Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dephusttraner

Marketing

Potrebna zena za cuvanje dece -- Mali Oglasi # Goglasi.com - Brzog datiranja

mladenovac nega starih










Click here: Potrebna zena za cuvanje dece -- Mali Oglasi # Goglasi.com






Torn je čovek koji ne prihvata poraz, čovek koji kontroliše svoj svet — i sve i svakoga u njemu — i neće dozvoliti da ga bilo šta spreči da učini Indiju svojom. Ja sam vrlo iskrena i pozitivna osoba, a i vrlo sam vredan i radan. Da joj pokloni svoje vatreno i neukrotivo srce.



Potrebna zena za cuvanje dece -- Mali Oglasi # Goglasi.com

Zgrada se čisti jednom nedeljno 60 ili 90 minuta u vreme kada vama odgovara. Plata 20 000 din, pocetak rada 15. Ipak, da bi mogao da se oženi jednom damom, on mora da napravi privid blistavog luksuza i raskoši, što je specijalnost ledi Zenobije Indije.



Potrebna zena za cuvanje dece -- Mali Oglasi # Goglasi.com

potrebna zena - Da joj pokloni svoje vatreno i neukrotivo srce.



Potrebna zena za cuvanje dece -- Mali Oglasi # Goglasi.com

Ipak, da bi mogao da se oženi jednom damom, on mora da napravi privid blistavog luksuza i raskoši, što je specijalnost ledi Zenobije Indije. Ova izuzetna, tvrdoglava i nezavisna žena zaklinje se da će za samo tri nedelje od Torna napraviti mladoženju kojeg bi svaka dama poželela. Međutim, ni Torn ni Indija nisu mogli da predvide zabranjenu strast koja će buknuti među njima. Torn je čovek koji ne prihvata poraz, čovek koji kontroliše svoj svet — i sve i svakoga u njemu — i neće dozvoliti da ga bilo šta spreči da učini Indiju svojom. Ali postoji samo jedan jedini način da je osvoji... Da joj pokloni svoje vatreno i neukrotivo srce. Plata 20 000 din, pocetak rada 15. Neophodno je da je zena nepusac, da je pedantna i da nije spora u radu. Prijavi oglas Odštampaj Broj prikaza: 170 Objavljen: 07. Ulica Trnska, Vračar, zgrada ima 3 sprata, uredna je i dobro održavana. Zgrada se čisti jednom nedeljno 60 ili 90 minuta u vreme kada vama odgovara. Čišćenje plaćamo 350din 1h rada, 500din 1h30. Od nas dobijate sva sredstva za rad. Takođe je potrebna žena za čišćenje garsonjere od 20m2 kod Hrama Svetog Save. Stan se čisti jedan sat u periodu 12-13h kada je smena gostiju. Potrebno je prvo doći u Trnsku po kolica sa čistom postaljinom i peškirima. I onda se ide u Svetog Save 10min peške da se pospremi stan. Nekad se čisti dan za danom a nekad ređe, 1-2 puta nedeljno, zavisi koliko dugo gosti ostaju. Pod stana se briše vlažnom krpom, detaljno. Plaćamo 400din 1sat i 15 min. Molim javite se na oglas samo ukoliko ste slobodni u perodu 12-14h. Nemojte se javljati ako u ovom periodu niste slobodni. Aleksandra0644773887 viber Zovem se Goran. Živim u mestu Kutlovac, to je blizu Blaca,Toplički okrug. Imam imanje 8 hektara bavim se voćarstvom, šljive i višnje, imam i sve potrebne mašine i radim kaošef u hladnjači. Finansijski i materijalno sam obezbeđen. Potrebna mi je iskrena osoba da sa njom osnujem porodicu, osoba koja bi došla kod mene bi uživala jer ne bi morala da radi samo po kući i da čuva decu. Skoro sam ostao i bez majke tako da sada živim sam u kući na spratu imam sve struja, voda, internet, baš sve. Ja sam vrlo iskrena i pozitivna osoba, a i vrlo sam vredan i radan. Ali znam i da izađem i sve. Pa izvolite ako ima koja zainteresovana da se čujemo pa videćemo, ja sam za svaki dogovor i da ne zaboravim ja sam 80.



Kako naći pouzdanu osobu za čuvanje dece
Ipak, da bi mogao da se oženi jednom damom, on mora da napravi privid blistavog luksuza i raskoši, što je specijalnost ledi Zenobije Indije. Ja sam vrlo iskrena i pozitivna osoba, a i vrlo sam vredan i radan. Da joj pokloni svoje vatreno i neukrotivo srce. Provereno osoblje i povoljne cene. Neophodno je da je zena nepusac, da je pedantna i da nije spora u radu. Ali postoji samo jedan jedini način da je osvoji... Nemojte se javljati ako u ovom periodu niste slobodni.

[Himen kod zena|Prvi put s ocem na jutrenje Ucionica.rs|Konkursi za posao u BiH]








Post je objavljen 31.12.2018. u 05:04 sati.