Nevina samoubojstva knjiga - Pravi datiranje

srijeda , 26.12.2018.

Srednji spol










Click here: Nevina samoubojstva knjiga






Zadovoljila je sve moje potrebe za malo pomerenom literaturom, a opet je savršeno ˝normalna˝ u svoj toj perverznoj bolesti. Knjiga je u isti mah i lahorno lagana i gusta. Bez glasa istrče iz kuće, spotičući se pritom o Maryne noge u kuhinji.



nevina samoubojstva knjiga

To su odrasli muškarci koji dvadeset godina kasnije opsesivno razmišljaju o pet mrtvih tinejdžerki, prolazeći kroz pet kofera s 97 njihovih stvari koje još uvijek čuvaju, pokušavajući shvatiti zašto su se ubile. Ti zagonetni likovi i nakon dvadeset godina netaknuti žive u sjećanju momaka koji su ih obožavali, a sada se prisjećaju vlastitih tinejdžerskih dana: raspela koje je raskalašena Lux uresila grudnjakom, čarobne pojave sestara na školskom plesu i sparne, dremljive ulice preko koje su gledali kako se djevojkama raspada obitelj, a kratki im životi kopne.



nevina samoubojstva knjiga

Srednji spol - Mare je delimično u pravu, to američko mene inače iz nekog razloga iritira, to opisivanje američke svakodnevice, škola, kuća, gradova... Izjava o konverziji valuta: Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti - dinarima RSD.



nevina samoubojstva knjiga

Čula je njegovu dreku i majčine tihe jecaje. Sledila se od straha, isuviše preplašena da bi hodnikom otrčala u kuhinju, u sigurnost uz dadilju, kuharicu i sluškinje. Njezino maleno, napeto bijelo lice s ogromnim ljubičastim očima bilo je gotovo u razini s okvirom vrata i, ne kaneći, lagano je isturila glavu i provirila u očevu radnu sobu. Bio je ogroman čovjek. Visok, krupan i crnokos, besprijekorno odjeven, kao i uvijek. Urlao je na njezinu majku koja je, jednako kao i Miranda, bila tamnokosa, blijeda i sitna. Stajala je ispred njega, drhteći i susprežući suze. Naivna i neiskusna, Miranda iza sebe ostavlja jedini život koji je ikad poznavala, kako bi se udala za muškarca kojega nikad nije vidjela. Na tom je putovanju prati prijatelj njezina zaručnika, Derek Bragg, grub, muževan rendžer čije je neotesano ponašanje i iskreni komentari glede njezine ljepote ispunjaju bijesom. Više od svega ostaloga, želi se vratiti kući, nedirnute čednosti i sreće. Derek nije imao pojma da će Miranda njegovo iskreno divljenje njezinoj ljepoti shvatiti tako uvredljivo. Iako pokušava zanijekati svoje osjećaje, zna da se beznadežno zaljubljuje u nju. A ubrzo se i Miranda počinje boriti sa željom prema svom zaštitniku — i pitati se ne bi li trebala žrtvovati svoju nevinost vatri koja bez nadzora bukti u njezinome srcu.



Suspense: Blue Eyes / You'll Never See Me Again / Hunting Trip
Nevina samoubojstva hvaljena su kao suvremeni Lovac u žitu, jedan od kultnih tekstova tinejdžerskog iskustva. Najkonkretnija komunikacija koju djevojke i dečki uspostavljaju telefonski su pozivi tijekom kojih ne razgovaraju, nego naizmjence puštaju pjesme s ploča. A sada malo više o knjizi. Njihova veza postaje strasna ali i intelektualna. Nesretnost i suicidalnost, s druge strane, nisu nešto što bismo svrstali pod stereotipnu idealnu ženskost, ali u njenim alternativnijim oblicima doživljavaju svojevrsnu glorifikaciju.

[Mali oglasi diaspora|Tinder iskustva forum|Venera u ovnu / lavu / strelcu // [ Vatrene Venere ]]






Oznake: srednji, spol

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.