Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inriegrafrext

Marketing

Karmičke veze konjukcije - Pravi datiranje

Karmicka Veza u Natalnim Horoskopima










Click here: Karmičke veze konjukcije






Jesmo li propustili postupati odgovorno prema onima koji su ovisili o nama? Saturn daje strijeg partnera u ovoj kući, međutim, ovdje to nije slučaj jer je Saturn u kvadratu sa Merkurom koji predstavlja mlađe osobe tako da je partner stariji samo 2 g. Moguće je da ste naišli na nekoga iz prošlog života koga ste tada imali razloga da se bojite.





Saturn jedne osobe u konjukciji sa Južnim i Severnim čvorom druge: Iskreno bolje da ne ulazite u ovakve vrste odnosa, ali kada je Saturn u pitanj, to se baš i ne može izbeći jer je Saturn takođe jedan od najačih pokazatelja karme. Tek tada možemo krenuti dalje. Obično je ta osoba bila veoma važna i imala je jak uticaj na prošli život drugoga.





Karmicka Veza u Natalnim Horoskopima - Inicijativu je imala osoba čije je Sunce. Mesec je bio na zadnjim stepenima znaka Riba i ja sam se vratila na brod stisnutog grla, naježene kože i sa suzama u očima, zadivljena onim što sam videla i osetila….





Karma je povezana s idejom ponovnog rođenja. Simbolizira uzrok i posljedicu koji se nastavljaju vječno. Svako naše djelo je zapisano u nevidljivu knjigu koju sami pišemo. Teške životne situacije nas dovode do pitanja jesmo li to zaslužili i izazivaju bijes na cijeli svijet zbog nepravde,no sve je to s razlogom. Karmička ljubav jedina ima snagu uzdrmati naš život. Na prvi pogled se javlja prepoznavanje, jer karmičke veze najčešće ostvarujemo s osobama iz prošlosti. Nastavlja se kao nezavršen odnos između dvoje ljudi iz ranijeg života. Razumijevanje i privlačnost kao da nikada nisu ni prestali. Intenzitet ljubavi je izuzetno jak, element seksa je gotovo ovisnički, želja i strast za osobom dovodi do ludila. No, takve ljubavi uglavnom imaju vijek trajanja. Postaju teške i zahtjevne jer se otvaraju stare rane. Deblji kraj izvlači ona osoba koja nosi dug iz prošlog života prema svom partneru. Osoba koja pati u vezi uvijek više voli, a patnja je dokaz da je na pravom putu da o sebi nešto nauči. Slijedi niz pitanja, postoji li nekoliko karmičkih ljubavi, kako razlikovati sudbinsku vezu od karmičke? Sudbinska veza je iznad psihičkog i fizičkog nivoa. Karakterizira ju intenzivna povezanost između dvoje ljudi. Kada započne traje cijeli život. Karmička veza je trenutna i što se češće u ovom životu susretnemo s takvom ljubavi dobivamo mogućnost da ljubavlju uravnotežimo zlo koje smo si davno prije nanijeli. Preporučamo pročitati Kroz našu slobodnu volju smatramo,kako dobru,tako i lošu karmu.



Srodne duše, karmički i partnerski odnosi --Prepoznajte svoju srodnu dušu, karmičkog prtnera
Naš život postaje bajkovit, ali sve što je slatko nažalost traje kratko, pa i u kramičkoj ljubavi THE END je neminovan, ali u karmičkom slučaju nije HAPPY END. Nečiji bes je stalno na vama Družite se ili susrećete sa nekim ko kao da ne može da vas smisli, stalno prigovara, ništa što uradite nikad mu nije dobro, ponaša se konstantno kao da mu nešto dugujete i na nečemu morate biti zahvalni. Pitanje je da li će dve osobe da ostvare svoju ljubav i prevaziđu i pobede karmičke izazove. Karmičku ljubav, srodnu dušu ili dobru životnu lekciju. Možda se nekad desilo i ubistv, o ali bolje da ne znamo. Kada govorimo o borbi, svadjama, težini same veze, uvek govorimo o Marsu jer on je nosilac borbe ali i strasti pa ako sa partnerom u uporednom horoskopu imate povezan Mars sa nekom ličnom planetom na pravom ste putu da zaključite da je karma uplela prste u ovu priču.

[Dopisivanje sa simpatijom|Škorpion horoskopski znak|Kako zaraditi novac u kladionici]








Post je objavljen 07.01.2019. u 20:03 sati.