Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Moja zgrada umjesto teretane

Živim u stanu s kojim sam jako zadovoljna. Zbog čega? Sad ću vam objasniti. Kao prvo sve bitno mi je pri ruci tj. jako blizu...razni dućani (posebno Konzum i Lidl), Dom zdravlja, stanica, škola, vrtić, parkovi itd.

Ono što je posebno u mojoj zgradi je vanjski hodnik koji je pun cvijeća i jaaaako je dugačak što mi pak omogućava...hodanje, trčanje (u krug hodnika) i ostale vježbe ne samo za noge. Imamo i 3 lifta, ali njima se koristim samo u nuždi. Kad god mogu koristim stepenice. Zgrada ima 7 katova, ja sam na drugom, točnije rečeno na 3. jer se na prvom nalaze neka poduzeća.

Što zapravo želim reći. Kad je vani loše vrijeme na pr. snijeg, kiša, poledica i grmljavina za vježbanje koristim moj dragocjeni hodnik i stepenice. Što svakako ima svoje prednosti. Ne moram se posebno oblačiti i šminkati. Samo obujem neke stare tenisice, trenirku (s pokojom rupicom hehehe) i krenem. Osim toga, na vrhu zgrade imamo ogromnu zaštićenu terasu gdje se po ljeti možemo sunčati pa čak i goli ako poželimo.

Dakle što se mene tiče ne moram platiti teretanu niti kupovati različit sprave za vježbanje jer zaista sve mi to pruža moja zgrada samo treba htjeti.Post je objavljen 11.02.2019. u 16:33 sati.