Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Za sretan rođendan

Ovo je priča koju vrlo rado pričam. O mladom svestranom čovjeku koji ima u džepu diplomu FER-a, a ja sam sigurna da bi glasom pokorio svjetske pozornice.

Dobro kaže naša Ivana, naša purgerica iz zbora Cossetto - on je jedan svesvir. Nema instrumenta koji neće uzeti u ruke i zasvirati. S klavirom i gitarom se poigrava dok svira. Pjeva što želi, kad želi i koliko želi. Na talijanskom, engleskom, ruskom. Evergrine, rock, što god vam padne na pamet odsviraće i otpjevati na prvu. Njemu ne treba ni upjevavanje, ni proba.
Kada je prije dvije godine bila promocija moje skromne knjižice u krasnoj, maloj knjižnici na Knežiji, zamolila sam ga da dođe svirati. Moram priznati da sam se čak malo i dvoumila, što ako mi kaže - daj me nemoj glodat, baš nemam pametnijeg posla nego svirat tebi na promociji. I tu je reagirao na prvu, odmah je rekao da i pristao na vrlo moćno vokalno pojačanje, našu petrinjsku Lady Gagu, našu Mariju koja - isto poput njega - glazbom i glasom uljepšava sivilo u koje se svijet pretvorio. Sjeli sat vremena prije promocije, dogovorili što će izvesti i izveli na najbolji mogući način.
Drugi put priredio je Virovitici pravo glazbeno savršenstvo. Malo klavijature, malo gitara, i opet sve na prvu. Moje su priče i Ineskine pjesme bile dobro primljene, ali Jakov je bio fenomenalan.

I uvijek osmijeh, uvijek vedrina, uvijek dobrota koja tako isijava iz njrgove duše. Vrlo poseban mladi čovjek koji danas slavi rođendan. Neka mu je sretan, i neka uvijek bude baš takav kakav jest. ( Iako i dalje mislim da je odabrao krivi fakultet i da bi glasom pokorio svijet. )

Dame i gospodo, snimku lošinjskog Bradleya Coopera i petrinjske Lady Gage nažalost ne mogu staviti ovdje, snimano je mobitelom. Tko želi, može ih čuti na fejsbukari, stavila sam video tamo. Poslušajte ih, neće vam biti žao..




Post je objavljen 12.11.2021. u 20:30 sati.