Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thomreisuja

Marketing

Dodirni ozdravljtelja u sebi - Susretit će se u sredini

www.tebe-www.datingvr.ru










Click here: Dodirni ozdravljtelja u sebi






Vjerujem u Boga - jer On vjeruje u mene. Duga je lista pomoći dečijim domovima, bolnicama, fondovima, školama, deci i drugim pojedincima u nevolji koji su od Božen Cosmetics dobili veliku pomoć i poklone. Popravi što meni ne uspijeva.



dodirni ozdravljtelja u sebi

Meni se je jako svidila jer je napisana jednostavnim rječnikom neopterećena formalnim molitvama a opet probuđuje izvore radosti u pronalaženju smisla i orijentacije koje je danas potrebno svima nama. Ophođenje s trnjem treba naučiti. Kompanija u svojih preko 50 prodavnica plasira u ovom trenutku više od 80 proizvoda. Dobro poznata izvan granica naše zemlje svoj poslovni moto izgradila je kroz kvalitet poslovanja, visoko edukovan menadžment iz različitih oblasti.



dodirni ozdravljtelja u sebi

www.tebe-www.datingvr.ru - Probudi moje zanimanje da činim dobro. Daruj mi ljubav da širim radost.



dodirni ozdravljtelja u sebi

Meni se je jako svidila jer je napisana jednostavnim rječnikom neopterećena formalnim molitvama a opet probuđuje izvore radosti u pronalaženju smisla i orijentacije koje je danas potrebno svima nama. Nadam se da će bar nekome pomoći i potaknuti na kreativnu osobnu molitvu, koja će dušu ispuniti cvijećem koje je kao most radosti preko kojega dolazimo k sebi, k svojim bližnjima i k Bogu. Često nije važno kamo - ali je jako važno imati zajednički cilj. Često nije važno kako brzo- ali je važno da se uzajamno doživljavamo. Često nije važno o čemu - ali je važno da se obraćamo jedni drugima. Svi smo u nešto zagledani. Često nije važno u što - ali je jako važno da jedni druge razumijemo. Pazimo jedni na druge. Često nije važno zašto - ali je jako važno da jedni druge uzimamo ozbiljno. Često nije važno koliko dugo- ali je jako važno da jedni i drugi zahvaljujemo Bogu. Draga Malena, jako dobro znam tu knjigu jer ju čitam svaki dan kao jutarnju i večernju molitvu. Tako je nekako i zamišljena da nam služi kao meditativna molitva i zaista su sve lijepe, svaka na svoj način. Meni najdraže misli iz te knjige su ove: Ponašaj se kao cvijeće- -okreni se k suncu i nasmij se! Čovjek bi morao dugo govoriti da bi izrazio ono što može reći cvijećem. Bog me prihvaća i ljubi kao što ljubi svoga Sina. Vjerujem u Boga - jer On vjeruje u mene. Zato Te molim, Ti dopuni ono što mi nedostaje. Popravi što meni ne uspijeva. Dovedi u red što sam ja isprevrtao. Daruj mi ljubav da širim radost. Probudi moje zanimanje da činim dobro. Podari mi radost da usrećujem druge. Ispuni me radošću da ispravno savjetujem druge. Daj mi snage da nastojim pomoći drugima. Ojačaj moju strpljivost da podnesem druge. Tako će ovaj dan biti Tvoj dar meni. Radost zbog ruže je urođena. Ophođenje s trnjem treba naučiti.



Dara Bubamara - Dodirni me
Mnogobrojne krase prostorije Kompanije Božen Cosmetics. Ojačaj moju strpljivost da podnesem druge. Draga Malena, jako dobro znam tu knjigu jer ju čitam svaki dan kao jutarnju i večernju molitvu. Često nije važno kako brzo- ali je važno da se uzajamno doživljavamo. Popravi što meni ne uspijeva. Radost zbog ruže je urođena.

[Brak bez ljubavi i sexa|Srbian mature|Sex i grad predstava]








Post je objavljen 29.12.2018. u 12:36 sati.