More crna gora 2017 - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 27.12.2018.

Odaberite destinaciju?










Click here: More crna gora 2017






Apart hotel je podvrsta hotela minimalnog kapaciteta sedam smeštajnih jedinica od kojih najmanje 80% čine smeštajne jedinice vrste apartman. Deca, odnosno bebe do 2 godine starosti obeležavaju se sa INF infant i za njih se obezbeđuje besplatan smeštaj i ishrana u slučaju boravka u hotelu sa dve punoplatežne osobe.



more crna gora 2017

Plaže na crnogorskom primorju su uređene i njihova cena varira od 5 do 10 evra. Sadržaj: Pansion raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.



more crna gora 2017

Crna Gora - BUDVA BULJARICE BAR BAOŠIĆI BJELILA BIJELA ČANJ DOBRE VODE ĐENOVIĆI HERCEG NOVI IGALO KOTOR KRTOLI KUMBOR KRAŠIĆI MELJINE PERAST PRČANJ PETROVAC PODGORICA RAFAILOVIĆI RISAN REŽEVIĆI ROSE RADOVIĆI SUTOMORE SV. Potrebni su Vam Apartmani Crna Gora 2018?



more crna gora 2017

Crna Gora » Letovanje 2018 Crna Gora je ekoloska drzava. Tom činjenicom, Crna Gora zauzima primarno mesto na turistickim mapama. Crna Gora se može pohvaliti sa mnogobrojnim sunčanim danima u letnjim mesecima, kao i sa velikom količinom snega u zimskom periodu. Dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori : primorski - letnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vreme kada su nastajali. Crna Gora svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućava upoznavanje sa tradicijom i običajima. Prateci svetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se i ekstremni sportovi u kojima turisti mogu da uživaju. Crna Gora - Leto 2018 Letovanje u Crnoj Gori preporučujemo i zbog crnogorskih visokih planina koja u zaleđu čuvaju divnu obalu Mediterana. Već sa prvim dolaskom, na neku od crnogorskih plaža, miris slanog Jadrana vratiće vas u prošlost — vreme je da se podsetite koliko je lepo nama najbliže more. Letovanje u Crnoj Gori ostaviće svakog bez daha pri poseti crnogorskg primorja koji je sada u novom ruhu — novi hoteli, novi restorani, nove luke. Tokom letovanja u Crnoj Gori ne propustite da ponovo uživate u mirnom i elegantnom mediteranskom ambijentu Boke Kotorske. Budite radoznali upoznajte luku Porto Montenegro, vozite se uz obalu i napravite predah u Perastu. Svoje letovanje upotpunite ručkom u Kotoru. Dok ste na odmoru u Crnoj Gori, preporučujemo da idete ka jugu, da se okupate na divnim plažama, odmorite u skrivenim uvalama. Tokom letovanja u Crnoj Gori, preporučujemo da obavezno brodićem odete do Rosa, Mirišta i rta Veslo. Šetanje starim gradom Budve će vam ostaviti utiske koje ćete pamtiti, a preporučujemo i da popijte kafu u Miločeru. Tokom letovanja u Crnoj Gori, nezaobilazno je da posetite i provedete lepo popodne na Svetom Stefanu. Budva je primorski grad na Jadranskom moru u C rnoj Gor i. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama ali i po noćnom životu. U blizini Budve nalazi se turistički centar Bečići. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. U našoj širokoj ponudi za letovanje u Crnoj Gori, možete pronaći veoma povoljan smeštaj, i to u mestima: Budva, Bečići, , Rafailovići, Pržno, Petrovac, Čanj, Sutomore, Sušanj, Bar, Dobre vode, Ulcinj, Njivive, Igalo, Herceg Novi, Kumbor, Prčanj, Kotor, Tivat... Pobrinućemo se za vaš potpuni užitak tokom letovanja u Crnoj Gori , na vama je samo da izaberete plažu i hotel.



Canj biserna obala crna gora
Svaka soba ima klima uređaj korišćenje uključeno u cenu , frižider i kablovsku TV. Najlepše plaže za letovanje u Crnoj Gori su Jaz, Slovenska plaža, Bečići, Sveti Stefan, Mogren u okviru Budvanske rivijere, izletište Žanjice blizu Herceg Novog, uvala Maljevik između Čanja i Sutomora, kao i Crvena plaža, jedna od neuređenih plaža koja se nalazi u maloj uvali između Sutomora i Bara. Tokom spremanja riba se premazuje aromatičnim začinima, najčešće ruzmarinom, i služi se uz preliv od belog luka, peršuna i maslinovog ulja, uz povrće i salatu. Hoteli su podeljeni po kategorijama, od 5 do 1 zvezdice. Guidelines and Standards for Reviews These guidelines and standards aim to keep the content on Booking. Stari grad sa svojom arhitekturom, prekrasne plaže i intenzivan noćni život su glavne karakteristike zbog kojih se dolazi u ovu prestonicu crnogorskog turizma. Bez obzira na površini jasno je da je ponuda turističkih kapaciteta ovog dela južnog Jadrana prilično bogata i raznovrsna. U Julu, Avgustu, Septembru, Oktobru postoje ponekad bitne razlike u temperaturama mora i vode izmjereno za Crnu Goru: Bar, Bečići, Budva, Dobrota, Herceg Novi, Miločer, Petrovac, Sveti stefan, Tivat, Ulcinj. U našoj širokoj ponudi za letovanje u Crnoj Gori, možete pronaći veoma povoljan smeštaj, i to u mestima: Budva, Bečići, , Rafailovići, Pržno, Petrovac, Čanj, Sutomore, Sušanj, Bar, Dobre vode, Ulcinj, Njivive, Igalo, Herceg Novi, Kumbor, Prčanj, Kotor, Tivat... Svakako da je Jadran dragulj crnogorske obale. Reviews are most valuable when they are original and unbiased.

[Crna rotkva dali je treba oguliti|Oglasnik plavi posao|Šeks]






Oznake: crna, gora, letovanje, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.