Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deosafkutel

Marketing

Muškarac traži muškarca u zagrebu mala vrata - Pravi datiranje










Click here: Muškarac traži muškarca u zagrebu mala vrata






Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu. Pljačka se dogodila u ožujku ove godine. Na fotografijama je muškarac kojeg policija traži, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.



muškarac traži muškarca u zagrebu mala vrata

Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu. ZAGREBAČKA policija u potrazi je za pljačkašem obiteljske kuće u Ulici Mlinovi u Zagrebu. Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu.



muškarac traži muškarca u zagrebu mala vrata

- Nepoznati je počinitelj u srijedu, 14.



muškarac traži muškarca u zagrebu mala vrata

07C< 3>2>@8; 5 !B@0B<>@ 4>;65= 1KBL =5 =025@EC, 0 2=87C. 4=0:> 72C: ?>2B>@8;AO, =0 MB>B @07 3@>2 =0 25@E=59 ?;>I04:5. %59; 2 C60A5 B>BG0A ?>=O; A2>N >H81:C.



8 osobina koje žena traži u muškarcu
Nepoznati je počinitelj u srijedu, 14. Na fotografijama je muškarac kojeg policija traži, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Pljačka se dogodila u ožujku ove godine. ZAGREBAČKA policija u potrazi je za pljačkašem obiteljske kuće u Ulici Mlinovi u Zagrebu. Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu. Radi se o muškarcu starosti 30-35 godina, visine oko 175-185 cm, srednje tjelesne građe, proćelav, svjetlije puti, odjeven u crnu jaknu, tamnoplave traperice i bijele tenisice.

[Usamljena sam|Rastavljene žene oglasi|Mala škola penjanja izvještaj o aktivnostima]








Post je objavljen 29.12.2018. u 14:07 sati.