Sex i grad predstava - Brzog datiranja

srijeda , 26.12.2018.

Dalmatinski portal










Click here: Sex i grad predstava






Uvek aktuelni muško-ženski problemi prikazani su na komičan način u ovom scensko-muzičkom performansu. Otkriće izmjenične struje Nikole Tesle temelj je proizvodnje, prijenosa i uporabe električne energije i cjelokupne današnje industrije, kao i cijele današnje civilizacije. Specijalni gost Franjo Lasić.



sex i grad predstava

U muzičkom delu predstave učestvuje operska pevačica Gabrijela Ubović, a svaka predstava ima i gosta iznenađenja. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Naime, prema riječima organizatora, odlučili su se za dvije izvedbe zbog velikog interesa.



sex i grad predstava

REKLAMA - U slobodno vreme bavi se pisanjem uglavnom proze, i povremeno poezije , i prevođenjem književnih tekstova sa bugarskog jezika na srpski a kada joj dođe, i obrnuto. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.



sex i grad predstava

Cijena ulaznice je 70 kuna, a može se kupiti putem eventim. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Po uzoru na prijateljice iz New York koje muku muče s muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku. Glavne junakinje ove komedije,Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačije život ,a ipak se savršeno razumiju. Osmišljena je kao komična priča u kojoj dvije najbolje prijateljice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmjenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktualnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja, a Marko Dolaš glumi zgodnog zavodnika. Glume: Ana Ćuk Katarina Korsa: Čupka Jovana Jelovac Cavnic: Čarna, voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš Redatelj i tekst: Stanko Holcer Trajanje: 80 minuta bez pauze CIJENA ULAZNICE: 70 KN. Ulaz je s donje strane kod spusta na promenadu preko puta slastičarnice Petar Pan, a u slučaju osoba s invaliditetom, ulaz će biti moguć i iz Ribarske. Nagradna igra prvi krug Portal Osijek031. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije! Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu! Nagradna igra drugi krug Portal Osijek031. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije! Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu!



DUNDJA x STRUKA x PLEMA - SEX I GRAD (OFFICIAL VIDEO)
Kontakt telefon za detaljne informacije o kartama: 064 135 46 09. Otkriće izmjenične struje Nikole Tesle temelj je proizvodnje, prijenosa i uporabe električne energije i cjelokupne današnje industrije, kao i cijele današnje civilizacije. Performans je prožet muzičkim songovima, a specijalni gost, uz obaveznog gosta iznenađenja. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima kojima nema kraja. U filmu Silija Džons i Trevor Hauard glume par koji se zaljubljuje iako su u braku… UTORAK, 24. Obradovaće sve ljubitelje njihovih pesma i rado slušanih melodija od starogradskog do etno — pop zvuka.

[Venčanje u inostranstvu|Cure se skidaju video|Jebacina zene i psa]






Oznake: reklama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.