Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Don't Look Up


Don't Look Up je parodija svijeta kojeg upravo živimo. U ovoj filmskoj komediji s vrhunskim glumcima, smiješni detalji su upravo oni koji ne bi trebali biti smiješni.
Smiješno je kako se naše društvo ponaša suočeno s pogibelji, smiješno je kako političari reagiraju, iako dobro znamo njihove prioritete i da oni upravo zato tako reagiraju.
Smiješno je kako znanost reagira, iako sposobna prepoznati istinu, podvrgava se politici i medijima. A mediji se i dalje bave trivijalnostima, a one koji pokušavaju biti preglasni, postaju teoretičari zavjere, ravnozemljaši...

Ovaj film je definitivno za pogledati pa ga neću ovdje prepričavati, ali u njemu se događa upravo ono što se u svijetu baš danas događa. Svijet koji lažima politike, znanosti i medija sprječava ljude da pogledaju gore i vide istinu, pa mnogi pravovjerni, uvjereni u istinu znanosti, medija i lopova kojim su dali svoj glas, uporno gledaju u svoje cipele, iako je katastrofa već jasno vidljiva na nebu.

Jedini spojler koji ću Vam dati je onaj očigledni,, iz katastrofe se, naravno, spase idioti koji su je prouzrokovali. Svemirskim brodom i njegovim kriogenim komorama, čekaju da brod automatski pronađe naseljiv planet i to mu uspijeva nakon više od 22.000 godina, ali novca koji im je davao moć na zemlji i bez ikoga kome mogu lagati, te onako goli, bez kandža i ralja, kakve ih je bog stvorio, ubrzo stradavaju od povećih kokoši.

Post je objavljen 26.12.2021. u 15:46 sati.