Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gimcnotergoo

Marketing

Kako pitati devojku za vezu - Pronađi pratnju

Kako devojku za pola sata odvući u krevet?










Click here: Kako pitati devojku za vezu






BRAVO Sedi slobodno kako mislis da treba,samo nemoj stavljati noge na sto i naslanjati se na isti vise od laktova,mozes se nagnuti ali ne manje od 60 stepeni jer bi to znacilo da joj se unosis u lice,noge naravno nemoj drzati ispruzene jer je mozes ocepiti a to znaci da si se razgoropadio,ako sednes pravo ko kolac delovace suvise ozbiljno i nastojnicki,ne mozes se tako bas normalno opustiti. Zavisno od toga kako se razvija spika na tom prvom dejtu, možete joj možda već konkretnije reći zašto ste je pozvali, da vam se svidja itd, ili jednostavno probati da idete prividno spontano pa da probate da je poljubite kada krenete kući pa da vidite kako će ona reagovati. Problem je u tome, sto ona ne obraca paznju na mene, I msm da joj se cak I ne svidjam stv ne znam. Samo jedan jedini u stanju je da probije led koji ni tone eksploziva ne bi razbile u sto pokušaja.



Kako pitati devojku za vezu

Pokaži da si neponovljiva ličnost i kao takav dragocen za nju. 0:> A5 =0C:0 1@7> @0728X0. Ružom ćeš joj jasno pokazati svoje namere, samo se potrudi da je iznenadiš jer i faktor iznenađenja može da odigra veliku ulogu.



Kako pitati devojku za vezu

Forum Klix.ba - Najbolje je da joj se lagano približite i kada budete blizu njenog lica, pogledajte je u oči, pa u usne. Zavisno od toga kakav je ona tip devojke tako trebate prilagoditi svoj profil i svoje objave.



Kako pitati devojku za vezu

Ma nije problem pitat bolan, najgore ti je kad ne znas da li se i ti njoj svidjas pa ako krenes je recimo poljubit da ne bude isfur ili da te racuna ko manijak, a opet ako neces ispadas papak. To ti je najgore. I ono da li je pitat na prvom sastanku ili na drugom. Teske su ove danasnje cure, ne znas sta misle. A ako si siguran da misli isto sto i ti, kako god da je pitas nisi pogrijesio jer one vec znaju odgovor ; Rafael4 wrote:jednostavno poznajemo se nekoliko mjeseci i sad je na tome kako gledam na to sa našim razgovorima i jedno i drugo bi' to htjeli, ali kako; malo ovi iskusniji, znali bi odgovor na ovo? Eh vidim da te mnogo zezaju sto i razumijem.. Kakve vecere kolaci bakraci.. Eh kad si tako stidan.. Ja sam mnoge na internetu klepio.. Ali on je klinac neki zar ne? Sto rade danas klinci? A boga mi i stariji se nabili na fb i razvode se itd.. Sent from my GT-i9001 Ma de bolan 13 godina sam na internetu znam sta i kako se radi.. Zato za koje znamo da su dobre.. A isti je postupak i za neku pristojnu djevojku koja ti se svidja.. Sent from my GT-i9001 Eh upravo to. Ja sam konu mutio na fb. Ona se doselila napravila kucu.. Dodjem kuci dodam je.. Eto zelim da te jos jednom vidim odmah! Od tada 2 god veze smo bili Fb je cudo bolan. Da ga nije bilo.. Sent from my GT-i9001.



Kako pitati curu/dijevojku za vezu na fb??
Već si ubjeđen da će htjeti, tako da nema problema... Stidljivost i samopouzdanje Mnogi momci imaju problem da pridju devojci, da je smuvaju itd jer su stidljivi i nemaju dovoljno samopouzdanja. Urban si lik, slušaš Depeche Mode i ideš na beer fest? BIo sam potpuno prirodan,cjelo vreme tokom razgovora je bilo kontakta ocima. Sto se ljubavi, pa i one najmanje tice - ili ide ili ne... Opet nastavimo mi sa zezanjem i pitam ja hocemo li sledece nedeje u u pozoriste, bioskop, ma bilo sta lupam... Ja u stvari ne znam kako da se postavim. Bitno je da priđete potpuno sigurni u sebe i u svoje sposobnosti. Pa lepo, super mislim da bih bas uzivao... Morate poraditi na tome i imati veru u sebe.

[Ispovest: Muškarac kojeg sam upoznala preko interneta tukao me je do krvi|Parovi 6 ucesnici|More crna gora 2017]








Post je objavljen 30.12.2018. u 12:24 sati.