Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecusevo

Marketing

Kako instalirati viber na racunar - Stranica za upoznavanje

OTKRIVAMO: Kako instalirati Viber i WhatsApp uprkos zabrani!










Click here: Kako instalirati viber na racunar






Skrinšotovi su načinjeni u Srbiji, sa telefona u domaćoj mreži. To možete uraditi klikom.



kako instalirati viber na racunar

Imao sam Viber na lap topu i radilo sve super do pre neki dan, kad se pojavila crna pozadina u polju gde treba da se vide poruke i slike, ono drugo sa strane se sve vidi kako treba kontakti levo, smajliji desno, itd ali u sredini ekrana samo crno polje. Ako koristite Ubuntu, Debian ili neku drugu Linux distribuciju, instalaciju Vibera za vaš sistem možete pronaći na ovom linku:. I danas se dosjetim samo da probam na drugi mob najnormalnije uspijem registrovati svoj broj naravno sms kod je stigao na moj telefon. U pretrazi ukucajte Viber.



kako instalirati viber na racunar

Viber bez smart telefona - DA LI MOGU DA KUPIM POLOVNI RACUNAR OD VASMi stare racunare sredjujemo i ubrzavamo tako da mozemo da im vratimo zivotni vek u zavisnosti od godista. Sada bi Gugl plej trebalo da bude onakav kakav je u Italiji slika ispod.



kako instalirati viber na racunar

Naravno da većina korisnika pametnih telefona zna kako se Viber instalira, kako na pametnom telefonu, tako i na ostalim uređajima. Ipak, to ne znači da apsolutno svi to znaju. Čak šta više, naše video uputstvo za instaliranje Vibera na telefon ima preko 50. Budući da znamo da se ovim tekstom obraćamo grupi korisnika koji najverovatnije nije vešta sa današnjom tehnologijom, mi ćemo malo detaljnije opsiviati korake. Prvo, potrebno je imati postavljen Viber na telefonu kako bi ga kasnije postavili na tabletu ili računaru. Kada to rešite, potrebno je preuzeti aplikaciju za laptop i tablet. Klikom na priložene likove to možete da uradite: E sada ide onaj zanimljiv deo. Priložićemo vam posebno uputstvo za svaku ređaj i za obe platforme. Ako pločice nema, to znači da nije automatski pinovana. To možete i sami uraditi na sledeći način: a. Zatim na listi pronađite Viber aplikaciju i desnim klikom inicirajte padajući panel. Sada kada imate Viber pločicu, kliknite na nju kako bi pokrenulil Viber aplikaciju. Unesite svoj broj telefona koji ste inače koristili prilikom postavljanja Viber aplikacije na telefonu. Kada vam se pojavi QR kôd, uzmite svoj telefon i skenirajte ga. Na telefonu će već biti pokrenuta Viber aplikacija tj. Sve što treba da uradite je da kamerom telefona uperite ka QR kodu koji se prikazao na ekranu laptop-a.



install viber on your pc
Ovaj postupak aktivacije je automatski, znači vi ništa ne radite. Cena popravke se meri po radnom satu majstora. Imao sam Viber na lap topu i radilo sve super do pre neki dan, kad se pojavila crna pozadina u polju gde treba da se vide poruke i slike, ono drugo sa strane se sve vidi kako treba kontakti levo, smajliji desno, itd ali u sredini ekrana samo crno polje. Ukoliko se popravka radi kod vas uz dolazak na kucnu adresu cena radnog sata sa dolaskom je 2500 din. Kliknite na ikonicu Desktop. Ne kontam sta bi moglo biti svjeza instalacija sistema sve ostalo radi super. Kao da je do samog telefona. Foto: Google Play Međutim, to da je nemoguće instalirati ove programe na mobilni telefon u Srbiji nije potpuno tačno. Prva opcija označava osobe u vašim kontaktima koje imaju instaliran Viber.

[Sex and the city serija online sa prevodom sezona 3|Nevina samoubojstva knjiga|Informativni portali]








Post je objavljen 01.01.2019. u 00:19 sati.