisala je jedan dobar post, jer sadrži jednu dobru fabulu.

Naša Donabelina međutim, nakon nekoliko dana vlastitog kaosa, nije mogla dokučiti dubinu narativa i glavnog pitanja, tko je magarac? Jeli magarac koji tvrdi da je trava plava, vakser ili antivakser?

U današnjem svijetu podijeljenih mišljenja i masno plaćene propagande i antipropagande, teško je dokučiti istinu, dajmo stoga jedan primjer...

Marijana Puljak je "pametna" žena, koja je oformila političku stranku pretencioznog imena "Pametno", kojim, očigledno, želi naglasiti (baš poput naše Anči) da je ona pametna.
I muž joj je pametan, navodno radi il je radio u CERN-u, te je za pretpostaviti da zna s brojkama, pa ga je pametna supruga stavila za blagajnika stranke.

E sad!! S obzirom na to da je Marijana pametna žena koja želi biti "in"i simpa,, a ne ozloglašen teoretičar zavjere čiji statusi ubijaju ikakvu političku karijeru, Marijana je pametno odlučila biti vakser i cijepiti se!

Nakon nekoliko običnih doza i one boster doze, Marijana je ipak bila pozitivna na corona virus i otišla u samoizolaciju.

Naravoučenje Marijanine priče je isto kao i ono Ančine priče, teško je dokučiti tko je magarac!

Cijepio se ili ne cijepio možeš biti pozitivan ili negativan. Cijepio se ili ne cijepio možeš biti prenositelj virusa i moraš u samoizolaciju. cijepio se ili ne cijepio, u današnjem svijetu uvijek ispadaš magarac!

Zato poslušajte svog vilima, ako ne želite dobiti virus, nemojte se testirat!! Nema testiranja, nema virusa.



Post je objavljen 17.01.2022. u 08:00 sati.