
Neka vas ne brine što je mekano, krema se stisne u kalupu , kad se ohladi. Povezati ove dve smese i dobro sve promešati kako bi se dobila ujednačena masa. Koru peći 20 min na 220C.

Kad se zgusne , maknite s vatre , umiješajte maslac koji će se lijepo otopiti,te limunov sok i koricu. U duhu naslova, trudiću se da što pre predjem na stvar, svi znamo ko je Brzi Gonzales, zar ne ili bar generacija moja…sad se odajem?

- U rezove i preko kolača sipajte pripremljen sirup. Pripremanje traje nekoliko meseci kako zriju nove vrste voća da bi se obuhvatio njihov veći broj, ali zato i uživanje traje mesecima!

Sastojci 7 jaja 7 kašika šećera 3 kašike brašna 10 kašika mljevenih oraha 1 prašak za pecivo Prstohvat soli Naribanu koru pomorandže po želji 1 margarin 200 grama čokolade 3 šlag-krem od vanile 450 ml mlijeka Način pripreme Umutiti u čvrsti snjeg bjelanca sa malo soli. Žumanca umutiti sa šećerom i kad se dobije glatka krema dodati prašak za pecivo i brašno. Ručno umiješati bijelanca i žumanca i tokom miješanja dodati orahe. Smjesu za koru istresti u pouljeni i pobrašnjeni pleh. Koru peći 20 min na 220C. Kad je pečena pustiti da se ohladi i onda je prerezati na dva jednaka dijela. Umutiti margarin sa 200 g rastopljenje i prohlađene čokolade. Posebno umutiti 3 šlag krema od čokolade sa mlijekom i spojiti kremove. Mlijekom popriskati ohlađene kore. Fila ima dovoljno da se torta slaže po principu kora-fil-kora-fil i da se premaže bočne strane. Brzi Kuhar vam nudi neke od najboljih recepata i ideje za ručak za Hladna Predjela, Topla Predjela, Pite i Tijesta, Glavna jela, Supe i Čorbe, Torte, Kolače, Ribu i morske plodove, Sosove, Salate, Zimnicu, Sendviče sa brzim i jednostavnim opisima kao i mnoge ukusne video recepte. Pratite nas i dijelite naše recepte sa vašim najdražim.