Škorpion horoskopski znak - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 31.12.2018.

Vaga i Škorpija (Škorpija i Vaga) - Slaganje horoskopskih znakova










Click here: Škorpion horoskopski znak






BIK Previše ste oprezni i previše sjedite. Tople velikodušnosti, ne podnosi prevaru i podvalu, izdajstvo, ali može i da prevrši meru i da ne bude svesna do koje granice može da ide. Za ovu kombinaciju Astrolozi kazu da stvara čudna bića, koja su privučena bizarnim i koja, često, i sama postaju bizarna pod uticajem svojih sklonosti.



škorpion horoskopski znak

Vi znate tajnu večne mladosti, a posedujete i sposobnost da uočite slabosti drugih i da od toga izvlačite korist. Ima bludne i nestvarne želje. MUŠKARCI: Svaka žena zaslužuje muškarca koji će je poštovati, ali i svaki muškarac zaslužuje ženu koja će ceniti njegov trud.



škorpion horoskopski znak

Horoskop: Škorpion - Sve što želite sada je sjajna prilika i da ostvarite. Škorpion voli svoju snagu, voli uvijek biti u pravu i iskazivati svoju superiornost.



škorpion horoskopski znak

Vaga i Škorpija Škorpija i Vaga - Slaganje horoskopskih znakova Vaga i Škorpija je spoj romantičnih i suptilnih duša koje na početku ljubavne veze mogu ostvariti dobru konekciju na emotivnom planu međutim, postojanje određenih ključnih razlika u razmišljanjima i u percepciji ljubavi i ostalih životnih vrednosti vremenom dovodi do raznih neslaganja i do većeg emotivnog udaljavanja pa se ova ljubavna kombinacija neretko svrstava u nesigurnu i nestabilnu mešavinu. Ljupka, nežna i ljubazna Vaga još na samom upoznavanju može ostaviti upečatljiv utisak na znak Škorpiju kome će toplina, prefinjenost i posvećenost Vage veoma imponovati. S druge strane, duboko emotivna, magnetično seksualna i mistična Škorpija uvek će predstavljati veliki izazov za Vagu. Ova kombinacija znakova u ljubavi prevashodno poseduje naglašen potencijal za ostvarenje jako dobre kompatibilnosti na čulnom tj. U ovoj ljubavnoj priči znak Škorpija češće ispoljava potrebu za ostvarenjem dominantnijeg i superiornijeg položaja u ljubavnom odnosu. Vagi vrlo imponuje Škorpijina potreba da se postavlja zaštitnički dok istovremeno Škorpiji vrlo prija posvećenost, privrženost i spremnost Vage da se u potpunosti prepusti u ljubavi. Međutim, ovakva početna snažna privlačnost ima tendenciju da vremenom evoluira u potpuno različito percipiranje suštine ljubavne veze i da doprinese turbulentnom i vrlo neizvesnom toku događaja u njihovoj zajedničkoj budućnosti. Pošto Vaga u mnogim situacijama pokazuje potrebu za postizanjem sklada i ostvarenja harmoničnih odnosa, pokušaće da pomogne da Škorpija bolje razume svoja osećanja i da vrati ljubavni odnos u ravnotežu. Škorpija i Vaga mogu pokušati da kombinovanjem snage osećanja i jačine intelekta dođu do ostvarenja trajnijeg sklada u svojoj ljubavnoj vezi ili braku. Vaga u mnogim prilikama doprinosi i umanjenju učestalosti svađa i neslaganja u ovoj ljubavnoj vezi jer Vagin eros ljubav za lepotom, skladom i harmonijom često uspeva da dobro balansira haotičnost u ponašanju koja ponekad može nastati kao rezultat duboko uskomešanih emocija Škorpije. Vaga nastoji da izbegava svađe i konfliktne situacije dok je Škorpija često sklona pravljenju dugoročnijih strategija tako da se u ovoj ljubavnoj vezi svađe mogu dešavati ređe nego kod drugih kombinacija znakova u ljubavi ali zato postoji izraženija opasnost i od naglog pogoršanja odnosa, od iznenadnog prekida ljubavne veze kao i od nastanka snažnijeg neprijateljstva među njima. Kritična slaba tačka u ljubavnoj vezi Vaga i Škorpija je i izraženija opasnost od javljanja veće ljubomore. Autor svih tekstova na ovom sajtu je Olivera Petković. Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora, svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.



Škorpion
SUPRUG - Sa njim je najteže ostvariti bračnu harmoniju ili uspešan zajednički život. Previše je pametna za to. Nakon što se jednom uda, rijetko se razvede. Rođeni u znaku Škorpiona često su obdareni dubokim i profinjenim duhom, uvijek otvorenim za nove ideje, živom inteligencijom i vatrenom maštom koja ih čini neukrotivim borcima, hrabrim i dominantnim na svakom polju. Do javljanja krupnijih problema može doći i usled Škorpijinog agresivnijeg pristupa jer Bik u ljubavi uglavnom snažno nastoji da kod voljene osobe probudi nežnost jer i on sam često može biti i previše suptilan. U ovoj ljubavnoj priči znak Škorpija češće ispoljava potrebu za ostvarenjem dominantnijeg i superiornijeg položaja u ljubavnom odnosu. Zaista je ugodno biti u društvu ovih osoba, njihova životna snaga djeluje brzo na sve koji se nalaze u njihovoj blizini tako da i samo njihovo postojanje ulijeva novu snagu drugima. Sposoban je puno toga tolerirati, ali pazite, da ne prekoračite granicu. Posesivni ste i intuitivni, naročito u ljubavi. To je zanimljiva kombinacija znakova koja znaju uživati i raditi u... Slabosti Ljubomoran, nepoverljiv, tajnovit, nasilan, zajedljiv.

[Pornici analni sex|Agencija za sklapanje brakova sa ukrajinkama|Kako Zaraditi Preko Interneta u 2018. godini?]






Oznake: Škorpija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.