Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klooverestreac

Marketing

Naj-akcija Grada Čakovca - Pronađite djevojku

Naj-akcija na području grada Čakovca










Click here: Naj-akcija Grada Čakovca






Gradom — prijateljem djece proglašen je u studenom 2005. Pobjedio je igrač koji je prošao cijeli krug i pri tome mu je ostalo najmanje 10 kn. Uz aplikaciju Words učenici uče pravopis i kritičke sposobnosti razmišljanja.



Naj-akcija Grada Čakovca

Med Murom i Dravom kriju se mnoge prirodne ljepote, bogata flora i fauna s kojom je čovjek od davnina živio u suživotu. Gospođa Kralj upoznala je učenike, školu i najnoviju IKT kojom je od ove školske godine opremljena škola. Djeca danas odrastaju u sigurnosti svojih soba opremljenih računalom, Play Stationom, mobitelom koji ih uče na brzu i lako dostupnu zabavu lišenu mašte i kreativnosti.



Naj-akcija Grada Čakovca

I. osnovna ąkola Čakovec - Sportske aktivnosti u prirodi su često zanemarene, djeci nedostaje motivacija, poticaj za odlazak u prirodu za istraľivanje, upoznavanje prirodnih ljepota i bogatstva. Akcija Gradovi i općine — prijatelji djece temelji se na Konvenciji o pravima djeteta, koju su donijeli Ujedinjeni narodi 20.



Naj-akcija Grada Čakovca

Koordinacijski odbor akcije Grad Čakovec — prijatelj djece raspisuje natječaj za Naj-akciju u 2018. NATJEČAJ ZA NAJ-AKCIJU 2018. Prijedlog Naj-akcije mora sadržavati opis aktivnosti programa, projekta namijenjenih poboljšanju kvalitete života djece na području Grada Čakovca. Jedan prijavitelj može na ovaj natječaj dostaviti najviše jedan 1 prijedlog Naj-akcije. Dijete, u skladu s Konvencijom o pravima djeteta Ujedinjenih naroda 1989. O najboljem prijedlogu Naj-akcije odlučit će, u skladu s prethodno navedenim kriterijima, Koordinacijski odbor akcije Grad Čakovec — prijatelj djece u roku od 15 dana od završetka roka za prijave te će o tome obavijestiti sve podnositelje prijedloga. Informacije o odabranoj Naj-akciji bit će svim prijaviteljima dostavljene pisanim putem. S odabranim prijaviteljem Grad Čakovec sklopit će ugovor o korištenju sredstava iz Proračuna Grada Čakovca za 2018. Odabrani prijavitelj dužan je Koordinacijskom odboru dostaviti izvješće o završenoj provedbi svih planiranih aktivnosti Naj-akcije najkasnije do 5. Koordinacijski odbor akcije Grad Čakovec prijatelj djece odabranu će Naj-akciju su financirati iznosom od 15. Prijava dostavljena putem e-pošte mora biti skenirana potpisana i ovjerena u jedan PDF dokument. Natječaj se objavljuje u listu Međimurske novine 9. Rok za dostavljanje prijedloga na traženu adresu je 30.



Dođi i ti! (2/14
Mnoga znanja stekli smo u školi ali i u svakodnevnoj igri. Čitajući i izrađujući slikovnicu naučili smo koliku nam radost mogu donijeti knjige, bilo da ih čitamo ili izrađujemo. Riječ je o malenom uređaju visokom 2,5 centimetara koji može pratiti crte, reagirati na boje, mijenjati brzine, donositi odluke i komunicirati s korisnicima. Nositelj projekta je I. Podijelili smo se u četiri skupine i izrađivali sve potrebno za maketu; zgrade, drveće, mostove, igrala na igralištu, avione na aerodromima. Također, razvijati ćemo kreativnost i inovativnost u nastavi i izvannastavnim aktivnostima odgajajući nove generacije učenika u duhu tolerancije, prihvaćanja različitosti i prihvaćanja aktivne uloge u društvu. Prvi igrač izvlači od susjeda jednu kartu i ako opet ima par oslobađa ga se …i tako redom. Naj-akcija se provela kao niz od tri informatičke radionice za djecu u vrijeme ljetnog odmora za učenike uz vodstvo i pod stručnim nadzorom učitelja i vanjskih suradnika, teme radionica: - sigurnost i privatnost u online okružju video - izrada elektroničke knjige: Healthy lifestyle, Zdravo je fora , Sports - 3D modeliranje i 3D ispis Naj-akcija uključuje i tri sportske radionice koje su se održale u vrijeme ljetnog odmora za učenike uz vodstvo i pod stručnim nadzorom učitelja i vanjskih suradnika, teme radionica: - vožnja biciklom - spust čamcima po rijeci Dravi - planinarenje na Ivanščicu Sudionici naj-akcije bila su djeca s područja grada Čakovca, njih 300-tinjak, a oduševljenje ovakvim sadržajima pokazali su učenici i njihovi roditelji. Na kraju sata poveli smo razgovor o odlučivanju. U skupinama smo podijelili igračke i poigrali se uľivajući.

[Moj broj vip|Viva oglasi novi sad|Frizure za kratku kosu]








Post je objavljen 16.01.2019. u 10:14 sati.