Cmok slike - Pravi datiranje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Kdo kuha srečo? Cmok!










Click here: Cmok slike






Hvala coveku koji je svojim slikama opisao ono sto ja recima nisam mogla i ne mogu. Jokala sta tudi Skok in Cmok, ker jima je bilo hudo po dragocenem loncu, iz katerega so tako brezskrbno zajemali.



cmok slike

That's the reason, I couldn't stay there, but left for a good reason. Iz srca se vam zahvaljujem za odgovore in vaše cenjeno mnenje. Fotografije su Vam zaista fenomenalne!!!



cmok slike

Rak na grlu - Srdacan pozdrav od Dragane Vesna Zenovic 02-Feb-2009 22:24 Vlado prvi put otvaram vas sajt i odusevljena sam sa slikama pogotovo zato sto sam ja zaljubljena u Bg od kada sam prvi put dosla da ga posetim. Cvetlice so mu štrlele preko glave kakor nam leskovi grmi in mah se mu je zdel kakor žitno polje visok.



cmok slike

Šne lagano špatulom umešamo u ostatak mase za patišpanj. Sjedinjenu masu sipamo u podmazan kalup za pečenje i pečemo u unapred zagrejanoj rerni na 180 C oko 30-45 min u zavisnosti od rerne. Pečenost nakon 30 min proverimo drvenim štapićem. Pečeni patišpanj ostavimo da se ohladi. Oštrim nože skinemo pokoricu i rasečemo na tri jednaka dela. Za drugi krem iscedimo sok narandže da dobijemo 500ml. Narendamo koru jedne narandže, dodamo šećer po ukusu u zavisnosti od kiselosti voća oko 4 supene kašike i kesicu vanil šećera. Sve zajedno stavimo da prokuva. Skrob umutimo sa malo vode da bude gladak bez grudvica i uz mešanje ga dodamo soku od narandže. Sve zajedno uz stalno mešanje kuvamo dok se ne zgusne kao puding. Krem skinemo sa vatre i dodamo drugu polovinu margarina oko 125 gr. Kada se margarin rastopi i sjedini krem prekrijemo tegljivom folijom i odložimo na hladno da se stegne. U rasklopljivu modlu za pečenje prvo postavimo jednu koru pa premažemo sa polovinom fila od pudinga pa preko njega nanesemo polovinu fila od narandže, ponovimo postupak i na drugoj kori s tim da ostavimo 2-3 kašike puding fila za zadnju koru sa kojom završavamo tortu. Zadnju koru premažemo samo tankim filom da bi ostala sočna. Sve prekrijemo tegljivom folijom i ostavimo da prenoći. Sutradan uklonimo obruč, sa viškom fila koji je iscurio van torte popunimo praznine da bi torta bila uredna i spremna za ukrašavanje po želji. T o je u sustini rastopljen secer, nisam e etila pravog omera pa sam eksperimentisala stavila sam 200ml secera, 50 mil vode, boja po izboru. Sve se yajedno krcka dok ne pocne da peni kao i ad se radi karamel samo na tihoj vatri da ne promeni boju. Sirup pomaze zaustavljanje kristalizacije sto znaci da kada se mesavina ohladi i dalje je s njom moguce raditi dok sa obicnim karamelom bi doslo do pucanja. Sve u vemu sa mesavinom se iscrtaju sare po obicnom pek papiru. Kada se masa dovoljno stegne ostrim nozem ili spatulom se odvoji od papira i jednostavno savije i postavi po zelji. Citala sam negde da bi se ova dekoracija trebala postavljati samo na masnu podlogu tipa puter krem da ne bi secer povukao vodu pa da se ukras pocne topiti. Medjutim ja sam tortu oblozila slatkom pavlakom, postavila sam ukras sat vremena pre dolaska gostiju za svaki sl. I kolko sam primetila po ono malo ostataka posle slavlja ukras je lepo stojao i sutradan.




Dan po tistem dogodku je prisopihal Krastač ves upehan domov. Aerial pictures of Belgrade show - as clear as on the palm of your hand, its past, present and future. People, come and visit this beautiful city, its ancients, peoples manners. Kada se margarin rastopi i sjedini krem prekrijemo tegljivom folijom i odložimo na hladno da se stegne. Zemun From hot air baloon The Danube river, Zemun Kalemegdan from baloon Cara Urosa street, 2010. There are many reasons for it, but there is one thing making Belgrade different. No, zlatni rez je samo pocetak jer treba imati osecaj kako ga na odredjeni motiv i primeniti. S Pruneliusom se zelo radi družijo otroci, ki prihajajo k njemu na obisk popoldne, po pouku. I will be there for the Serbian new year celebration for those who don't know, out of tradition we celebrate the julian calendar new year and christmas. I am excited to be coming to Beograd in just 8 days!!!

[Veza na daljinu ispovesti|Sajt za sex upoznavanje|Bosanke za druzenje]






Oznake: o, nama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.