Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lialeolesmont

Marketing

Dijelovi i oprema za oldtimere - Datiranje za seks

Vw rezervni dijelovi










Click here: Dijelovi i oprema za oldtimere






Mogućnost filtriranja po godini proizvodnje dovodi nas do trenutno 2 oglašena oldtimer vozila. Boschev originalni mehanički regulator ugrađivao se u posebice dugovječna vozila, poput starih tegljača, ali se koristio i u vozilima namijenjenima masovnoj proizvodnji, kao što su npr. NJUŠKALO Njuškalo je već duže vrijeme najpopularniji oglasnik. Rezervne dijelove distribuiraju veletrgovci i Boschevi servisi ili odjeli za oldtimere kod proizvođača automobila.



Dijelovi i oprema za oldtimere

Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to prvenstveno dijelove ovjesa i kočnica zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe. Trenutno na raspolaganju stoji oko 3000 ponuda. Što se oldtimerskog segmenta tiče sadrži slijedeće rubrike; Oldtimer automobili, Oldtimer motocikli, Ostala oldtimer vozila, Dijelovi i oprema za oldtimere.



Dijelovi i oprema za oldtimere

Dijelovi i oprema za oldtimere - NJUŠKALO Njuškalo je već duže vrijeme najpopularniji oglasnik.



Dijelovi i oprema za oldtimere

Tvrtka Auto KLASIK zastupnik je i distributer za preko 60 svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih dijelova za sve vrste i tipove osobnih i lakih teretnih vozila. Velika paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to prvenstveno dijelove ovjesa i kočnica zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe. Gotovo svi proizvođači koje zastupa Auto Klasik prisutni su u prvoj ugradnji kod proizvođača automobila što jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, mnogi od njih prisutni su i na najprestižnijim natjecanjima F1, Rally, LeMans itd. Svi naši dobavljači koriste homologirane proizvode gdje zakon to propisuje , svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog zamjenskog dijela prema originalnom dijelu, ISO certifikate itd. Auto Klasik nudi Vam sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg vozila. Za detaljne informacije kliknite na. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka. Blokiranjem kolačića i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne. Postavke kolačića možete podesiti u svom internet pregledniku ili ih u potpunosti blokirati. Za detaljne informacije kliknite na te za nastavak pregleda portala MojKvart.



AUTO MILOVANOVIC - PETI KUCNI SAJAM
Naša ocjena 1 od 5 4 KOTAČA Solidan i pregledan oglasnik sa dobrom tražilicom. VW Golf IV 1. Kućište regulatora odgovara starom uzoru i klasičnim izgledom ispunjava estetske zahtjeve ljubitelja klasike. Informacije o aktualnom asortimanu ponovno proizvedenih dijelova i asortimanu rezervnih dijelova nalaze se i na internetskoj stranici. Novi regulator osigurava preciznu regulaciju napona i pouzdano ograničavanje struje. Mogućnost filtriranja po godini proizvodnje dovodi nas do trenutno 2 oglašena oldtimer vozila. Za razliku od ostalih oglasnika, naš oglasnik sadrži isključivo ponudu oldtimer vozila; automobila, motocikala, bicikala, traktotra, oldtimerske literature i dijelova.

[Stare drolje|Sexy priče|Dodirni me galija]








Post je objavljen 29.12.2018. u 00:33 sati.