Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Po naputku moje Drage


Već duže vrijeme spremam se napraviti češki ručak: meso s knedličkama i kiselim zeljem (ne kiselim kupusom).
Prije par dana kupio sam vratinu i lijepo ju ispekao po češki, s kimom, pa izrezao na komade i zalio u mast.

Jučer napravih češko kiselo zelje. Na prodinstanom luku, dinsta se svježe zelje uz dodatak vode, začina i obaveznog kima. Na kraju sam dodao bijeli zafrig da sve zgusne i dolio 3 žlice alkoholnog octa, zato se i zove kiselo.


Češko kiselo zelje


Danas sam umijesio i skuhao knedličke.

Češka knedlička



Češka knedlička



Češka knedlička



Ajme kakav ručak, meso, zelje i knedličke prelivene umakom od pečenja. Njam, njam i još puno njam njam

Češki ručak: zelje, knedličke i meso


Ljubavi, hvala na savjetima





Post je objavljen 25.12.2019. u 11:30 sati.