Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Smija do neba

Blogerice svih zemalja ujedinite se! Jer došao je vilimstvoir koji će Vam objasniti zašto je muškarac glava kuće, zašto je upravo njegova fotelja (tron) točno ispred televizije, a u njegovoj čvrstoj desnici simbol moći... daljinski.

Iako su ove božje istine dokaz svih dokaza, mračne feminističke sile pokušale su izbrisati svaki trag njihovog internetskog postojanja. Ali ne i od vilimstvorovih budnih očiju, vilimstvor koji štiti danu nam realnost i vilimstvor koji (kao što znamo) gnječi glavu zmije, otrovnice, bludnice iz pakla.

Priča seže u same začetke zemaljskog postojanja kad je mlađi brat Set ubio Ozirisa u borbi za prijestolje. Ozirisova supruga/sestra (blizanka) Izida uspjela je oživjeti Ozirisovo tijelo tek toliko da s njim začne Horusa. Nakon čega je nastala borba Seta kao pretendenta i Horusa kao zakonitog nasljednika.

Set i Horus su dugo nadmetali, ali ključni događaj se zbio kad se Set sam pozvao u goste kod Izide i Horusa, po običajima bio je lijepo ugošćen, ali te noći Set se uvuče u Horusovu postelju i učini posao koji već čine svi pedofili ovog svijeta.

Ali Horus ne bi bio Horus, da se dao tek tako... pa u samom činu uspije zadržati Setovo sjeme u svojoj ruci. Od Horusovog sjemena Izida sutradan začini salatu Setu, koji ništa ne sumnjajući, s guštom smaže.

Kad je došao dan odluke i kad je skupština bogova morala odlučiti tko ima pravo na prijestolje, bogovi su uvidjeli da je Horusovo sjeme u Setovom tijelu,, legende doduše kaži da je Seta izdalo zlatni krug koji mu je izrastao na čelu, ali svi mi znamo da su bogovi imali trikoder ( baš onaj iz Zvijezdinih Staza), te s njim lako detektirali tko je tu koga.

Horus je tako (ak me razmete), zauzeo svoje prijestolje i daljinski kao simbol svoje moći.


Post je objavljen 21.05.2021. u 08:12 sati.