Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uwenexrot

Marketing

Smokva com hr - Pravi datiranje

www.datingvr.ru










Click here: Smokva com hr






Grane se režu do osnove. Uočeno je različito reagiranje pojedinih sorata na ekološke uvjete, zato se prišlo izboru sortimenta za svako ugojno područje.



smokva com hr

Budući da je životni vijek smokve obično od 50-70 godina ponekad i do 100 godina! Dubina treba biti 60-80 cm, a širina najmanje 1,5 metar. Priprema tla — označavanje parcela, redova i razmaka u redovima Prije sadnje iskolčavaju se parcele, redovi i obilježavaju mjesta za sadnju sadnica.



smokva com hr

www.datingvr.ru - It then algorithmically decides which URL is the best representation of the group and uses it to consolidate ranking signals and display in search results.



smokva com hr

Iako se smokvu često naziva caricom mediteranskog voća, ona tehnički spada u kategoriju cvijeća, a način njenog stvaranja je istovremeno fascinantan i zastrašujuć. Znanstvenici objašnjavaju kako su smokve izokrenuti cvjetovi, a smokvino drvo ne cvjeta kao ono jabuka ili breskve. Njeni cvjetovi cvjetaju unutar kruškolike kapsule, koja kasnije dozrijeva u voće koje jedemo, a ono nije samo jedna voćka, već njihov skup. No to nije jedino po čemu su smokve jedinstvene. Budući da cvjetaju iznutra, trebaju specijalan proces oprašivanja jer se ne mogu pouzdati na pčele i vjetar, a tu nastupaju smokvine ose. Smokva ne može preživjeti bez tih osa koje šire njen genetski materijal, a ose pak ne mogu živjeti bez smokvi jer tamo odlažu svoju larvu. Ženka ose ulazi u mušku smokvu usput rečeno, ne jedemo muške smokve. Krila ženke ose i njena ticala se slome dok ulazi u mali prolaz u smokvu, pa kad jednom uđu, ne mogu izaći. Muške bebe osa se rađaju bez krila, jer je jedina njihova funkcija oploditi ženke, tehnički njihove sestre te prokopati tunel iz smokve. Ženke osa rade sve dalje, donoseći pelud. Nakon što osa umre u unutrašnjosti smokve, ona se razgrađuje, a koliko god to tužno zvučalo nužno je u procesu stavranja ukusne smokve, no vegani bi nakon tog saznanja trebali još jednom razmisliti hoće li je i dalje konzumirati.



Hotel Smokva Pag (Pag, Croatia)
The opinions expressed in contributions are those of Booking. Whether negative or positive, we'll post every comment in full, as quickly as possible, after it's moderated to comply with Booking. The rooms of the Smokva have a classic yet stylish interior design with carpeted floors. Nakon uplate, na email smokva smokva. Suhi plodovi smokava koriste se za pripremu ukusnog kolača s prizvukom Mediterana. Countable Data Brief Smokva. PAYSAFECARD bon ima 16 znamenki, a njegovim korištenjem kupujete SMOKVA kod koji ima 14 znamenki. Smatra se da je smokva bila jedna od prvih biljaka koje su bile kultivirane za ljudsku ishranu.

[Trazim djevojku za ozbiljnu vezu sarajevo|Zrele zene slike|Srpski chatovi]








Post je objavljen 09.01.2019. u 02:24 sati.