Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rienosado

Marketing

Trazim savesnu zenu za cuvanje starije osobe :: Svaštara - Brzog datiranja

Potrebna zena za negu starije osobe










Click here: Trazim savesnu zenu za cuvanje starije osobe :: Svaštara






Ako Vas interesuje pošaljite CV- životopis na email adresu info adr-group. Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme.





Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. Stan i hrana obezbedjeni - izuzetne pogodnosti i dobra zarada. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema.





Potrebna zena za negu starije osobe - Posao bi mogao biti aktuelan od polovine decembra.





Pomoć u kući - održavanje kuće i okućnice. Bračni par srednjih godina iz Ćuprije radi sve poslove u vezi sa održavanjem kuće i okućnice odgovorno i pošteno. To podrazumeva: čišćenje, usisavanje, brisanje prašine, pranje prozora, pranje veša, prostiranje veša, peglanje veša, održavanje dvorišta, košenje trave, sitne popravke... To podrazumeva: čišćenje, usisavanje, brisanje prašine, pranje prozora, pranje veša, prostiranje veša, peglanje veša, održavanje dvorišta, košenje trave, sitne popravke... Radnik nema troškova u vezi vize. Ako Vas interesuje pošaljite CV- životopis na email adresu info adr-group. Potreban bilo kakav posao. Radio sam u auto perionici kao i u fabrici koja se bavi reciklazom plastike i pravi sve vrste polietilenskog regranulata. Vest u rukovanju sa alatom busilica,brusilica,cekic,hilti itd. Imam polozeno za motor do 125 kubika a1. Bilo kakav posao dostavljac hrane,konobar,rad u perionici,cuvar itd. Samo ozbiljne ponude jagodina,cuprija,despotovac. Ovde NE UPISUJTE ni TELEFON ni EMAIL Linkovi su zabranjeni. Oglasi koji sadrže u tekstu Telefon, Email ili Link neće biti aktivirani tj. Cena: Samo Broj i valuta! Koliko da traje: Slika: Vaša IP adresa kao i vreme slanja poruke biće sačuvani u slučaju zloupotrebe!!! Saznajte šta Vas čeka u budućnosti. Postavite pitanje astrologu - UŽIVO! Pošaljite SMS sa tekstom AUT pa vaše ime na broj 4345 i dobićete odgovor astrologa. Nakon toga, u sledećoj poruci, izaberite da li želite: - Horoskop SMS sa tekstom HOROSKOP na 4345 - Tarot SMS sa tekstom TAROT na 4345 - Numerologiju SMS sa tekstom NUMER na 4345 - Natalnu kartu SMS sa tekstom NATAL na 4345 - Sanovnik SMS sa tekstom SNOVI na 4345 Važi za sve mreže u Srbiji. Cena poruke je iskazana sa PDV-om - MTS: 44. Cena poruke je iskazana sa PDV-om - MTS, Telenor, VIP : 183. POŠALJI: AUT na 5886. Cena poruke je - 24 din. POŠALJI: AUT na 5885. Cena poruke je - 116.



Gerontološki centar dom za brojne starije osobe
Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. To podrazumeva: čišćenje, usisavanje, brisanje prašine, pranje prozora, pranje veša, prostiranje veša, peglanje veša, održavanje dvorišta, košenje trave, sitne popravke... Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore. Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore. Oglasi koji sadrže u tekstu Telefon, Email ili Link neće biti aktivirani tj. Radnik nema troškova u vezi vize. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema. Posao bi mogao biti aktuelan od polovine decembra.

[Kako napraviti web stranicu? Besplatna izrada web stranice|Cmok slike|Srpski grupni sex]








Post je objavljen 30.12.2018. u 05:04 sati.